Fantastisch dat deze organisatie bestaat en dat men daar beroep op kan doen. Ze hebben mij héél goed geholpen , snelle en altijd hartelijke communicatie, altijd even peilen hoe het gaat met me na he... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had een erg prettig contact met de medewerkers. Elke twee weken een update, klantvriendelijk en ze doen alles om je te helpen om schadevergoeding te krijgen.
Ontzettend blij met de hulp van Gevolgrecht. Dankzij hun hulp en actie alles netjes kunnen ordenen. Dat is fijn als zoiets je is overkomen, want het is al schrikken en normaal best tijdrovend en een... ãã£ãšèŠã
Onze zoon kreeg buiten zijn schuld een auto-ongeluk met nekletsel tot gevolg. Voor hem - als intensief sporter - een traumatische ervaring. Ten tijde van zijn letsel ging al zijn aandacht uit naar het... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gevolgrecht.nl is een Legal Tech platform voor efficiënte en eerlijke afhandeling van gevolg- en/of letselschade als gevolg van een verkeersongeval. Hierbij wijzen wij gedupeerden van een ongeval op hun rechten en helpen we met het verhalen van alle schade.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alles goed een correct afgehandeld.
Ze hebben mijn zaak goed behartigd
Ze hebben mijn zaak goed behartigd. Wat ik erg belangrijk vond is dat ze regelmatig een update sturen omtrent status en ook dat je op je vragen een snelle reactie ontvangt.
Zeer goede en uitgebreide hulp!
Zeer goede en uitgebreide hulp. Heel tevreden met de hulp van Gevolgrecht Nederland.
Fijne communicatie en ze hebben eenâŠ
Fijne communicatie en ze hebben een heel bedrag vergoed kunnen krijgen voor me. Aan uren die ik niet heb kunnen werken en kosten die ik moest maken voor een huurauto, nadat mijn auto door de andere partij totalloss was gereden. Heel fijn!
Via de normale weg mijn schade vergoedâŠ
Via de normale weg mijn schade vergoed krijgen lukte niet, de verzekering negeerde me gewoon. Toen Gevolgrecht ingeschakeld en toen was het binnen twee weken geregeld en kreeg ik nog meer terug dan aanvankelijk geclaimd. GEWELDIG! Goede organisatie, vriendelijk personeel en⊠goede resultaten. Volgende keer schakel ik Gevolgrecht meteen in.
uitstekende begeleiding in het verhalenâŠ
uitstekende begeleiding in het verhalen van schades persoonlijk en matriele schade.dikke pluim
positief resultaat na aanrijding buiten mijn schuld
Kort nadat ik in april 2023 een aanrijding had gehad, waarbij de tegenpartij aansprakelijk was, zag ik toevallig op een infomail van mijn verzekeraar een verwijzing naar Gevolgrecht. Ik besloot contact met hen op te nemen om te zien wat er mogelijk was. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het iets zou opleveren, omdat ik geen lichamelijke klachten had, geen extra medische kosten, maar alleen 'stressklachten' die moeilijk te beoordelen en in geld uit te drukken zijn, leek mij. Niettemin heeft Gevolgrecht de zaak opgepakt en mij regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het heeft lang geduurd, waarschijnlijk ook door de trage afhandeling van de vezekeringsmaatschappij, maar net toen ik dacht dat er geen resultaat meer gehaald zou worden, kreeg ik bericht van Gevolgrecht dat er een schadevergoeding was toegekend, die ik inmiddels ontvangen heb. Het bedrag is zelfs hoger dan ik had durven hopen! Mijn dank aan Gevolgrecht is groot! D.Schoonenwolf
Na een ongeval met de fiets
Na een ongeval met de fiets, ontzettend behulpzaam bijgestaan door Gevolgrecht. Goed op weg geholpen en stap voor stap de schade afgehandeld. Daarnaast reageerden ze erg professioneel en menselijk door stil te staan hoe het met mij ging (dank daarvoor)
Zonder gevolgrecht was het niet gelukt
Gelukkig heb ik van jullie bedrijf vernomen, jullie hebben zoveel geduld gehad met mij goed geholpen met de persoonlijke schade verhalen op de tegenpartij.
Sinds ik van jullie bestaan af weet informeer ik ook andere dat zij jullie hulp in kunnen schakelen.
Perfect!!!
Zowel de bemiddeling als de telefonische contact momenten waren perfect.
letselschade na ongeval fiets en auto
Ze hebben na aanleiding van aanrijding motorvoertuig en fiets waar mijn vrouw op zat en letsel heeft opgelopen de zaak samen opgepakt met als resultaat toch een schade claim er uit kunnen halen binnen vrij korte tijd super wil het team daar voor bedanken
j van gastel
Vergoeding schade na verkeersongeval
De partij van gevolgrecht heeft mij als ondernemer enorm geholpen met de schade die ik heb geleden tijdens een verkeersongeval. Hierdoor was mijn auto zodanig beschadigd dat ik hier niet meer mee verder kon werken. Ik raad het iedereen aan die in een soort gelijke situatie verkeerd het team van gevolgrecht in te schakelen. Zij nemen alles uithanden m.b.t de claim en onderhouden goed contact zodat alles soepel verloopt. De tegenpartij had meermaals toegezegd het te ontvangen bedrag over te maken, maar na de uiterste betaal datum ontving ik maar niets. Het team van gevolgrecht heeft meermaals hierover contact opgenomen met de tegenpartij die aangaf dat door de drukte het nog niet was overgemaakt. Vandaag heb ik het schadebedrag dan eindelijk ontvangen en ben het team van gevolgrecht hier nogmaals enorm dankbaar voor. Dit zorgt er voor dat ik als ondernemer weer door kan werken en de geleden schade niet uit eigen zak hoef te compenseren.
Al met al een top ervaring met gevolgrecht en zal dus ook iedereen aanraden met dit team in zee te gaan!
Mocht ik in een soort gelijke situatie verkeren weet ik in iedergeval bij wie ik moet zijn!
Nogmaals bedankt toppers!
Super, Duidelijke informatie
Duidelijke informatie, goed afgeronde werk
Gevolgrecht heeft al snel contactâŠ
Gevolgrecht heeft al snel contact opgenomen met ons en alles goed afgehandeld. Anders hadden we geen schadevergoeding gekregen.
Ben goed geholpen
Ben goed geholpen. En zijn erachter aan gegaan.
Hoe vervelend een schade geval ookâŠ
Hoe vervelend een schade geval ook isâŠâŠ..!
gelukkig bestaan er zeer gespecialiseerde bedrijven en die hebben weer hele goede mensen om te bemiddelen en te regelen dat een schade geval tot in de puntjes word afgehandeld, zo ook in mijn schade geval, de mensen van Gevolgschade zijn daarin zeer bekwaam en bedreven en verdienen een aanbeveling voor iedereenâŠâŠâŠ!
Ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken voor de aandacht,en goede afhandeling van mijn schade gevalâŠ.briljant!
Mvrgr Oscar den Besten
Prima
Correcte mensen, duidelijke verwachtingen geschept, aardige mensen
Perfect geholpen na erg teleurgesteldâŠ
Perfect geholpen na erg teleurgesteld te zijn door mijn eigen verzekeraar Promovendum die hun werk niet hebben gedaan. Gevolgrecht heeft alsnog alle kosten weten te verhalen op de verzekeraar van de tegenpartij.
Schadeafhandeling fiets
Zeer behulpzaam en goed bereikbaar voor vragen. Ook over de afhandeling ben ik zeer te spreken. Netjes geregeld.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã