Schade omdat tasje uit zichzelf open klapt. Kliksysteem is dramatisch. Voor die 10 euro veel te veel gezeik om terugtesturen. laatmaarzitten, maar komop, zet gewoon een factuur op de mail. Nergens off... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snelle levering en makkelijke website. Ik had een camelbag voor hardlopen besteld. Na enige tijd ging de waterzak stuk (klein gaatje). Er werd meteen gratis een nieuwe waterzak naar me opgestuurd. Top... ãã£ãšèŠã
Mijn waterzak was na 4 keer gebruik gaan lekken op de naad tijdens een longrun. Dank voor de goede en snelle service en de vervangende waterzak!
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GearGlow is een webshop gericht op tassen en sportartikelen en verkoopt producten via een eigen webshop en marketplaces als Bol.com.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
renvest besteld
renvest besteld, ging helaas door fabricage fout kapot na 2 keer gebruik, gearglow heeft mij een nieuwe besteld. super service!

Goed opgelost
Ik heb in december 25 een loopvestje gekocht.
Helaas was hij niet geschikt voor mij en heb ik hem terug gestuurd.
Het duurde enige tijd voor de retourzending werd afgehandeld, maar inmiddels is het naar volle tevredenheid opgelost.

Hardloopvest
Na een paar weken mee getraind en een wedstrijd gelopen moet ik zeggen, beste vestje tot nu toe! Bedankt Nick!! // Even een kleine update, kreeg na bijna 4 weken een vriendelijke mail van Nick waar hij en het bedrijf hun excuses hebben aangeboden en heb mijn hardloopvest binnen de 4 dagen ontvangen. ((Preview: Hardloopvest, om mijn telefoon tijdens het lopen te kunnen gebruiken, al op 12 december bij bol.com besteld en tot vandaag (3 weken later) niks ontvangen)).

GearGlow ããã®åç
Het bestelde product heb ik nietâŠ
27-01-2025
Na contact met Gear Glow en intern overleg hebben zij besloten het geld terug te storten, wat ik erg op prijs stel. Ik begrijp dat zij afhankelijk zijn van een externe partij voor de levering, wat soms voor vertragingen kan zorgen. Hoewel ik niet over het product zelf kan oordelen, wil ik benadrukken dat Gear Glow het probleem netjes heeft opgelost. Al met al ben ik tevreden over hoe ze de situatie hebben aangepakt.
16-12-2025.Het bestelde product heb ik niet ontvangen. Ik heb zowel per e-mail als via de berichtgeving op de website geprobeerd contact op te nemen, maar tot op heden heb ik geen reactie ontvangen. Volgens PostNL is het pakket als bezorgd gemarkeerd, echter zijn de kerstcadeaus niet bij ons aangekomen.
Er is vooralsnog geen andere mogelijkheid gebleken om contact te leggen. Ik hoop dat er spoedig contact met mij wordt opgenomen. Het is jammer dat ik genoodzaakt ben dit via een review kenbaar te maken.

Product niet ontvangen
14 dec. Een refecterend hardloopvest besteld via d3 site. Geld afgehouden en nog steeds geen bevestigings mail of product ontvangen. Ook meerdere mails verstuurd zonder reactie.

Betrouwbaar
Laatst de âReflecterend Hardloopvest met Waterdichte Telefoonhouderâ besteld als cadeau voor mijn vriend voor kerst. Was iets mis gegaan in de voorraad (wat ik niet door had), en gelijk een nette mail ontvangen dat er iets mis was gegaan. Een kortingscode mogen ontvangen voor de volgende aankoop, echt super blij mee. Echt een top bedrijf die mijn vertrouwen zeker heeft!

Fijne producten, snelle levering
Producten zijn van goede kwaliteit en eigenlijk boven verwachting. De lampjes die ik heb besteld geven ruim voldoende licht en in verschillende standen. En enorm blij met het running vest, zit goed en heeft fijne opbergruimtes.

nieuw hardloopvestje
Ik heb onlangs een nieuw hardloopvestje besteld, kreeg deze helaas kapot binnen gekregen... meteen een mail gestuurd en kreeg paar dagen een reactie daar op en werd vriendelijk geholpen (door Nick). Ik kreeg nadat hij wist wat er kapot was gelijk een nieuw vestje opgestuurd!

Goede service.
Goede service.
Snelle levering.
Enkel het zakje voor grote smartphones blijkt toch niet ruim genoeg te zijn. Een A56 past er niet volledig in.
Voor de rest gemakkelijk te dragen vest.

Super mooi vest
Super mooi vest! Zit lekker en kan er mooi je spullen in kwijt. Kreeg een vest opgestuurd met een kleine defect. Mail gestuurd en een paar dagen later lag er een nieuwe op de deurmat! Super service!

GearGlow ããã®åç
Ik ben zeer tevreden met het tasje
Ik ben zeer tevreden met het tasje. Ik heb best een grote telefoon maar deze past hier gelukkig wel in, in tegenstelling tot alle andere tasjes van dit formaat die ik eerder geprobeerd had. De levering was snel en de prijs/kwaliteit is gewoon goed. Misschien bestel ik nog wel een tasje.

Snel geleverd
Snel geleverd, goede kwaliteit, stoer uiterlijk, makkelijk te verstellen, heb niet door dat ik hem aan heb tijdens het hardlopen vanwege de fijne pasvorm

After sales werkt niet
Het bestelde artikel is top. Echter het valt klein uit en dat was de reden om om te ruilen. Via de mail gevraagd hoe dat moet. Echter geen enkele reactie. Toen via social media nogmaals gevraagd. Wederom geen reactie. Dus wat dat betreft is de after sales op zân zachtst gezegd niet op orde en zit ik met een jasje die niet goed past.

GearGlow ããã®åç
Snelle levering. Pakket kwam 1 dag later, maar ze gaven hier netjes een mail over. Als extra deden ze ook nog een reflectorbandje in het pakket.

Prima vest!
Omdat ik al jaren hardloop, had ik al een camelbag en een belt met losse flesjes â dus ik was eigenlijk wel voorzien. Toch trok dit vest meteen mijn aandacht. Ik dacht: dit zou ideaal zijn voor mijn loopjes in het buitenland tijdens mijn werk.
Wat ik er zo fijn aan vind, is dat er een flesje achterin past, mijn sleutels makkelijk mee kunnen én dat ik mijn telefoon onopvallend kan wegstoppen. Het vest zit comfortabel, zonder dat gesleep dat ik bij een waterbelt vaak ervaar, en ik hoef geen grote camelbag meer mee te nemen. Kortom: heel tevreden!

âïžâïžâïžâïžâïž Beter dan verwacht
âïžâïžâïžâïžâïž Beter dan verwacht â topkwaliteit en comfortabel!
Ik heb het GearGlow® reflecterende hardloopvest met telefoonhouder gekocht via internet om mijn hardloopsessies wat aangenamer en veiliger te maken en dat is absoluut gelukt. De kwaliteit is zelfs beter dan ik had verwacht, en de levering was razendsnel.
De (grote) waterdichte telefoonhouder is echt handig en er passen inderdaad ook grotere toestellen zoals de Pro Max en Ultra modellen in. Dat maakt het extra comfortabel, omdat ik mijn telefoon niet meer hoef mee te slepen in een aparte band.
Het vest is licht van gewicht, goed verstelbaar en zit erg comfortabel tijdens het lopen. De reflecterende details rondom zorgen ervoor dat je uitstekend zichtbaar bent in het donker, VEILIG, en precies wat je wil tijdens een avondloop. Er zijn bovendien vier handige opbergvakken, zoals omschreven, waardoor je sleutels, telefoon en andere zaken makkelijk kwijt kunt.
De gratis meegeleverde reflecterende armband gebruik ik persoonlijk niet, die vind ik niet comfortabel, maar het vest zelf maakt dat ruimschoots goed.
Wat ik vooral waardeer, is dat ik tijdens het rennen niet hoef te denken aan mijn spullen, alles blijft stevig zitten, waardoor ik echt ontspannen kan trainen.
Ik heb geen enkele band met het bedrijf, maar schrijf deze review omdat ik oprecht tevreden ben over dit product en denk dat anderen er ook veel plezier van kunnen hebben.
Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die graag veilig, comfortabel en zonder gedoe wil sporten. Prijs-kwaliteitverhouding: beter dan verwacht. Vijf sterren van mij! ððððð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã