Firma Geobears wykonywaÅa prace wzmacniajÄ ce fundamenty w kamienicy i oceniam tÄ wspóÅpracÄ wyjÄ tkowo negatywnie. W trakcie robót zniszczono sufity podwieszane, a miejsce pracy pozostawiono w sta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Przede wszystkim pracownicy firmy wykazali siÄ doskonaÅÄ wiedzÄ na temat wykonywanych prac, które przebiegaÅy bez zbÄdnego poÅpiechu i w sposób rzetelny. Wykonano prawie trzydzieÅci punktów iniekcji i... ãã£ãšèŠã
DzieÅ dobry. szukaÅem pomocy w opadajÄ cym domu, fundamenty osiadaÅy TÄ firmÄ znaleźlimy przez intrernet, kontakt bardzo miÅy, pomocny, umówili siÄ na badanie, potem dali czas do namysÅu - na spokojnie... ãã£ãšèŠã
PeÅen profesjonalizm poczÄ wszy od Pani, która przyjÄÅa moje zgÅoszenie,Pana Wojciecha GalÄ zke który przeprowadziÅ i ekspertyzÄ do Panów, którzy ustalali miejsce iniekcji przebieg instalacji ( by... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Podbijanie fundamentów i podnoszenie posadzek - INIEKCJE geopolimerowe. Szybko i czysto. Bez uciÄ ÅŒliwych wykopów i prac budowlanych. W 1 dzieÅ.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Filar na ganku
Po szybkim kontakcie z p.BartÅomiejem i próbach na mojej dziaÅce wyszÅo ile materiaÅu i za jakÄ kwotÄ Firma Geobear moÅŒe wykonaÄ wzmocnienie mojego filara w ramach Ganku. Ustlilismy termin i w tym dniu technicy wykonali porzÄ dnie swojÄ pracÄ w dniu 7 maj 2025 r .Jestem zadowolony i polecam . Marek P z Mnikowa k.Krakowa
Skandaliczne zachowanie pani ,która przyjmowaÅa zgÅoszenie
Skandaliczne zachowanie pani ,która do mnie zadzwoniÅa. No cóŌ jak zawsze zresztÄ z wiÄkszoÅciÄ duÅŒych firm w Polsce buta i arogancja. MiaÅam i mam do podniesienia JEDEN z opadajÄ cych sÅupów 40 cm Ã40 cm .Slupek ten ( jeden z trzech) podtrzymujÄ cy taras osiadÅ w ciÄ gu 15 -stu lat wiÄc chciaÅam aby go podnieÅÄ gdyÅŒ taras chciaÅam zadaszyÄ i baÅam siÄ, iÅŒ ciÄÅŒar belek przyszÅego tarasu jak i dachu jeszcze bardziej obciÄ ÅŒy ten jeden slupek ( pozostaÅe sÄ ok ) .CóŌ usÅyszaÅam? A to to ,ÅŒe im siÄ nie opÅaca przyjechaÄ do takiego maÅego sÅupka a bo to ceny przyjazdu ( w ogloszeniu pracuja na terenie calej Polski )ale jeÅli chce to ceny zaczynajÄ siÄ od ....15 - stu tysiÄcy za podniesienie 3 cm sÅupka 40 cm Ã40 cm.No cóŌ wniosek jaki wyciaglam to POGARDA i niespotykana wprost buta nie mówiÄ c juÅŒ o cenie.Nasuwa mi siÄ w tym momencie pewne przysÅowie, które mówi " pogarda kroczy przed upadkiem ".Zaznaczam jeszcze ,ÅŒe jestem samotnÄ starszÄ kobietÄ i takie traktowanie uwaÅŒam za skandaliczne .CóŌ wnioski drodzy przyszli klienci wyciagcie sobie sami .Jolanta Chitro GÅogów

Geobear Poland ããã®åç
Profesjonalna obsÅuga
Profesjonalna obsÅuga od zgÅoszenia do biura obsÅugi po przez uzgodnienia z panem inÅŒynierem BartÅomiejem ,jak i wspóÅpracÄ
z panami wykonujÄ
cymi naprawÄ fundamentów. PÄkniÄcia w Åcianach praktyczne zmniejszyÅy siÄ do zera.
Polecam firmÄ GEOBEAR!
Åwietna firma
Firma Geobear od samego poczÄ tku naszej wspóÅpracy zasÅuguje na jak najlepszÄ opiniÄ. PoczÄ wszy od dziaÅu obsÅugi klienta, gdzie po zÅoÅŒeniu formularza na stronie internetowej jeszcze w ten sam dzieÅ podjÄli próbÄ kontaktu. BÅyskawicznie umówiony zostaÅ technik oddelegowany do konkretnych województw - po przyjeździe dokÅadnie omówiÅ etapy naprawy zapadniÄtej podÅogi wyjaÅniÅ jak dziaÅa stosowana technologia. W dzieÅ wykonania usÅugi ekip, która przyjechaÅa wykonaÄ usÅugÄ wzbudzaÅa duÅŒe zaufanie - konkretni inÅŒynierowie, którzy wiedzieli co majÄ robiÄ i w jakiÅ sposób widaÄ byÅo ÅŒe nie robiÄ tego pierwszy raz. UsÅuga wykonana w sposób staranny i bezpieczny.
DziÄkujÄ :)
Bardzo serdecznie chciaÅbym podziÄkowaÄ caÅej PaÅstwa ekipie !!!!
PoczynajÄ
c od serdecznej rozmowy z PaniÄ
KarolinÄ
przez bardzo profesjonale i empatyczne podejÅcie Pana Wojtka in doskonaÅe i profesjonalne dziaÅanie ekipy Pana Krzysztofa w bardzo serdecznej i miÅej atmosferze
Pozdrawiam PaÅstwa serdecznie i polecam z caÅego serca
Krzysztof Jaworski
FachowoÅÄ
FachowoÅÄ, rzetelnoÅÄ, dobry kontakt, na miejscu inicjatywa przy napotykanych problemach.
Naprawa opadajÄ cej podÅogi w lazience
PeÅen profesjonalizm poczÄ
wszy od Pani, która przyjÄÅa moje zgÅoszenie,Pana Wojciecha GalÄ
zke który przeprowadziÅ i ekspertyzÄ do Panów, którzy ustalali miejsce iniekcji przebieg instalacji ( byla podnoszona podloga w Åazience) i Tych, ktorzy wykonali iniekcje ÅŒywicy
Wszystko trwaÅo ok 2-3 tygodnie( od zgÅoszenia do zakoÅczenia do wykonania umowy)a naprawa ok 2-3 godz.
Polecam geobear z caÅego serca
PeÅen profesjonalizm
PeÅen profesjonalizm. UsÅuga zrealizowana rzetelnie i terminowo.
Profesjonalne podejÅcie i doÅwiadczenieâŠ
Profesjonalne podejÅcie i doÅwiadczenie w zakresie prac, dla mnie ok polecam.
Åwietna,rzetelna firma...Polecam
Åwietna,rzetelna firma...Polecam
Najlepsza firma ze wszystkich
Najlepsza firma ze wszystkich
Pozytywne doÅwiadczenie
Witam. Nie spodziewaliÅmy siÄ z mÄÅŒem, szybkiej reakcji. A jednak, po pierwszym kontakcie telefonicznym, od razu .. zaskoczenie. Rzetelna firma tak postÄpuje. W trakcie rozmowy wypytano o problem, wyznaczono osobÄ do kontaktu, poinformowano wstÄpnie o kosztach. Pan Szymon przyjechaÅ w uzgodnionym terminie. Po oglÄdzinach wszystko wytÅumaczyÅ, jak i co bÄdzie wykonywane. Na czym ta metoda polega, otrzymaliÅmy kosztorys. W wyznaczonym terminie przyjechali wykonawcy. Szybko uporali siÄ z problemem, jeszcze raz tÅumaczÄ c postÄpowanie. SÅowem, jesteÅmy zadowoleni. Jolanta i Andrzej
Polecam wspóÅpracÄ z firmÄ Geobear
Serdecznie polecam wspóÅpracÄ z firmÄ Geobear. Od poczÄ tku byÅam przekonana, ÅŒe sÄ najlepsi na rynku i mogÄ to potwierdziÄ po wykonaniu usÅugi. MieliÅmy okazje poznaÄ wspaniaÅych specjalistów: Pana Krzysztofa oraz Pana Mateusza, którzy otoczyli nas profesjonalnÄ opiekÄ podczas prac w naszym domu. Mimo stresu i wielu obaw, czuliÅmy, ÅŒe mamy do czynienia z ludźmi, którzy znajÄ siÄ na swojej pracy. Serdecznie dziÄkujÄ równieÅŒ Panu Szymonowi oraz Panu Zenonowi, których wkÅad równieÅŒ warto podkreÅliÄ. FirmÄ Geobear polecam kaÅŒdemu, kto szuka rzetelnych i uczciwych fachowców.
Profesjonalnie
Profesjonalnie , szybko , czysto . Mnie do wybrania tej firmy przekonaÅ czytelny opis krok po kroku sposobu naprawy osiadajÄ cych Åcian , brak wykopów i grandy na podwórku , szybkoÅÄ usÅugi ( 6 godzin) . Efekt widaÄ od razu w momencie podawania preparatu . GorÄ co polecam.
FirmÄ mogÄ poleciÄ wszystkim Tym którzy szukajÄ profesjonalnej firmy
FirmÄ mogÄ poleciÄ wszystkim Tym którzy majÄ niespodziewane kÅopoty z z fundamentem domu, opadajÄ cÄ podÅogÄ i powiÄ zane z nimi problemy. Po obejrzeniu strony firmy w internet zobaczyÅem to co szukaÅem do moich kÅopotów z domem. Potwierdzam super dziaÅanie ekipy od wizji Pana Adama inÅŒyniera obliczeÅ po wykonawców Pana Krzysztofa z pomocnikiem. Jest super, oraz podziÄkowania Pani z Firmy za telefon o informacjÄ na temat wykonanych prac i zadowoleniu moim. MiÅe zaskoczenie tym telefonem oraz w razie jakiÅ problemów mam kontaktowaÄ siÄ z firmÄ . Szczere uznanie za peÅny profesjonalizm dla caÅej ekipy i polecam wszystkim którzy potrzebujÄ szybkiej pomocy. Jacek zachodniopomorskie.
Bardzo dziÄkujÄ firmie Geobear za sprawnie wykonanÄ usÅugÄ
Bardzo dziÄkujÄ firmie Geobear za szybkÄ i skutecznÄ naprawÄ osiadajÄ cego fundamentu i spÄkanej Åciany budynku. Po wykonaniu badania gruntu i ocenie problemu firma zaproponowaÅa naprawÄ metodÄ iniekcji geopolimerowej. Naprawa bezinwazyjna i bardzo skuteczna, wykonana w ciÄ gu jednego dnia. Fundament zostaÅ podniesiony, jednoczeÅnie zmniejszajÄ c szczeliny pÄkniÄtej Åciany. Bardzo dziÄkujÄ Pani Karolinie za szybkie i sprawne pokierowanie mojÄ sprawÄ oraz Panu Wojciechowi i caÅej ekipie technicznej. Polecam firmÄ za terminowoÅÄ, fachowoÅÄ i szybkie dziaÅanie.
Fachowe doradztwo
Fachowe doradztwo, szybkoÅÄ decyzji i dobry kontakt z inÅŒynierami. Fachowa obsÅuga, rzetelne wykonanie i terminowoÅÄ w dziaÅaniu to juÅŒ dzisiaj rzadkoÅÄ ale nie w przypadku Geobear. I zostawili po sobie porzÄ
dek :-)
dziÄkuje i szczerze polecam innym.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã