レビュアーのコメントを見てみましょう
Beställde en vara tog skärmdump att ordern var på väg efter 4 månader ingen vara, de säger att den inte blivit registrerad trots bildbevis. Skickade in igen och nu efter6 månader fått min julklapp
企業が回答しました
Känns som det är onödiga saker att välja bland...
Jobbet gav oss alla en kod för att plocka ut en gåva, jag valde "All in one grooming kit - Battery Operated × 1 Pilot Grooming kit PG180" Efter en användning har jag gjort valet att återvinna den. S... もっと見る
企業が回答しました
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Beställde en vara tog skärmdump att…

Fattar ingenting
Fattar ingenting, skulle logga in med min gåvokod,då står det att jag redan förbrukat den,vet inte med mig att jag beställt något,så märkligt

Uppdaterad ⬇️(Bristande seriositet)
Get my gift har nu återkopplat och bekräftat att ärendet är registrerat. Därför justerar jag min bedömning och inväntar fortsatt hantering.
(Jag har fortfarande inte fått någon återkoppling från er kundservice. Ska ni helt enkelt låta bli att hjälpa kunder efter genomfört köp, trots att ni tagit betalt för en trasig vara?, vilket är anmärkningsvärt för en aktör som samarbetar med offentliga verksamheter.)

Låg kvalité
Pilot Grooming kit PG180"
Efter en användning har jag gjort valet att återvinna den. Ska slänga den i elskrot eller något. Det går bokstavligen inte att göra en sämre trimmer om den inte ska explodera och skada dig.

Get My Gift からの回答
Hur kan Stockholms Stad använda en så…
Hur kan Stockholms Stad använda en så dålig leverantör funderade på att låta bli att lösa in present kortet.

Fel info på hemsidan
Fel info på hemsidan, köpte för liten ring. Stod fel mått. När jag kontaktade kundtjänst sa de att de inte behandlat returer!? Jag skulle få betala 150 kr för att få returnera varan och få en ny kod.
What a dishonest customer service.
What a dishonest customer service.
I ordered a black scarf. It showed black on the picture, and said available in black or blue in the description. I ordered but there was no option to specify the color in the order page. I immediatly sent an email to customer service to ask for a black scarf.
They replied after 4 days that this is too late and that they have sent a blue scarf.
What a joke, shame on you
Varan dök aldrig upp, visade sig vara slut
Beställde samma dag jag fick presentkortet. Varan dyker aldrig upp och jag väntar 2 månader och får sen till svar att varan inte längre finns. Jag får välja en ny vara och utbudet är otroligt dåligt och ”utplockat”. Kan inte rekommendera dessa till något någonsin!
Mest ringe gavekort nogensinde
Mest ringe gavekort nogensinde. Er ked af min arbejdsplads har brugt penge på julegaver her. Vælger håndcreme som gave, men modtager salatbestik. Har sendt en mail til deres kundeservice, men endnu ikke fået svar. Generelt dårlig information fra start til slut i processen. Ingen returseddel eller information med i den modtaget pakke. Synes det er en ommer, men er egentlig ikke sikker på, at jeg i det hele taget har lyst til at modtage den rigtige gave efter at have læst herinde.
Don’t trust this website
Don’t trust this website, it’s not worthy of money, just waste your time and money. I got gift cards from my company, I changed to my present, it never got delivered.
Väntar fortfarande på min beställning
Väntar fortfarande på min beställning. Väntat i 1,5 år. Inget svar på mina två mail jag skickat till getmygift, dessa skickades inom en månad efter att jag lagt beställningen. Såg i denna tråd att man kan kontakta vingahome. Fick då ett svar att man inte kan skickat ut detta igen då det gått nästan 2 år. Ringde då vingahomes kundtjänst och fick svaret att de inte ser mailen jag skickat och att nu är det för sent.
Har gjort en beställning men Utebliven varainte fått…
Har gjort en beställning men inte fått varan. Det har gått över två månade. Inget meddelande om någon vara. Det verkar väldigt svårt att få tag i någon ansvarig på det här företaget.
Beställde grejer i mitten på december…
Beställde grejer i mitten på december ingenting kom. Mail skickat till getmygift men inget svar. Hittade en vinga mall här i omdömen så testade där istället,då fick jag svar att varan var slut och att man missat höra av sig. Ny kod och nytt försök. Orkade inte vänta riktigt 10 dagar innan jag mailade för att kolla om varan skulle komma eller om det skulle bli som gången innan. Svaret blev då att varan precis hade skickats..... varan kom iaf och var fin.
Missing part of my order
I got a gift card and ordered the Carno cutlery. When I received my order, the spoons were missing and there were double the number of knives. I have emailed twice but no one answers.
10 dagars leveranstid
10 dagars leveranstid? Det låter bra om man kan hålla leveranstiden också. Jag har väntat på min produkt i över en månad. Har skickat mail och frågat vad som händer med ordern för ca två veckor sedan men inget svar. Skulle absolut inte rekomendera detta företaget till någon, inte ens min värsta fiende.

Get My Gift からの回答
Har inte fått mina varor
Har inte fått mina varor. Beställde i mitten på december, fick ett mail att det skulle skickas inom tio dagar, men det har fortfarande inte kommit. Har kontaktat deras kundtjänst två gånger men de bemödar sig inte ens att svara. Riktigt dåligt.

Get My Gift からの回答
Ica kort som inte kommer fram
Väntar fortfarande på mitt ica kort. Tycker detta är fy skam. Beställde det den 8 dec och nu är det den 2 Jan. Så inga stjärnor får ni från mig. 10 dagar står det och ni säger bara att ni har mkt att göra.

Get My Gift からの回答
less than mediocre & utterly uninspired
Meet 'getmygift'—your boss's way of saying, 'I care so little, I outsourced your gift to mediocrity.' It's like a museum of apathy, showcasing a collection of uninspiring "gifts" that practically scream, 'I googled this five minutes before the meeting.' And don't even get me started on their attempt at greenwashing. Because when your product is as lackluster as theirs, slapping a sustainability sticker on it is like putting lipstick on a pig. The only thing more insulting than the 'gifts' is the nerve to label this a service, as if mediocrity wrapped in a bow somehow deserves the title.
Crap
I Like someone else stated, it feels like contributing to a wasteful consumer culture and it feels bad ordering through here. Its a site with crap, not that some stuff are crap. All products are crap.
Please throw the whole site in the grabage and do it now.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。