レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min sÞns gelblaster virkede pludselig ikke og jeg havde ikke gemt kvitteringen. På trods af dette sendte de straks en ny, uden tÞven. Fornem service!

KÞbte 2 GelBlasters og ungerne nÞd at lege med dem samme dag. Dagen efter ville den ene unge vÊkke far i solskinnet, men den virkede ikke lÊngere. Vi prÞvede at lade batteri og bytte batteri med brorm... もっず芋る

Gel fun har vÊret super hurtigt til at besvare spÞrgsmÃ¥l inden KÞb af HK416B - Elektrisk Gelblaster GevÊr. Det har gjort lÞbeoplevelse tryg og rar. Min sÞn elsker gevÊret der fungerer upÃ¥klageligt. Da... もっず芋る

Rigtig dÃ¥rlig service og kvalitet. Men sÞn pÃ¥ 9 kÞbte et gevÊr fra hans egen optjente penge. Da han fik gevÊret virkede det slet ikke optimalt. Kunne kun skyde kuglerne ud nÃ¥r man vendte gevÊret... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. アドベンチャヌ スポヌツ
  2. ゚アガン甚品店
  3. 子䟛向けのおもちゃ屋
  4. おもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Din one-stop-shop for alt, hvad der har med Gel Blasters at gÞre. Vi er dedikeret til at bringe de bedste Gel Blasters og tilbehÞr til vores kunder og tilbyde en unik og spÊndende oplevelse, uanset om du er en erfaren spiller eller helt ny i verden af ​​Gel Blasters. Med det stÞrste udvalg pÃ¥ markedet kan vi garantere at du ikke gÃ¥r forgÊves, og selvom vi har det bedste udvalg gÃ¥r vi heller ikke pÃ¥ kompromis med de gode priser, ved gelzone fÃ¥r du de skarpeste priser pÃ¥ det stÞrste og fedeste udvalg! BesÞg os pÃ¥ Gelzone.dk nu!

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

250件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Jeg har bestilt en stor mystery box til

Jeg har bestilt en stor mystery box til 2000dkk til min sÞns 6 års fÞdselsdag. Der blev lovet den kom onsdag- fredag er der intet sket.
Support er der ingen ting af og ikke muligt at få hjÊlp. Så måtte selv have fat i Dao

2026幎4月13日

Hej Peter

Jeg kan se vi har svaret på din mail d. 15/04-26, men intet hÞrt fra dig efterfÞlgende.
Her skriver vi, at vores leveringspolitik holder sig indenfor 1-3 hverdage da denne aftale er hvad der er indgået med DAO. Vi har ikke lovet en specifik leveringsdag, men oplyst at den bÞr nå frem, hvis alt er som i 99% af tilfÊldende.

Vi kan dog se, at der har vÊret et problem i lÞbet af fragten og at din sag er blevet undersÞgt af DAO, hvilket har resulteret i en lÊngere leveringstid, end normalt, men kan se på tracking, at din pakke er klar til afhentning i dag d. 17/04-26. (1 dag forsinket).

Vi beklager selvfÞlgelig, at de ikke er leveret som anvist på vores hjemmeside, men så snart pakkerne er afhentet af DAO er vi desvÊrre ikke herre over eventuelle bortkomster.

Så om det går under kategorien "svindel", så tÊnker jeg ikke det er en sag for Spiegelhaur.

Vi håber at sÞnnike alligevel bliver glade for gaven og i skriver bare igen hvis der skulle opstå problemer, så svarer vi gerne igen på jeres henvendelser.

Kunde ansvarlig - Gelzone
Andreas

Hold jer langt vÊk fra gelzone!

Jeg kÞbte to stks AR416 gelblaster gevÊrer inkl en masse skud. Begge gevÊrer var en julegave til to drenge.
Problemet bestod i at gevÊrerne ikke kan samles. GevÊret kommer med ekstraudstyr som fx aimpoint sigte og taktisk forgreb. På ingen måder kan udstyret fastgÞres til gevÊret og falder af blot ved forsigtig brug. Selve gevÊret har tendenser til at adskille sig i hoveddele ved leg/brug af samme årsag...at delene ikke sidder fast på nogen måder.
Jeg henvendte mig, efter juleaften, til gelzone om en vejledning til at lÞse problemet. Enten var der tale om en produktionsfejl, eller at der manglede udstyrsdele til fastspÊnde samlingerne.
Gelzone har valgt ikke at besvare min henvendelse på nogen måde.
Dvs... jeg kan ikke konkludere andet end at gelzone.dk er et svindelforetagende. De har solgt et produkt der tydeligvis ikke fungerer som det skal og de nÊgter efterfÞlgende at kommunikere om reklamationen. Mega skuffende julegave.

Hold jer langt vÊk fra gelzone

2025幎12月24日

reklamation

Hej
kÞber en Ar15f4pro i 130825 og 060925 går den så der er ingen lyd i den den 6 sep. klager over den men får besked på at lave en video af det men den kan de ikke forstå så sender den ind 15 sep og får så er ny i midt oktober

er det god service?

2025幎9月6日

Hej Finn

Kan forstå du har haft kontakt med vores kundeservice. De har tilbudt at vi tog dit produkt retur så vi kunne tjekke det igennem for fejl. Da vi så har konstateret der var en reklamation, så har vi sendt dig en ny.
Er det dårlig service?
Kan da godt se det var nÞdvendigt at ligge en dårlig anmeldelse på (2 måneder senere) og så lige her på nytårsaften.

Håber i kommer godt ind i det nye år.

Ejer Gelzone - Andreas

DÃ¥rlig kundeservice / sendt forkert vare

Fik ikke den vare jeg havde bestilt - men de sendte en forkert og billigere vare. Så står nu med en forkert julegave :/ . Kundeservice er ikke sÊrligt lÞsningsorienteret og forslår at jeg bare kan bytte varen - det afhjÊlper ikke rigtigt min situation nu og her samt ingen tilbud om refusion af det for meget betalte eller tilbud om retur label på trods af de har lavet en fejl.

2025幎12月22日

Hej Anya

Vi har svaret dig pr. mail hvor vi kommer med hele 4 forskellige lÞsninger.
De adskillelige lÞsninger var for at imÞdekomme, at dit barn fik en julegave juleaften, da vi var bange for at forsendelsen ikke ville nå frem inden d. 24 december. Så kunne i vÊlge at ombytte den jf. vores bytteret hele januar.
I kunne også vÊlge at beholde den og så ville vi kreditere differencen.

Vi har dog ikke fået noget svar fra dig siden.

Ejer Gelzone - Andreas Kristensen

Rigtig god service

KÞbte 2 gelblastere. DesvÊrre gik motoren på den ene. Men der var rigtig god service. Så efter at have sendt video af vores problem fik vi sendt en ny gelblaster. Tak - super service.

2025幎9月18日

Jeg har nu kÞbt 2 forskellige

Jeg har nu kÞbt 2 forskellige gelblasters hos Gelzone, begge ordre blev afsende ca. 2 time efter jeg havde lagt ordren! Det er altså en voldsomt god behandlingstid ! :-)

Det er umiddelbart stor forskel på kvaliteten af de 2 våben, som ikke er til at gennemskue fra hjemmesiden.

Jeg har stilt et spÞrgsmål på facebook omkring det ene gevÊr, som havde lidt svÊrt ved at fÞde gel ballz fra magasinet. Beskeden er ikke blevet besvaret efter 4 dage, men jeg er ikke sikker på om gelzone overhoved svarer aktivt på FB.
Så det vil jeg ikke vÊre utilfreds over, når jeg ikke engang har sendt en mail.
GevÊret er efterfÞlgende godt skydende!

2025幎9月25日
自発的なレビュヌ

Har forsÞgt at reklamere over et gevÊr

Har forsÞgt at reklamere over et gevÊr som ikke kan samles pga defekter. Jeg har skrevet 3 mails, og har intet hÞrt. Har en sÞn som dagligt spÞrger til hvornår hans fÞdselsdagsgave bliver klar.. er total uforstående overfor alle de positive anmeldelser.

2025幎9月17日

Hej Casper
Som vi også har forklaret på mail er du meget velkommen til at tilgå vores FAQ hvor man også har mulighed for at starte en reklamationssag.
Derudover er det, det fÞrste produkt fra vores forhandler, der er ikke kan samles og alle tilsvarende modeller med samme batchnr. samles fint.
Du er dog stadig velkommen til at benytte dig af vores returportal. Så tager vi et kig på sagen.

Ejer - Andreas

Modtaget forkerte vare

Havde bestilt en sniper og kugler men modtog en pakke med hverken en sniper eller kugler i men med nogle små plastik filter i, som absolut ikke giver mening, vi kontaktet gelzone for at hÞrer hvad der var gået galt, der var desvÊrre sket en fejl på lagret og som extra plaster på såret, modtog vi en extra gelblaster og en ordentlig rÞvfuld kugler da vi modtog det bestilte, vi har en dreng som er meget lykkelig over den mindre fejl som skete, kan varmt anbefales

2025幎9月16日

Hej JÞrgen
Det er hverken snyd eller bedrageri. Vi har henvendt os til dig på mail hvor vi forklarer at der er sket en fejl og at din label er rÞget på et andet firmas produkter.
Vi er selvfÞlgelig i fuld gang med at få pakket dine produkter og få sendt det rigtige til dig.

Ejer - Andreas

Modtog defekt gevÊr x2

Modtog defekt gevÊr og oplevede en noget slÞj returproces. Modtog, dog uden forklaring eller information om at jeg ville modtage et, et nyt gevÊr med fuldstÊndig samme defekt. Jeg kan ikke bruge deres retur-system, da jeg ikke har fÃ¥et et nyt ordrenr. og der er komplet radiotavshed fra Gelzone’s side. Jeg vil anbefale at lÊgge jeres ordre et andet sted.

2025幎9月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。