レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik was op zoek naar lekkere koffiebonen tot ik Gerrits koffie tegen kwam en dacht, ik bestel eens en kijken of deze bonen lekker zijn. Amazing. Echt een heerlijk koffietje/ cappuccino/espresso ge... もっと見る
企業が回答しました
Eine wirklich sehr gute Kaffeebohne. Volle, rundes Aroma und sehr bekömmlich. Wir haben diesen Kaffee im Hotel Iselmar in Lemmer getrunken und waren total begeistert. Zu Hause gleich den Kaffee bestel... もっと見る
企業が回答しました
Met zorg geleverd en aandacht: opgemerkt dat ik bonen bestelde maar altijd gemalen koffie koop. Dus ben ik gebeld en is de bestelling gemalen koffie geworden. Doos was wat gescheurd bij aflevering.
企業情報
当該企業による記述
Gerrits Koffie levert échte koffiebonen van hoge kwaliteit – rechtstreeks uit ambachtelijke branderijen in Nederland. Van krachtige espressobonen tot zachte biologische koffiebonen en specialty coffee, wij selecteren alleen de beste bonen die met zorg zijn gebrand. Onze koffie is er voor mensen die verschil proeven. Geen supermarktkwaliteit, maar caféwaardige blends die met aandacht zijn samengesteld. Denk aan rijke espresso’s, verfijnde lungo’s en zelfs 100% natuurlijke decafé koffie, zonder chemie. Elke zak wordt vers gebrand, direct verpakt en snel bij je thuisbezorgd. Bij ons vind je onder andere de karaktervolle Brizio-lijn, de biologische NoCa koffie, de elegante Carmen Superieur en de intense Canal Amsterdam bonen. Of je nu thuis koffie zet of inkoper bent voor kantoor of horeca – je proeft het vakmanschap. Gerrits Koffie is er voor de liefhebber. Voor wie koffie niet alleen nodig heeft, maar waardeert. Bekijk ons assortiment op www.gerritskoffie.nl ☕ Vers gebrand | 🌱 Biologische bonen | 🚚 Gratis verzending vanaf €40
連絡先
Snel en lekker
Brizio: geweldige koffie
Geweldige koffie, nergens anders te koop (Brizio Espresso). Niet de goedkoopste, maar wel de beste denken wij. Thuis drinken we nu betere koffie dan in de meeste tentjes hier in de stad Utrecht. En een heel stuk goedkoper. Vlotte bezorging, soms mooie kortingen!

Gerrits Koffie からの回答
Top koffie en super klantenservice
Top koffie en super klantenservice. Lossen het gelijk op als er wat fout gaat. Fijn bedrijf ga zo door voor jullie klanten.

Gerrits Koffie からの回答
Een zeer mooie korting op mijn…
Een zeer mooie korting op mijn favoriete koffiebonen, makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd.

SUPERvriendelijke klantendienst
SUPERvriendelijke klantendienst, snelle service en ook een snelle levering. Onze favoriet is Carmen! :)

Topkoffie en snelle levering
Topkoffie en snelle levering. Toen DHL vertraging had, heeft Jarno het zelfs persoonlijk langsgebracht.
Gruwelijk lekkere Organic Coffee
Ik vind de Verdi Organic Coffee van Gerrits gruwelijk lekker. Die gebruik ik op kantoor als bonen en thuis als gemalen koffie. De koffie heeft een volle smaak met een vleugje cacao én is biologisch. Dus wel de smaak, maar zonder bestrijdingsmiddelen. Voor mij geen andere keuze meer.

Gerrits Koffie からの回答
Snelle levering en fijne communicatie…
Snelle levering en fijne communicatie mbt order en levering.

Gerrits Koffie からの回答
Ruime keuze van goede koffiesoorten
Ruime keuze van goede koffiesoorten. Snelle levering.
Op gestelde vragen werd direct gereageerd, wat tegenwoordig een zeldzaamheid is geworden.
Een prima adres!!

Goede levering
Koffie en service is uitstekend!
Koffie is heerlijk!
Ik had problemen bij het bestellen en ik ben meteen en uitstekend geholpen. Service is echt top!
Snel en netjes verzonden.
Wat een geweldige koffie zeg
Wat een geweldige koffie zeg! Heerlijk! Er was iets mis gegaan met de bestelling, nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice was het helemaal super opgelost! Dank :)

Gewoon goede koffie
Het was goed