Sharon is heel vriendelijk en voor vragen kun je altijd terecht bij haar. Ze reageert erg snel. Mooie producten voor een mooie prijs al verschillende keren besteld :)
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mooie steen, niet duur. Had een klein leuk presentje erbij. Was na bestelling 2 dagen later binnen. Via instagram werd er snel en vriendelijk gereageerd, blij met de stenen en een goede vibe bij d... もっと見る
Heel mooie adventskalender. Je ziet dat er veel zorg ingestoken is om deze te maken. Aanrader
Gem Interior is gewoonweg top 👌👌👌🤩 Een echte aanrader , daar vind je echt waar u opzoek naar bent . Zoveel moois , echt prachtige stukken ,echt fantastisch!!!! En Sharon is een super lieve en s... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Of je nu edelstenen begint te ontdekken of jouw interieur graag een boost wilt geven, Gem Interior heeft een uitgebreid assortiment aan prachtige edelstenen en interieuraccessoires. Gem Interior biedt unieke producten die echte eye-catchers zijn voor jouw huis, zoals edelstenen in de vorm van sculpturen. Deze producten zijn stuk voor stuk uitgezocht en zijn van A+ kwaliteit.
連絡先
Bredaseweg 85-16, 5038 NA, Tilburg, オランダ
- info@geminterior.nl
- geminterior.nl
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Sharon is heel vriendelijk en voor…
Mooie producten voor een mooie prijs al verschillende keren besteld :)
Heel mooie adventskalender
Aanrader
Prachtige producten en snelle levering
Fantastisch!
Mooie, kwalitatief goede producten! Het contact is erg prettig. Je wordt goed geholpen. Ik bestel hier vaker en altijd tevreden!
MOOI PRODUCT EN FIJNE SERVICE 🌞
Prachtige windmobiel van Agaat besteld en ontvangen.
In de opmerkingen had ik gevraagd of het als cadeautje ingepakt kon worden en daar kreeg ik al snel een mailtje over dat ze dat graag voor me wilden doen!
Mooi product en fijne service! 🌞
Goede webshop ervaring
Goede webshop ervaring. direct contact mogelijk via online chat. Prachtige krachtige edelstenen.
Goed verpakt en snelle levering
Kreeg meteen goede tips
Kreeg meteen goede tips, erg vriendelijk! Bestelling snel binnen en prachtige producten
Prachtige collectie!
Prachtige pronkstukjes
Ik zocht een amethist waxinelichthouder en bij Gem Interior zag ik de mooiste. Ik nam meteen een kijkje op de site en vond 2 prachtige larimar steentjes. Deze dingen besteld, ging gemakkelijk en snel bezorgd. De spulletjes waren ingepakt in bubbeltjes plastic en cadeaupapier, heel leuk. In het echt waren ze net zo mooi als op de foto! Ik kreeg er een klein abalone schelpje cadeau bij, zo lief! De amethist waxinelichthouder staat nu op mijn salontafel en de larimar steentjes liggen in het abalone schelpje, staat prachtig! Ik ben heel blij met mijn nieuwe pronkstukjes!

Gem Interior からの回答

Gem Interior からの回答
Prachtige kristallen 🦋🌈🥰
Zo blij met mijn ontvangen kristal, snelle levering, vriendelijk en behulpzaam en nog mooie verrassing gekregen er bij!! Zeker aan te raden 😘
Prachtige giveaway winst😍
Ik heb een giveaway op instagram gewonnen en ik ben er super blij mee!! Ik heb 2 agaat boekensteunen gewonnen, ze zijn prachtig en de kwaliteit is super!!🥰
Erg snel en super mooie producten
Erg snel en super mooie producten. Zaten ook erg veilig en goed verpakt.
Mooie steen vriendelijke verkoopster
Mooie steen, niet duur.
Had een klein leuk presentje erbij.
Was na bestelling 2 dagen later binnen.
Via instagram werd er snel en vriendelijk gereageerd, blij met de stenen en een goede vibe bij de verkoopster.
Aanrader zeker!
Rozenkwarts
Ik zocht een Rozenkwarts maar ik vind de steen zelf niet heel mooi. Ik vroeg Sharon om raad en zij stuurde me een filmpje van een mooi stuk. En in het echt is hij nog mooier! Helemaal blij mee! :)
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。