Gentsy レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Verkeerde schoen geleverd !! Ik heb maar 2 mails gestuurd ! En mij daar niet negatief uitgelaten . Wel moest ik mailen dat ik het raar vond dat ik nu in eerste instantie de retourkosten zou moe... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Broek besteld die rare geur had, met wassen er niet uit te krijgen. Contact opgenomen met klantenservice en snel opgelost door de broek kostenloos te vervangen voor een nieuwe. Top service!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Mooie producten & hele fijne aftersales , werk zelf al 15 jaar in de retail dus weet hoe belangrijk aftersales zijn :) hou deze site in de gaten goeie prijzen leuke collectie

5぀星のうち5の評䟡

Al meerdere keren leuke en zeer mooie items gekocht Super tevreden met de snelle en keurige levering, Tevens een leuk presentje erbij gekregen. Aanrader!!!

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Bij Gentsy.co zijn we trots op het aanbieden van stijlvolle en hoogwaardige mannenkleding tegen een betaalbare prijs. Als online kledingwebshop richten we ons op de moderne man die er goed uit wil zien zonder de bank te breken. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om tijdloze mode en actuele trends te combineren, zodat je altijd de perfecte outfit vindt voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar casual kleding, zakelijke outfits of iets daartussenin, bij ons vind je precies wat je nodig hebt, en dat alles met gemak online te bestellen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Chinese rommel en waardeloos bedrijf en

Chinese rommel en waardeloos bedrijf en reageren niet eens op een mail.

2026幎6月25日

Gentsy からの回答

We reageren gewoon dagelijks op alle e-mailtjes en hebben jouw retour gewoon correct afgehandeld. Jammer dat je niet tevreden was. We hebben je een mail gestuurd om ervoor te zorgen dat je misschien toch nog tevreden bent!

5぀星のうち1の評䟡

Verkeerde schoen geleverd !!

Verkeerde schoen geleverd !!

Ik heb maar 2 mails gestuurd ! En mij daar niet negatief uitgelaten .
Wel moest ik mailen dat ik het raar vond dat ik nu in eerste instantie de retourkosten zou moeten betalen, niet mijn fout dat ik verkeerde schoen krijg

En ik vind het ook een beetje raar om een “smeek” bede/email te krijgen n.a.v. foutieve levering om die review in te trekken !!

2026幎7月26日

Beste Peter,

Het klopt idd dat je per ongeluk een verkeerd model schoen hebt gekregen. Door de sale is het erg druk en heeft per ongeluk iemand je de Vento loafers opgestuurd. We hebben je een retourlabel gestuurd om het te retourneren. Je stuurt ons de hele tijd boze mailtjes terwijl we alles gewoon netjes proberen op te lossen. Snap het probleem niet zo. We hebben onze excuses aangeboden voor het leveren van het verkeerde model.

5぀星のうち1の評䟡

Slechte service koop ik broeken te

Slechte service koop ik broeken te klein meneertje wilt niet terug betalen omdat die in sale was wat een grappenmakers wil die mij tegoedbon geven dan moet je ook duidelijk bij zetten kan niet omgeruild worden of ook geen geld terug je krijg tegoed bon voor terug stelletje oplichters

2026幎3月2日

Hoi Omer,

Deze jeans gaan eruit dus verkopen we ze tegen inkoopprijs. Er staat ook heel duidelijk bij:

"Let op: De Ryder Slim Fit Jeans is onderdeel van onze exclusieve outlet. Vanwege de hoge korting hanteren wij voor dit artikel een aangepast retourbeleid: bij retournering ontvang je het aankoopbedrag terug in de vorm van een persoonlijk winkeltegoed. Dit tegoed is onbeperkt geldig op onze gehele collectie."

Ruilen binnen 14 dagen kan altijd als de maat niet past maar voor deze items geven we een tegoedbon. Helemaal in pas met de Europese richtlijnen. Wij maken ÃŒberhaupt geen winst op deze broeken dus daarom hebben wij voor deze aanpak gekozen. Maar je kan ons een bericht sturen en we kunnen altijd kijken of we eruit kunnen komen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel :)

5぀星のうち4の評䟡

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit. Leveringwas niet de volgende dag maar de dag daarna. Daarom 1 sterretje minder

2026幎1月29日

Gentsy からの回答

Kan gebeuren! Wij richten op 1 werkdag levering maar soms kan PostNL wat vertraging hebben. Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。