VÀldigt proffisionellt bemötande av butiken. Kort svarstid. SÀljaren Andreas kom med mycket bra rÃ¥d att vÀlja delar av bra kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Fick Àven praktiska tips för monte... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr vÀldigt nöjd med resultatet. LÀtt att anvÀnda denna produkt. Men jag drar av en stjÀrna för den usla penseln som skickades med. Den ramlade av skaftet, ner i fÀrgburken. Jag förstÃ¥r att... ãã£ãšèŠã
Snabb service/leverans nÀr ni öppnade efter semestern, men hade kunnat varit lite tydligare med semesterstÀngningen pÃ¥ hemsidan som försenade leveransen med 1 vecka. ð Annars alltid nöjd med Getech... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Getech Àr företaget som specialiserat sig på bromsar till personbilar. Ett brett sortiment med produkter anpassade för standardkörning hela vÀgen upp till tuff gat- och bankörning. Många års erfarenhet inom branschen, och alltid många delar hemma för omgående leverans!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Otroligt bra fÀrg att mÃ¥la med mycketâŠ
Otroligt bra fÀrg att mÃ¥la med mycket bÀttre Àn Foliatech vÀldigt prisvÀrt skulle köpa igen ð
Tryggt val för bilentusiaster
Jag har handlat från Getech flera gånger och blir alltid lika nöjd. Hög kvalitet, bra priser och snabb service. Ett sjÀlvklart val nÀr det gÀller bromsar till bilen.
Brett sortiment för alla behov
Oavsett om man kör vardagsbil eller kör aktivt på bana har Getech rÀtt grejer. Jag uppskattar det stora utbudet och tydliga produktbeskrivningar. Leveransen gick snabbt och smidigt.
BestÀllde bromskit till min Opel VectraâŠ
BestÀllde bromskit till min Opel Vectra OPC pÃ¥ onsdagen kl 17:30 ungefÀr och grejerna kom pÃ¥ fredagen ð, snabb leverans och grejerna sÃ¥g mycket bra ut.
Varning ! Aggressive KundtjÀnst Personal / Fusk / Bilen LÀmnades Tillbaka Skadad och Utan Broms !
Jag har en helt fin, utstÀllnings klassisk bil ( bara 10.00 mil ) frÀsch som behövde bytta bromsslang / vÀtska behållare / broms olja. Getech sa att eftersom bilen Àr såpass frÀsch det skulle inte finnas problem och att det skulle inte tar mer Àn tre timmars arbetet.
IstÀllet dem tog fem timmars eftersom dem orsakade allvarlig skador till bromsrör / bromsystemet och var tvungen att försöker åtgÀrder skadorna.
Det som Àr helt lurig Àr att Getech berÀttade inte för mig att dem hade skadad bromsystemet tills jag sjÀlv upptÀckte den !
Jag betalde dem pengarna som Getech hade sjÀlv begÀrd från mig innan jag hade fått tillbaka bilen och då upptÀckte jag skadorna. Bilen lÀmnades tillbaka med allvarliga skador på bromsrör och bilen bromsade inte alls ! Getech brydde sig inte alls.
Jag klagade att bilen kunde inte köra det var utan broms och då personalen i kundtjÀnsten vÀnde sig emot mig plötsligt mycket aggressive. Getech vÀgrade tar ansvar, personalen blev mycket aggressive och började höja rösten genom att sÀger att dem kÀnde inte mig som kund, och dem nekade att dem hade gjort något arbetet på min bil !
Att Getech orsakar skador på din bil, sedan dem försöka gömma undan skadan, dem tar betald och lÀmna tillbaka din bil skadad och som bromsar inte och nÀr du klaga hela kundtjÀnsten vÀnda sig emot dig med aggressive uppmaningar att du ska gå dÀrifrån Àr bedrövlig/ fusk och inte alls som en seriös verkstad ska fungera.
Riskera inte att detta kan hÀnder er. Finns flera andra duktiga och seriösa verkstÀder i Kalmar. Getech vÀgra lÀmna garanti eller inte ens en arbetsspecifikation på deras verkstÀder arbetet för att dem kan undvika tar ansvar på deras arbetet som i denna fall.
Getech Àr anmÀld från mig till ARN mm för skadestånd.
snabb leverans och service
alltid imponerad av den snabba leveransen och det kunniga bemötandet från getechs team.
Fantastiska service och goodwill
Fantastiska service och goodwill frÃ¥n detta företag, som jag varmt kan rekommendera âââââ
Har haft ett reklamations Àrende, gÀllande inköp av bromsskivor och bromsbelÀgg fram och bak till min Volvo V40. Det visade sig dock att leverantören ej godkÀnde reklamationen p.g.a. att jag sjÀlv hade vÃ¥llat skadorna. Men detta fantastiska företag kÀnde att dem ÀndÃ¥ ville hjÀlpa mig och har ersatt mig för hela inköpsbeloppet ÀndÃ¥. Trots att dem ej behövde det, detta kallar jag service och goodwill om nÃ¥got. Otroligt tacksam för all hjÀlp Andreas. âââââ
Ringde idag för att bestÀlla skivor ochâŠ
Ringde idag för att bestÀlla skivor och belÀgg till våran Kia, fick prata med en herre, låt oss kalla honom A . Superbra bemötande, glatt och roligt samtal. Klockrent på alla sÀtt och vis!
Tack för hjÀlpen!
Alltid bra kvalitets bromsar och snabb leverans
Hel nöjd, många bestÀllningar har det blivit under åren! Alltid bra kvalitets bromsar, snabba leveranser å underbar, kunnig personal. rekomenderas starkt!
BestÀll på egen risk dÀrifrån!
Helt sjukt, de skickar bromsbelÀgg som Àr dåligt skick samt gammla, smutsiga, jack i, skrapade.
NÀr jag ville få detta uppmÀrksammat av företaget Getech.se nÀr jag ringer och frågar vad de håller på med så skall de ta tillbaka allt jag har bestÀllt. Jag får ej handla dÀr mer online för de kan inte garantera att sakerna Àr i ny skick! Samt att de har en anstÀlld de skyller på som skakar lådor dÀrför bromsbelÀggen Àr skadade. Och de tÀnker inte sparka personen eller göra något åt problemet.. Så de vill ha tillbaka sakerna.. så måste göra en retur på allt och handla någon annanstans... vÀldigt dåligt och oseriöst!!
Bara +++
Handlat hos getech flera gånger och alltid varit nöjd!
Skivor och belÀgg passar varje gång, bra kvalitet och snabb leverans
âquality brakesâ fick kassa belÀgg
âquality brakesâ fick kassa belÀgg, gnisslar sÃ¥ att det tjuter. 4x skivor samt 4x belÀgg monterades med YTTERST lite smörj.
Extrem leverans tid vÀntade i 3 veckorâŠ
Extrem leverans tid vÀntade i 3 veckor på att mina varor skulle komma nÀr jag ringde efter 1 vecka fick jag att dom skulle skickas på torsdagen på efter middagen det gjorde dom inte för nÀr jag ringde veckan efter så danssommar Ànnu kvar på lagret och skulle skickas den dagen den gjorde dom men tog Àndå 1 1/2 vecka innan delarna kom på 3 veckor och 1 daga tog det tills jag fick hem dom kommer bestÀlla någon annan stans nÀsta gång för man ska inte behöva ringa och tjata på ett företag att skicka sakerna och det med att pengarna drog kom tillbaka aldrig varit med om det innan så allt med denna bestÀllning har bara varit krånglig
PrisvÀrda produkter som alltid passar
PrisvÀrda produkter som alltid passar! Getech verkar ha koll:)
Bra priser och snabba leveranser
UtmÀrkt kvalité samt snabba leveranser
Bra nÀthandel
Bra nÀthandel, kvalitetsdelar, tog lite tid innan varorna kom kontaktade support och fick ett bra bemötande och förklaring att alla delar ej va tillgÀngliga för leverans men sedan kom allt som det skulle vÀlpaketerat och utan transportskador ðð.
Bromsbackarna passade perfekt !
Bromsbackarna passade perfekt !
Men det tog ett par veckor att få hem dom då de troligen var slut på lager.
Hade varit bra med ett meddelande om att det skulle ta en stund.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ