Min sÞns gelblaster virkede pludselig ikke og jeg havde ikke gemt kvitteringen. På trods af dette sendte de straks en ny, uden tÞven. Fornem service!
KÞbte 2 GelBlasters og ungerne nÞd at lege med dem samme dag. Dagen efter ville den ene unge vÊkke far i solskinnet, men den virkede ikke lÊngere. Vi prÞvede at lade batteri og bytte batteri med brorm... ãã£ãšèŠã
Gel fun har vÊret super hurtigt til at besvare spÞrgsmÃ¥l inden KÞb af HK416B - Elektrisk Gelblaster GevÊr. Det har gjort lÞbeoplevelse tryg og rar. Min sÞn elsker gevÊret der fungerer upÃ¥klageligt. Da... ãã£ãšèŠã
Rigtig dÃ¥rlig service og kvalitet. Men sÞn pÃ¥ 9 kÞbte et gevÊr fra hans egen optjente penge. Da han fik gevÊret virkede det slet ikke optimalt. Kunne kun skyde kuglerne ud nÃ¥r man vendte gevÊret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã¢ããã³ãã£ãŒ ã¹ããŒã
- ãšã¢ã¬ã³çšååº
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- ããã¡ãå±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din one-stop-shop for alt, hvad der har med Gel Blasters at gÞre. Vi er dedikeret til at bringe de bedste Gel Blasters og tilbehÞr til vores kunder og tilbyde en unik og spÊndende oplevelse, uanset om du er en erfaren spiller eller helt ny i verden af ââGel Blasters. Med det stÞrste udvalg pÃ¥ markedet kan vi garantere at du ikke gÃ¥r forgÊves, og selvom vi har det bedste udvalg gÃ¥r vi heller ikke pÃ¥ kompromis med de gode priser, ved gelzone fÃ¥r du de skarpeste priser pÃ¥ det stÞrste og fedeste udvalg! BesÞg os pÃ¥ Gelzone.dk nu!
Eskadronvej 6, 8930, Randers, ãã³ããŒã¯
- info@gelzone.dk
- gel-fun.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Min sÞns gelblaster virkede pludseligâŠ
Jeg har bestilt en stor mystery box tilâŠ
Jeg har bestilt en stor mystery box til 2000dkk til min sÞns 6 års fÞdselsdag. Der blev lovet den kom onsdag- fredag er der intet sket.
Support er der ingen ting af og ikke muligt at få hjÊlp. Så måtte selv have fat i Dao

Super service
Super service, og fuld tilfredshed med produkterne
Fede produkter
Fede produkter, meget udvalg og kanon service.
5/5 herfra
Hold jer langt vÊk fra gelzone!
Jeg kÞbte to stks AR416 gelblaster gevÊrer inkl en masse skud. Begge gevÊrer var en julegave til to drenge.
Problemet bestod i at gevÊrerne ikke kan samles. GevÊret kommer med ekstraudstyr som fx aimpoint sigte og taktisk forgreb. På ingen måder kan udstyret fastgÞres til gevÊret og falder af blot ved forsigtig brug. Selve gevÊret har tendenser til at adskille sig i hoveddele ved leg/brug af samme årsag...at delene ikke sidder fast på nogen måder.
Jeg henvendte mig, efter juleaften, til gelzone om en vejledning til at lÞse problemet. Enten var der tale om en produktionsfejl, eller at der manglede udstyrsdele til fastspÊnde samlingerne.
Gelzone har valgt ikke at besvare min henvendelse på nogen måde.
Dvs... jeg kan ikke konkludere andet end at gelzone.dk er et svindelforetagende. De har solgt et produkt der tydeligvis ikke fungerer som det skal og de nÊgter efterfÞlgende at kommunikere om reklamationen. Mega skuffende julegave.
Hold jer langt vÊk fra gelzone
Vi var uheldige med det fÞrste gevÊr
Vi var uheldige med det fÞrste gevÊr, men der var super service og vi fik et andet som virker perfekt:-).
reklamation
Hej
kÞber en Ar15f4pro i 130825 og 060925 går den så der er ingen lyd i den den 6 sep. klager over den men får besked på at lave en video af det men den kan de ikke forstå så sender den ind 15 sep og får så er ny i midt oktober
er det god service?

Fin butik
Fin butik. God kommunikation og hurtig levering-ogsÃ¥ op til jul ð .
DÃ¥rlig kundeservice / sendt forkert vare
Fik ikke den vare jeg havde bestilt - men de sendte en forkert og billigere vare. Så står nu med en forkert julegave :/ . Kundeservice er ikke sÊrligt lÞsningsorienteret og forslår at jeg bare kan bytte varen - det afhjÊlper ikke rigtigt min situation nu og her samt ingen tilbud om refusion af det for meget betalte eller tilbud om retur label på trods af de har lavet en fejl.

Rigtig god service
KÞbte 2 gelblastere. DesvÊrre gik motoren på den ene. Men der var rigtig god service. Så efter at have sendt video af vores problem fik vi sendt en ny gelblaster. Tak - super service.
Fantastisk god
Fantastisk god, og personlig kundeservice ððŒ
Og sikke mange timer der bliver brugt, med at skyde med Gelblaster ð¥³ð¥³ð¥³
Jeg har nu kÞbt 2 forskelligeâŠ
Jeg har nu kÞbt 2 forskellige gelblasters hos Gelzone, begge ordre blev afsende ca. 2 time efter jeg havde lagt ordren! Det er altså en voldsomt god behandlingstid ! :-)
Det er umiddelbart stor forskel på kvaliteten af de 2 våben, som ikke er til at gennemskue fra hjemmesiden.
Jeg har stilt et spÞrgsmål på facebook omkring det ene gevÊr, som havde lidt svÊrt ved at fÞde gel ballz fra magasinet. Beskeden er ikke blevet besvaret efter 4 dage, men jeg er ikke sikker på om gelzone overhoved svarer aktivt på FB.
Så det vil jeg ikke vÊre utilfreds over, når jeg ikke engang har sendt en mail.
GevÊret er efterfÞlgende godt skydende!
Tag et kig på Gelzone, hvis du vil have fede våben!
Har lige bestilt en AK gel blaster, og modtag 3 dage efter bestilling. Fungerer mega godt, og også en fed kvalitet. Kan godt anbefale man tager et kig forbi dem, hvis man vil have nogle fede våben!
Har forsÞgt at reklamere over et gevÊrâŠ
Har forsÞgt at reklamere over et gevÊr som ikke kan samles pga defekter. Jeg har skrevet 3 mails, og har intet hÞrt. Har en sÞn som dagligt spÞrger til hvornår hans fÞdselsdagsgave bliver klar.. er total uforstående overfor alle de positive anmeldelser.

Modtaget forkerte vare
Havde bestilt en sniper og kugler men modtog en pakke med hverken en sniper eller kugler i men med nogle små plastik filter i, som absolut ikke giver mening, vi kontaktet gelzone for at hÞrer hvad der var gået galt, der var desvÊrre sket en fejl på lagret og som extra plaster på såret, modtog vi en extra gelblaster og en ordentlig rÞvfuld kugler da vi modtog det bestilte, vi har en dreng som er meget lykkelig over den mindre fejl som skete, kan varmt anbefales

Hurtig levering
Modtog defekt gevÊr x2
Modtog defekt gevÊr og oplevede en noget slÞj returproces. Modtog, dog uden forklaring eller information om at jeg ville modtage et, et nyt gevÊr med fuldstÊndig samme defekt. Jeg kan ikke bruge deres retur-system, da jeg ikke har fÃ¥et et nyt ordrenr. og der er komplet radiotavshed fra Gelzoneâs side. Jeg vil anbefale at lÊgge jeres ordre et andet sted.
Ret hurtig levering og godt produkt
Alt gik nemt med bestilling, levering og produktet virker fint :)
Eneste lille minus er, at dÊkslet til batteriet ikke sidder så godt fast, men har lige måtte få en tape.
Perfekt service og god og hurtig svarâŠ
Perfekt service og god og hurtig svar ved kontakt om levering
Gode produkter og fin service
Produkterne er virkelig gode. Hurtig levering og en kundeservice, der er nemme at komme i kontakt med, samtidig med at de er MEGET kunde orienteret. Kan klart anbefale at handle hos dem