Ved tyveri, Meget besvÊrlig process, hvor de forsÞger at fÃ¥ dig til at tage imod gavekort til nogle enkelte dyre butikker, silvan, magasin ol. , som slet ikke sÊlger de varer/produkter man har miste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi mÞdte stor medfÞlelse og forstÃ¥else da vores hund blev alvorligt syg og desvÊrre sov ind efter fÃ¥ ugers sygdom. GF dÊkkede alle udgifter hos dyrlÊgen og udbetalte pengene efter to dage. Jeg er me... ãã£ãšèŠã
Skade pÃ¥ min terrasseoverdÊkning 9mdr gammel, totalt Þdelagt. Opdagede under opsÊtning at jeg havde rÃ¥d i taget( Flad tag med pap) SÃ¥ terrasseoverdÊkningen blev ikke fÊrdig monteret i den ende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DÃ¥rlig behandling hos GF
DÃ¥rlig skadesbehandling hos GF.
For 2. gang på 2 år (dyr) indsender jeg en skadesanmeldelse. HÞrer intet i en måned. Rykker. SÞd dame, der undskylder m.v. Dagen efter min henvendelse, er pengene i banken. Men, nÞjagtig samme skete fÞrste gang jeg anmeldte en skade. Der er da noget galt i GF.
Elendigt forsikringsselskab der gÞr altâŠ
Elendigt forsikringsselskab der gÞr alt for at komme udenom dÊkninger!
DÃ¥rlig kommunikation
Titel: Manglende information og total forvirring om vejhjÊlp
Anmeldelse:
Jeg er mildt sagt chokeret over den manglende information fra GF. Deres vejhjÊlps-app er nedlagt uden et eneste ord til kunderne â og det i en tid, hvor der florerer svindel netop indenfor vejhjÊlp. NÃ¥r man kontakter GF, bliver man henvist til SOS Dansk VejhjÊlp, men pÃ¥ SOSâ egen hjemmeside stÃ¥r der, at man skal kontakte sit forsikringsselskab. Et klassisk ping-pong-spil, hvor ingen tager ansvar, og kunden stÃ¥r tilbage uden et klart svar. Det her er simpelthen for ringe service fra GF.
Truffatori
Mi confermavano l'apertura del conto a San Marino e preteso il pagamento di 300⬠come spese per la pratica , ma dopo tante richieste di documenti e visure camerali partita iva ecc.ecc dopo un mese mi mandano un email dicendo che la banca non interessa iniziare un rapporto .quindi ennesima truffa
Svindlerfirma på hÞjeste plan.
Svindlerfirma på hÞjeste plan.
De nÊgter at fÊrdigbehandle min sag og trÊkker den i langdrag.
De påstår at de ikke har modtaget politirapporter, selvom jeg har fået det bevist fra politiet at de har modtaget dem.
En sag der ku ha vÊret afsluttet efter 2 måneder, har nu trukket ud til 4 måneder og står til at tage yderligere 6 måneder fÞr de vil gÞre noget.
De prÞver at spise folk af med langt lavere end man har ret til, og kommer med den ene dårlige forklaring efter den anden.
Ikke nok med at de har kostet mig 30.000kr til en bil der ikke lÊngere findes, så kommer den bil til at koste mig yderligere 30-40.000 fÞr de har behandlet sagen fÊrdig.
De påstår at de mangler oplysninger for at kunne behandle sagen, men de har fået politirapport, samt skrivelse fra politiet der bekrÊfter at jeg ikke er ansvarlig i sagen. Alligevel nÊgter de at fÊrdigbehandle sagen,
Utroligt at de kan få lov at eksistere.
Hold jer langt vÊk
Personale gentile e scrupoloso nelloâŠ
Personale gentile e scrupoloso nello spiegare il tutto.
Consiglio vivamente
Jeg har anmeldt en skade og fÃ¥etâŠ
Jeg har anmeldt en skade og fået erstatning ikke som jeg mener er ok men det er det jeg skal betale en selsikro og spÞrg via mail om jeg kan betale over en afdregsordning jeg hÞre intet fÞr efter et pr mde på et belÞb jeg ikke kan godkende jeg taler med Þkonomi afd og de påstår de har talt med min hustru og lavet en afdragsordning nu er det sådan jeg er single og det navn man sige man har talt med kender jeg ikke det er ret ubehalige det er det der gÞr man overvejer at skifte selskab så pas på
4 ugers behandlingstid for etâŠ
4 ugers behandlingstid for et tricktyveri fra en cykel, og har stadig ikke fået afsluttet forlÞbet. Det er under alt kritik. Der skiftes til andet forsikringsselvskab efterfÞlgende.
!HOLD JER LANGT VÃK!
Sager bliver unÞdvendigt trukket ud i måneder vi taler om over 7 måneder, uden der har vÊret modtaget klare svar eller fremgang i sagen, på trods man selv har valgt at betale for reparationen
Medarbejdere afbryder samtaler og lÊgger på, når man som kunde stiller saglige og kritiske spÞrgsmål til sagens behandling og jeres argumentation.
Flere gange bliver man prÊsenteret for fejl og misforstÃ¥elser om eget skadeforlÞb â herunder pÃ¥stande om *******. Det viser tydeligt, at sagsbehandlerne ikke har lÊst anmeldelse grundigt.
De er svindlere & tro mig de er også racistiske samt magtliderlige. De kigger ogs på kÞn og alder.
God service. GF forsikring er nemme at komme i kontakt med. Jeg har vÊret kunde i mange år og det fortsÊtter jeg med.
gf har alle vores forsikringer pt
gf har haft alle vores forsikringer i mange år, altid vÊret fuldt ud tilfredse. Vi har haft vandskade, 2 gange. Og haft brug for hunde/bil forsikingen, alt er gået så man er tryk, klar og tydelig kommunikation, så 5 stjerner her fra.
Meeen, nu har jeg over i 1 md, prÞvet at få et tilbud på landbrugsforskring.
Uden held, desvÊrre.
Vi bliver lovet at der er en som vil kontakte os, der er ringet 3 gange til gf, hvor personen vil få en rykker for ikke at have ringet, ellers for vi af svar han sidder i mÞde og ringer når han er fÊrdig ?
Nu bliver der ikke ringet mere fra os af, og muligheden for at gf mister 2 kunder som har vÊrt yderst tilfredse, indtil nu er meget sandsynlig.
Hos os går vi op i at man overholder aftaler, gensidigt tillid, så man kan fÞle sig tryk. så er prisen ikke så afgÞrende.
De glemte at sÊtte bil i stilstand.
De glemte at sÊtte bil i stilstand.
Havde jeg ikke stoppet mine betalinger var jeg blevet snydt.
Efter adskillige måneder kom pengene.
Hold jer vÊk fra GF de står ikke ved de fejl de laver.
Utrolig dårligt
Har udÞvet al den hjÊlp der hÞrte til
Har udÞvet al den hjÊlp der hÞrte til
min tegnet
forsikring.
Exelente Service
ð
Vi er alle forbryder i deres Þjne
Som landbrug kan man ikke indberette skader digitalt og man må ringe, om skaden. I disse samtaler bliver man afhÞrt som en forbryder og samtaler bliver misforstået, således at man modtager mails med deres version af skaden opstående. Man bliver diskrimineret og nedvÊrdiget på den vÊrst tÊnkelige måde. Jeg vil på ingen måder anbefale GF-forsikring som landbrug.
Svindler pÃ¥ spilâŠ
Jeg har en todelt oplevelse i forbindelse med en husbrand. Husdelen kÞrte fint, der var en hurtig og kompetent behandling. Genhusningen var et problem, forvent ingen hjÊlp til det og det de tilbÞd, var stort set en toiletvogn med kÞkken. OpgÞrelsen af lÞsÞre er skandalÞs. Det var en tidligere ansat MS hos et kendt auktionshus, der svindlede deres kunder, der var sagsbehandler. Det blev ikke bedre her, fejl på fejl mht til opgÞrelse og deciderede lÞgne. En konstant mistro til sanddruelighed og en nedvurdering af vÊrdien af lÞsÞret. AnsÊttelse af dubiÞse eksperter til vurdering.
AVOID AVOID â
Weâre do I start? The staff was horrible and rude especially if you didnât want a drink with your meal. The food was absolutely disgusting the choices they put out who wants to eat fish soup and fish pizza every day?
I was living off stale bread with butter because thatâs all I could stomach as it was that bad. There was NOTHING at all for children so If you want your children eating dry chips and ice cream all day every day then itâs perfect for you.
Their was NO Entertainment
The poolâŠ. Is on the 7th floor freezing cold with 3 little railings around it now if a child was to slip it is VERY dangerous.
The cleaners did a good clean but while they was doing it went around stealing your money and jewellery!
I reported my earrings was stollen which I was told I was a liar by their arrogant manager.
The whole place is a disaster and I would avoid at all costs!!
Gf indbos taksator
Efter min mening ville jeg helt undlade at give en stjerne i anmeldelse men man kan ikke vurdere lavere desvÊrre.
Efter at vores hus brÊndte ned den 11. marts 2024, mistede vi alt, hvad vi ejede. Situationen i sig selv var forfÊrdelig, men desvÊrre har GF Forsikrings behandling af vores sag gjort det hele endnu vÊrre.
Vi brugte mange timer på at lave detaljerede opgÞrelser over alt vores indbo, som GF krÊvede. Men da vi modtog opgÞrelsen fra deres taksator, var der mange fejl og mangler. Eksempelvis var en Royal Copenhagen-vase registreret som en bordlampe, nogle genstande helt udeladt, og to ens TV blev vurderet med forskellige afskrivninger. Desuden blev fritstående skabe betragtet som en del af huset, hvilket var helt misvisende.
Efter at have opdaget disse fejl bad vi om en mere overskuelig opgÞrelse opdelt rum for rum â prÊcis som vi selv havde indsendt. Men efter flere ugers ventetid fik vi blot det samme rodede dokument tilbage, uden nogen justeringer. PÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l til fejlene har vi oftest fÃ¥et generelle beskeder og links til klagevejledninger, men ikke konkrete svar eller lÞsninger.
Noget af det mest frustrerende var, hvordan vi blev behandlet i starten af processen. Kort efter branden blev vi tilbudt en straks-erstatning pÃ¥ kun 15.000 kr. til en familie pÃ¥ fem, med beskeden om at âbruge dem fornuftigt.â Dette var en ydmygende og utilstrÊkkelig hjÊlp i en sÃ¥ kritisk situation. FÞrst efter vi pressede pÃ¥, blev belÞbet hÊvet, men kun efter lÊngere ventetid og flere interne godkendelser.
Denne proces har vÊret prÊget af manglende kommunikation, fejl og langsom opfÞlgning fra GFâs side. Vi stÃ¥r tilbage med en fÞlelse af ikke at blive taget alvorligt, hvilket har gjort en allerede svÊr situation endnu mere belastende for vores familie.
Behandling af indbo efter Brand eller mangel på samme
En frustrerende oplevelse med GF Forsikring
Efter vores hus og alt, hvad vi ejede, brÊndte ned den 11. marts 2024, har vi haft store udfordringer med GF Forsikring i forhold til behandlingen af vores sag.
Kort efter branden blev vi tilbudt en straks-erstatning på 15.000 kr. til en familie på fem, hvilket fÞltes utilstrÊkkeligt i situationen. EfterfÞlgende blev belÞbet hÊvet, men kun efter lÊngere behandlingstid.
Vi brugte meget tid på at lave detaljerede lister over alt vores indbo, som GF bad om, men vi oplevede mange fejl og mangler i den opgÞrelse, vi modtog fra deres taksator. Blandt andet var nogle genstande udeladt, og der var fejl i vurderingerne. For eksempel blev en vase fejlagtigt registreret som en bordlampe, og ens TV blev vurderet forskelligt. Vi forsÞgte at få opgÞrelsen rettet og bad om en mere overskuelig version, men efter flere ugers ventetid fik vi blot det samme dokument tilbage.
Vores henvendelser med konkrete spÞrgsmål er ofte blevet mÞdt med standardbeskeder og links til klagevejledninger uden egentlige svar. Det har gjort en svÊr situation endnu mere belastende for os.
Samlet set har vi oplevet processen som meget frustrerende og prÊget af dårlig kommunikation og langsom og nu helt manglende opfÞlgning.
Skriver som andre gÞr.
Skriver som andre gÞr.
Tegn IKKE forsikring hos GF!!
Min kone skulle starte genoptrÊning hos FYSEN og da vi har ulykkesforsikring tro man jo at den dÊkker!!
NEJ NEJ NEJ !!!!!!!!!!!!
OVERVEJER MINE FORSIKRINGER HOS GF !
PER RISAGER
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹