Jeg modtog desværre en forkert vare og kontaktede dem på mail, hvorefter de svarede inden for få minutter, to dage efter stod jeg med den korrekte vare. Stor anbefaling herfra
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestilte chokolade fra friis Holm. Må sige at jeg ikke forstår at de har vundet guldmedaljer for deres chokolade. Men nu er det prøvet, mens det endnu kunne fås, da firmaet er gået konkurs. Men hurtig... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte mandelgave til juleaften. Servicen er der absolut intet at klage over, den var helt fin. Synes at indholdet var kedeligt - hvis jeg vidste at det var en æske chokolade havde jeg ikke... もっと見る
Helt fantastisk og meget fleksibel service. Jeg bad Gaverummet lave 2 x adventskalendere til mine store børn og deres kærester, gav dem budget og fif til hvad de hver især synes er lækkert. Vi modt... もっと見る
企業が回答しました
Super kundeservice
Stor anbefaling herfra
Super fin oplevelse.
Super fin oplevelse.
Der skete en lille fejl, men Christina var hurtig til at rette op på den, med bravur.
Kæmpe anbefaling herfra.

Gaverummet からの回答
Fantastiske gavekurve til medarbejdere!!
Fantastiske gavekurve! Jeg har bestilt gavekurve fra Gaverummet til alt fra unge medarbejdere til 60-års fødselsdage – og hver eneste gang har modtagerne været ovenud begejstrede for gaven. Kurvene er smukt sammensatte, indbydende og fyldt med lækre, gennemtænkte produkter, som man virkelig har lyst til at få. Der er kælet for detaljerne, og det kan ses.
Gaverummet.dk får mine varmeste anbefalinger – jeg vender helt sikkert tilbage efter flere lækre gavekurve!

Jeg kan varmt anbefale
Jeg kan varmt anbefale. For det første har de virkelige gode produkter og priser. Jeg modtog 5 gavekurve, som var pakket ind - uden at betale ekstra for dette. Der var tilmeldt skrevet kort i hånden med den tekst, jeg havde angivet. Det betyder alverden, da jeg ryster for meget til at kunne skrive i hånden selv. Vil klart handle derinde fremover. Jeg fik en sms et par dage inden afsendelse om at de var løbet tør for ét af produkterne og om de skulle erstatte med noget andet. Virkelig god service. Mange tak for den gode oplevelse

Gaverummet からの回答
Jeg valgte at samle min egen gavekurv…
Jeg valgte at samle min egen gavekurv og sende direkte til modtager. Pakken var hurtigt fremme, og det var pakket rigtig fint ind i en lille kurv, og jeg betalte ikke engang for selve kurven. De havde også et dejligt stort udvalg af vare at vælge mellem. På sigt kunne det dog være fint, hvis de fik små wellness pakker, så man kunne give lidt forskellige cremer/masker/scrubs I stedet for en stor, men det er virkelig også bare hvis jeg skulle sætte fingeren på noget.
Fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering!
Alle varer lever op til forventningerne og de kom hurtigt!
5 stjerner herfra!

KÆMPE anbefaling herfra
Helt fantastisk og meget fleksibel service. Jeg bad Gaverummet lave
2 x adventskalendere til mine store børn og deres kærester, gav dem budget og fif til hvad de hver især synes er lækkert. Vi modtog de lækreste adventskalendergaver, så en
KÆMPE anbefaling herfra 🙏🏼

Gaverummet からの回答
Hurtigt levering og super god…
Hurtigt levering og super god kundeservice vil helt sikkert handle igen 🥰

Gaverummet からの回答
Virkelig fin gavekurv og helt…
Virkelig fin gavekurv og helt fantastisk god kundeservice. Kæmpe anbefaling.

Overraskende oplevelse
Jeg er førstegangskøber hos Gaverummet, og da min pakke så ud til at være afsendt uden at jeg kunne spore pakken, blev jeg lidt skeptisk.
Jeg rettede henvendelse til Gaverummet via Mail uden forventning om at høre noget de næste par dage, da min erfaring har været at service for onlineshops ofte er en by i Rusland.
Her må jeg sige at min skepsis blev gjort til skamme - næsten med det samme fik jeg svar retur fra Christina. Hun håndterede min henvendelse og var meget hurtig til at svare igen da jeg havde yderligere spørgsmål og kommentarer.
Tak for en overraskende hurtig og god service - min pakke er ankommet og jeg kommer helt sikkert til at benytte mig af Gaverummet igen - mine varmeste anbefalinger herfra.

Gaverummet からの回答
Sendte en lille pakke som gave 🌸 var…
Sendte en lille pakke som gave 🌸 var flot pakket ind og med et lille håndskrevet kort til modtageren (uden ekstra pris) der vakte lykke 😊 bare lige det ekstra der gør en stor forskel 👍

Super god kundeservice
Havde ved en fejl modtaget en vare, der ikke var som beskrevet, men fik hurtig leveret en ny som er helt perfekt. Super god kundeservice, så vil helt sikkert købe hos Gaverummet en anden gang.
Fremragende service
Det viste sig, at der var opstået et problem med en af pakkerne i transit, så da jeg tog kontakt for at høre ind til en manglende del af min ordre, blev der taget fuldt hånd om at finde frem til problemet, og skabe en fornem løsning på det, så jeg som kunde ikke skulle gøre yderligere.
Mange tak for den gode service.

Gaverummet からの回答
En personlig gavekurv uden at man skal rundt i fem forskellige butikker
Synes det er fedt at man selv kan sammensætte en gavekurv tilpasset den person der skal modtage den, det gør det til en mere personlig gave selvom den er købt og sendt via nethandel. Mulighederne for kombinationer er mange.
Vi blev kontaktet kort efter bestilling, fordi en anden kunde havde nuppet den sidste af en af de varer vi havde bestilt. Henvendelsen var med en konkret løsning som stillede os med en bedre vare end den vi havde bestilt.
Gaven blev leveret hurtigt og som lovet.
Super fin hjemmeside og fornuftige…
Super fin hjemmeside og fornuftige priser. Varerne er pakket rigtig fint/bestykket ind. Enormt hurtig levering. Bestilte lørdag nat, og kunne hente pakken i pakkeboks mandag.
Jeg kan virkelig anbefale Gaverummet
Jeg kan virkelig anbefale Gaverummet. Der var sket en lille fejl ifbm. en ordre, og Emma var meget hurtig til at svare, og har virkelig været behjælpelig, så vi fik det hele smertefrit løst.
Jeg glæder mig til at handle her igen 😊
Vi skulle have en barselsgave til en…
Vi skulle have en barselsgave til en kollega. Jeg skrev 2 linjer til Christina og hun sammensatte den mest perfekte og personlige kurv. Den perfekte løsning til personlige firmagaver. Kæmpe anbefaling herfra!

Gaverummet からの回答
Hurtig og virkelig god kundeservice
Jeg havde købt tre fine æsker med trøfler, hvor indpakningen desværre var flænset på en af dem, og hvor indholdet var smeltet i alle tre æsker.
Jeg fik utroligt god og hurtig kundeservice af Emma ved Gaverummet og har på den baggrund absolut intet at klage over 👌
Jeg køber trøflerne jævnligt, og der er altid hurtig levering.
Btw Trøflerne fra Monty Bojangles smager i øvrigt super godt og kan klart anbefales 😋

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。