Firma Geobears wykonywaÅa prace wzmacniajÄ ce fundamenty w kamienicy i oceniam tÄ wspóÅpracÄ wyjÄ tkowo negatywnie. W trakcie robót zniszczono sufity podwieszane, a miejsce pracy pozostawiono w sta... ãã£ãšèŠã
Przede wszystkim pracownicy firmy wykazali siÄ doskonaÅÄ wiedzÄ na temat wykonywanych prac, które przebiegaÅy bez zbÄdnego poÅpiechu i w sposób rzetelny. Wykonano prawie trzydzieÅci punktów iniekcji i... ãã£ãšèŠã
DzieÅ dobry. szukaÅem pomocy w opadajÄ cym domu, fundamenty osiadaÅy TÄ firmÄ znaleźlimy przez intrernet, kontakt bardzo miÅy, pomocny, umówili siÄ na badanie, potem dali czas do namysÅu - na spokojnie... ãã£ãšèŠã
PeÅen profesjonalizm poczÄ wszy od Pani, która przyjÄÅa moje zgÅoszenie,Pana Wojciecha GalÄ zke który przeprowadziÅ i ekspertyzÄ do Panów, którzy ustalali miejsce iniekcji przebieg instalacji ( by... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Podbijanie fundamentów i podnoszenie posadzek - INIEKCJE geopolimerowe. Szybko i czysto. Bez uciÄ ÅŒliwych wykopów i prac budowlanych. W 1 dzieÅ.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Polecam firmÄ Geobear za profesjonalneâŠ
Polecam firmÄ Geobear za profesjonalne podejÅcie do klienta od momentu zgÅoszenia zlecenia poprzez kontakt ze strony biura i handlowca poprzez realizacjÄ przez dziaÅ techniczny aÅŒ do ankiety zadowolenia klienta. Wszystko odbywa siÄ transparetnie z peÅnym przekazem informacji i wyjaÅnieniem wszelkich pytaÅ i wÄ tpliwoÅci.
Najlepsi
Najlepsi. Fachowcy w tej dziedzinie. ZagÄÅcili grunt i podnieÅli posadzki bez wyprowadzki z domu. Polecam polecam polecam.
UsÅuga zostaÅa przeprowadzona szybko iâŠ
UsÅuga zostaÅa przeprowadzona szybko i sprawnie.
Ludzie bardzo mili i co waÅŒniejsze znajÄ
siÄ na swojej pracy. Serdecznie polecam
Profesjonalna firma
Profesjonalna firma, obsÅuga i wykonanie. Polecam.
Naprawa wykonana szybko iâŠ
Naprawa wykonana szybko i profesjonalne. Ekipa rzetelna zostawiÅa po sobie Åad i porzÄ dek. Wykonanie w terminie zgodnie z ustaleniami. Serdecznie polecam
SkorzystaÅem z usÅug firmy Geobear z powodu pÄkniÄcia na stropie.
SkorzystaÅem z usÅug firmy Geobear z powodu pÄkniÄcia, które pokazaÅo siÄ na stropie. PrzyczynÄ byÅo źle wykonane zagÄszczenie gruntu. Na etapie wizji lokalnej, po pomiarach gruntu, zaproponowano najkorzystniejszy wariant naprawy tego problemu. DziÄki ogromnemu doÅwiadczeniu pracowników wszystkie zaplanowane prace wykonano zaledwie w kilka godzin.
Wzmocnienie niezagÄszczonego gruntu pod osiadajÄ cym fundamentem
Firma Geobar realizowaÅa w tym roku w czerwcu zlecenie wzmocnienia gruntu pod osiadajÄ
cym fundamentem, remontowanej kamienicy objÄtej opiekÄ
konserwatorskÄ
Oferta wykonania wzmocnienia poprzedzona zostaÅa wykonaniem pomiarów i przedstawieniem oferty na podstawie przeanalizowanych przez firmÄ wyników pomiarów. Przedstawienie wyników precyzyjne, widoczna zgodnoÅÄ zaleceÅ wykonawczych z wynikami badania gruntu. Oferta rozbudowana zaÅÄ
czonymi linkami z wczeÅniejszych realizacji.Na zadawane pytania zawsze otrzymywaÅam odpowiedź i nie byÅo problemu w kontaktach telefonicznych.
Wykonanie zgodne z przedstawionymi zaÅoÅŒeniami. Szybko, sprawnie i dokÅadnie - po prostu profesjonalnie. Cena atrakcyjna, doradztwo perfekcyjne, bieÅŒÄ
ca obsÅuga i kontakt z klientem wprost idealny. Wystawiam notÄ 10 w skali dziesiÄciostopniowej.
Kierownik Budowy
osiadanie fundamentów budynku
zauwaÅŒyÅem osiadanie fundamentów budynku ,gdyÅŒ staÅ
na gruncie czÄÅciowo nasypowym. Metoda podkopów i
wzmocnieÅ wymagaÅaby dodatkowych prac zabezpieczajÄ
cych a w szczególnoÅci filarów noÅnych.
Po konsultacji z pracownikiem Geobaru, który oceniÅ i wyznaczyÅ najbardziej newralgiczne punkty wymagajÄ
ce zabezpieczeÅ, zdecydowaÅem siÄ na iniekcjÄ polimerowÄ
Prace trwaÅy 5 godzin, zostaÅy wykonane sprawnie, bez baÅaganu na podwórku.
Jestem zadowolony z wykonanej usÅugi.
Marek
Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
Profesjonalne podejÅcie do klienta i w moim przypadku ekspresowe wykonanie usÅugi.
Bardzo dobra wspóÅpraca w zakresie realizacji osiÄ
gniÄcia zamierzoneg celu.
ZapadniÄta posadzka i Åciana dziaÅowa sÄ
jak nowe.
Pod wszystkich pracach pozostaÅo tylko umyÄ podÅogÄ.
NaprawdÄ warto skorzystaÄ z usÅug profesjonalistów.
Konsultacja konieczna, iniekcje nie.
W moim przypadku rysy na Åcianach noÅnych nie byÅy jak sÄ dziÅem spowodowane osiadaniem gruntu pod fundamentami. Z tego bÅÄdnego przeÅwiadczenie wyprowadziÅ mnie dopiero Pan inÅŒynier Bialic. Kosztowne iniekcje oraz badanie gruntu okazaÅy siÄ niepotrzebne. Tak wiÄc firma Geobear za niewielkie pieniÄ dze zajmuje siÄ równieÅŒ doradztwem w zakresie problemów dotykajÄ cych obiekty budowlane oraz wskazuje moÅŒliwe rozwiÄ zania zastanych problemów. Dla mnie ta usÅuga okazaÅa siÄ bezcenna. DziÄkujÄ i pozdrawiam. Adam
Zadowoleni
Szybko, sprawnie i bez problemów.
Dobry kontakt z Panem Bartkiem.
Polecamy wspóÅpracÄ z Geobear.
Wszystko przebiegÅo sprawnie iâŠ
Wszystko przebiegÅo sprawnie i bezproblemowo. Efekt pracy zgodny z oczekiwaniami.
jesem zad0wolony z wykonanej pracyâŠ
jesem zad0wolony z wykonanej pracy panowie odpow iadali na kazde moje pytanie i i tlumaczyli co rabia . na czym polega wykonanie prac . .
polecam firme
Metoda bezinwazyjna
Metoda bezinwazyjna, wykonanie perfekcyjne.
Zdecydowanie polecam dla domów, obiektów juŌ uŌytkowanych.
Polecam firmÄ Geobear
Polecam firmÄ Geobear. Jestem mile zaskoczony profesjonalizmem oraz ÅŒyczliwoÅciÄ
pracowników.
Polecam!
Wiarygodna firma: Geobear PolandâŠ
Dzisiaj firma Geobear Poland przeprowadziÅa u mnie w domu oglÄdziny. ProsiÅem o konsultacjÄ gdyÅŒ podejrzewaÅem, ÅŒe osiada Åciana noÅna oraz oparty na niej strop co powoduje pÄkanie Åcianek dziaÅowych na piÄtrze. OglÄdziny przeprowadzaÅ Pan Szymon Bialec i ..... wyprowadziÅ mnie z bÅÄdu. Szybko wyjaÅniÅ mi mechanikÄ powstaÅych pÄkniÄÄ i zamiast naciÄ
gaÄ na iniekcjÄ gruntu, podpowiedziaÅ rozwiÄ
zanie problemu. Jednym sÅowem zachowaÅ siÄ jak pracownik dbajÄ
cy w pierwszej kolejnoÅci o dobre imiÄ firmy i jej wiarygodnoÅÄ w oczach potencjalnego klienta, a nie ktoÅ skÅonny naciÄ
gaÄ go na zbÄdne koszty. Znacie duÅŒo firm w obecnych czasach majÄ
cych takie podejÅcie do klienta? Z moich doÅwiadczeÅ wynika, ÅŒe nie. Wniosek jest prosty - masz problem z pekajÄ
cymi Åcianami - proproÅ o konsultacjÄ fachowców z Geobear a nie pierwszych lepszych naciÄ
gaczy. Nie poÅŒaÅujesz.
P.S.
Jeszcze raz bardzo dziÄkujÄ za pomoc i serdecznie pozdrawiam pracowników Geober Poland.
Rozwiewam wÄ tpliwoÅci wszystkich. Wiedza co robiÄ maja odpowiedni sprzÄt. Efekty przeszÅy nasze oczekiwania! Polecamy