Geranium (giftig plante) indeholder saxo bank
Gourmet for liberal alliance folket. Gad vide hvor meget dér egentligt er fradrags/statsstÞttet, som de typer jo ellers er arg modstander af..
Virkelig lÊkkert gourmet mad i top-klasse og bedste smagð virkelig flot anretning. Super venlig betjening. Det hele var super godt!!! Vi fik deres store menu. Det eneste der mÃ¥ske manglede, var noget brÞd til maden
Sletter negative kommentarer på facebook og indtagram i et forsÞg på at dÊkke den opmÊrksomhed der er kommet på deres elendige arbejdsmiljÞ. Boykot det her lortested.
TV2 dokumentaren har åbnet mine Þjne....verdens bedste kok...min bare r.. og put jeres Michelindukke et vist sted. I er ikke andet end moderne slavepiskere...
Hvis jeg skal vÊre helt Êrlig er det SIMPELTHEN ikke i orden at servere mine frikadunser på en plastiktallerken.
OvenikÞbet var der bare fejet sand ud i hjÞrnerne af lokalet (jeg kiggede selv)
Toiletterne er dog flotte hvilket giver grundlag for de 5 stjernerð
En hyggelig restaurant, som man altid har lyst til at vende tilbage til og tilbringe tid på. Jeg kan anbefale det, da jeg ofte tager derhen. Den måde, som tjenerne arbejder på, er sÊrlig mindevÊrdig. Helt klart 5 stjerner.
Gennemsnitlig mad, der koster en formue. Ikke pengene vÊrd. Maden er okay og ikke speciel.
Absolut outstanding mad og service. Vi har aldrig oplevet en restaurant på dette niveau. Top top klasse i ALT. Hver bid af maden du tager er en kÊmpe oplevelse - en eksplotion af smag og nydelse. Fantastisk interessante og veldisponerede vinenuer, der er lÊkkert afstemt til maden. Geranium levere bestemt til sine 3 Michellin stjerner - og mere.
Vi kÞbte mad hos Geranium nytÃ¥rsaften. Fantastik lÊkker mad fra forret til dessert og trods massive mÊngder biler der skulle afhente, sÃ¥ gik organisering og udlevering glat og hurtigt ð
I har i hvert fald fÃ¥et nye kunder i os ðð¥
Tusinde tak for en helt fantastisk aften på Geranium. Maden, atmosfÊren, duftene, personalet (en sÊrlig tak til Jackie) - Alt var i topklasse. Trods corona-restriktioner var der ikke en finger at sÊtte. Tak for oplevelsen. Man glemmer tid og sted.
Hilsen
Camilla Edlenborg.
Vi spiste med en dejlig udsigt! Konen var glad og maden var god.
Mange tak for mad!
Unikt og gennemtÊnkt til mindste detalje.
Smukke anretninger.
Hver mundfuld er en fryd for ganen.
Geranium skal opleves , hvis man virkelig vil opleve det unikke kÞkken som bare overrasker og sÊtter minder og tanker i gang.
Alt foregår en en rolig og smuk atmosfÊre.
Lad dig forkÊle og tag på Geranium.
Personalet som er mange, arbejder nÊrmest lydlÞse med pincet og sirlighed.
Super dygtige tjenere.
Meget meget smuk oplevelse af kunst og ypper fin madkultur i en forening.
Topklasse - Oplevelsen var et kunstvÊrk :))
Her taler vi om en restaurant der leverer en total oplevelse man sent vil glemmeð
Intet er overladt til tilfÊldigheder og man fÃ¥r en oplevelse hvor sublim mad er pakket ind i en verdensklasses serviceððð
Det kan ikke beskrives med ord det skal opleves ð
Geranium tak for en fantastisk oplevelseðð
Tillykke med de 3 stjerner !! Fuldt fortjent . God service . Sublim mad.