Gems Amsterdam レビュー

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

レビューの確認を行います

Oplichterij

Het zijn oplichters. Oorbellen gekocht voor €25 welke uit China werden opgestuurd....dezelfde oorbellen staat voor nog geen €2 op Alieexpress!

2025年12月29日
5つ星のうち1の評価

Is gewoon een pak van temu

Is gewoon een pak van temu. Verder mooi, maar veel duurder. 10x duurder dan temu. En dubbel zo duur als bij shein. Lange levertijd. Maat is niet in orde, maar retourneren kost tussen de 15 en 30eu. Voel me opgelicht.

2025年12月27日
5つ星のうち1の評価

Pure oplichting!!! Binnen 24 annuleren volgens site , vergeet het maar.

Op tijd erachter gekomen dat het een dropchipper is en aangeschreven om gebruik te maken van mijn recht op annuleren binnen 24 uur zoals op hun site vermeld staat. Reactie gekregen met dat het doorgezet is naar de betreffende afdeling en dat ik spoedig iets zou horen. Kreeg een paar uur later bericht dat mijn order geplaatst is en doorgegeven aan de verkoper. Tot 4 keer toe aangeven dat ik het heb geannuleerd en mijn geld terug wil!
Mensen trap er niet in, dit zijn pure oplichters, mails die je ontvangt komen niet vanuit Amsterdam gezien de mail vol met taalfouten staat, ws vertaalprogramma.

2025年12月1日

Malafide zaak

Ik heb het gevoel dat ik er ingetrapt ben! Stom, stom!
Huispak ontvangen vreselijke kwaliteit broek is te ruim en heel kort, contact via mail loopt stroef. Waar kan ik retourneren? Ik weet het niet weggegooid geld 😞die ene ster hoort er niet te staan! Wat een oplichters

2025年10月29日

Slechte service

Slechte service! Maand geleden jas besteld nog steeds niets binnen. Eerste en laatste keer dat ik hier wat besteld heb.

2025年2月24日

Gems Amsterdam からの回答

Bedankt voor uw feedback. We hebben uw review gelezen en begrijpen uw zorgen. Het lijkt er echter op dat er verwarring is ontstaan, aangezien wij DIY-kits verkopen via gemsamsterdam.com, terwijl wij soms worden verward met een andere organisatie (gemsamsterdam.nl).

Zou u uw beoordeling willen controleren en, indien van toepassing, aanpassen of verwijderen, zodat deze bij de juiste organisatie terechtkomt? U kunt uw reactie dan plaatsen bij gemsamsterdam.nl. Indien u wel bij ons besteld heeft ontvangen wij graag uw ordernummer zodat we kunnen nagaan waar de bestelling is!

Alvast bedankt voor uw begrip!

Een gewaarschiwd mens telt voor 2

Een gewaarschiwd mens telt voor 2
Echt een superslecht bedrijf je krijgt helemaal niet wat je besteld hebt is echt troep uit china. En terugsturen doen ze moeilijk. Ze bieden je dan een korting om dit vervolgens in te trekken. En dan eisen ze het volledige bedrag.

2024年11月11日

Beste Olinda,

Bedankt voor uw feedback. We hebben uw review gelezen en begrijpen uw zorgen. Het lijkt er echter op dat u ons bedrijf wellicht verwart met een ander. Wij verkopen namelijk DIY kits (gemsamsterdam.com) maar worden soms verward met een naamgenoot (gemsamsterdam.nl). We zouden het waarderen als u uw beoordeling wilt controleren en eventueel verwijderen, zodat deze terechtkomt bij de juiste organisatie. Mocht u alsnog vragen hebben over onze diensten, dan staan we uiteraard voor u klaar. Bedankt voor uw begrip!

Gems Amsterdam

5つ星のうち2の評価

Verkeerde adres en nog niet bezorgd

Bestelde artikelen (diamond glueing) nog steeds niet bezorgd ondanks op voorraad zijn. Ook niet geleverd op het door GEMS Amsterdam verkeerde ingevoerde adres bij PostNL. Telefonisch niet bereikbaar en nog geen reactie op email. Slordig.

2024年8月29日

Beste Chaque,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Vervelend om te horen dat je ervaring niet is gelopen zoals verwacht, excuses voor het ongemak. Wij willen er uiteraard alles aan doen om uw bestelling met zorg te leveren, daarom zouden we graag beter willen begrijpen wat er precies misging. Zou je contact met ons kunnen opnemen via info@gemsamsterdam.com? Tip: het kan wel eens gebeuren dat onze mails met updates over uw bestelling in uw spam belanden, check dit ook voor de zekerheid!

Gems Amsterdam

5つ星のうち4の評価

Leuk product!

Leuke activiteit om samen te doen en sets bevatten alle dingen die je nodig hebt om een doek te maken. Verder goede prijs kwaliteit, zeker aan te raden!

2024年8月16日

Top service!

Snelle levering en leuke creatieve bezigheid. Er komen regelmatig nieuwe designs, dus ik ga binnenkort de volgende bestelling doen!

2024年8月26日

Top!!

Drie doeken besteld en ze kwamen snel aan, binnen drie dagen. We gebruikten ze voor een gezellige knutselmiddag met de kinderen. Het was een groot succes en de doeken waren perfect voor onze projecten. De snelle levering en de kwaliteit van de doeken maakten de ervaring helemaal af. Ik zal hier zeker weer bestellen!

2024年6月9日

Snel en Super!

Snel en Super!

Ik bestelde twee doeken en was aangenaam verrast toen ze al binnen één dag geleverd werden! Ze waren ideaal voor een creatieve avond met vriendinnen. We maakten een prachtig gezamenlijk kunstwerk en de doeken waren van uitstekende kwaliteit. De snelle service en het mooie resultaat maken dit een geweldige aankoop. Zeker een aanrader!

2024年7月18日

Trustpilot エクスペリエンス