Website works very poorly (10-Feb-2026); both on PC, phone and iPad. I ended up ordering from a different supplier because of that.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
NÃ¥. Nu skulle vi jo prÞve en kapsel producent der ikke kostede en formue - gik vi mon pÃ¥ kompromis med kvaliteten? Bestemt ikke! Sikke nogle gode kaffe drÃ¥ber der kommer ud af kapslerne. Det smager vi... ãã£ãšèŠã
PrÞvepakken er aldrig leveret. Vi bestilte en prÞvepakke 18. Juni, men den er aldrig blevet leveret. Pengene er trukket fra kortet. Track&Trace linket fra ordrebekrÊftigelsen virker ikke. Vi har... ãã£ãšèŠã
It is a good coffee. However, some of the capsules don't work very well. It seems the water cannot get through it (I've identified some flavors I cannot buy due to this problem). The most frustratin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kvalitetskaffe på Nespresso® kompatible kapsler via medlemsskab direkte til dÞren - og til en skarp pris.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bedste kaffe ever
Nemt, hurtigt og billigt!
Nemt, billigt og hurtigt! Elsker at åbne hoveddÞren om morgenen når jeg venter på min kaffe :-)
Det er en fin kaffe med gode smage
Deres nÞdde kaffe er fantastisk
Den allerbedste kaffe ð€©
Den allerbedste kaffe ð€©
Altid hurtig levering.
Super nemt at Êndre på leverings intervallerne.
Kapslerne er super gode. (oplevet problemer med at andre ikke fungere så godt sammen med vores maskine)
Tilfreds fast kunde ð
God kaffe
God kaffe og fin abonnementsordning med levering til dÞren.
At kapslerne er komposterbare er også et kÊmpe plus.
Kaffe i top, levering virkelig skidt
God kaffe og nemt abonnement. Jeg er isÊr vild med bionedbrydelige kapsler
DesvÊrre trÊkker det faktum, at de bruger DAO som leverandÞr ned i vurderingen. Hver gang DAO skal levere fra GetCoffee, kan de ikke finde min adresse - og det er HVER gang.
Vil vÊre bedre at de benyttede en anden leverandÞr eller flere leverandÞrer, så man som kunde selv kan vÊlge.
Gode og anderledes smagsvarianter
Gode og anderledes smagsvarianter. Nemt at registrere sig og bestemme smage og hyppighed.
God service og dejlig kaffe.
LÊkker kaffe og ekstrem hurtigâŠ
LÊkker kaffe og ekstrem hurtig levering. Pakken kom dagen efter at jeg havde bestilt.
Dejligt med naturvenlige kapsler...
SkÞn kaffe
SkÞn kaffe, godt udvalg og fint abonnement system, som er nemt at Êndre på - top dollar!!
God kaffe og nem levering
God kaffe og nem levering. Jeg er isÊr vild med bionedbrydelige kapsler.
Igen igen igen har jeg fÃ¥et verdensâŠ
Igen igen igen har jeg fÃ¥et verdens bedste kaffe (i min optikð)
-Skulle have gÊster lÞrdag og var i tvivl om jeg kunne nå at få kaffen leveret, da jeg fÞrst blev bevidst om mit lille kaffelager fredag morgen.
Jeg skrev til kundeservice og sÞde Lina beroligede mig og ville gÞre alt for jeg fik kaffen natten til lÞrdag (jeg bor i hovedstadsområdet).
Jeg bestilte kl. 1350 ish og kaffen lÃ¥ foran min dÞr lÞrdag morgenâ€ïž TAK!
Sublim service
Lynhurtig levering ð
Altid god og hurtig service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã