GF Money レビュヌ 476

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag var litet nyfiken pÃ¥ att testa ett nytt sÀtt att lÃ¥na, nÀr man behöver. Jag tycker att det var litet knepigt, men det var ju jag som inte förstod. Men nu (tror jag) att jag förstÃ¥r. Dessutom hade... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jaa efter 30 till 40 sÃ¥ fick jag ej lÃ¥na av er För nu Àr det kris Har aldrig haft sÃ¥ dÃ¥ligt stÀllt Köpte alldeles för mycket pÃ¥ Temu via Klarna Hoppas jag kommer pÃ¥ fötter igen fÃ¥r söka annat bank... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker Gfmoney.se har ett bra sett till erat utbud. Mycket kundvÀnligt och kontakt med eran kundtjÀnst bra Mycket nöjd Allt Àr okej HÀlsningar Bo Hejdelind

5぀星のうち5の評䟡

Jag ansökte om lÃ¥n pÃ¥ 10000:-. Min kreditupplysning visar en viss inkomst. Jag driver ocksÃ¥ företag som ger bra inkomst som jag kvittar mot gamla förluster. Vi hade en bra kommunikation om detta och j... もっず芋る

䌁業情報

1. ロヌン代理店

圓該䌁業による蚘述

Hos GF Money Àr vi stolta över att erbjuda en av marknadens mest flexibla kontokrediter, anpassad för att möta våra kunders unika finansiella behov. Vår tjÀnst tillåter dig att låna upp till 30 000 kr, med en unik fördel att du endast betalar för det belopp du faktiskt anvÀnder. Vi förstår vikten av enkelhet och transparens i finansiella tjÀnster, och dÀrför Àr vår prisstruktur tydlig utan dolda avgifter eller komplexa villkor. Vi Àr dedikerade till att erbjuda en ansvarsfull kreditgivning. Vår process Àr fri från UC-anvÀndning, vilket innebÀr en större tillgÀnglighet för våra kunder utan att påverka deras kreditvÀrdighet. Med olika betalningsalternativ, inklusive direkt banköverföring, ger vi dig friheten att vÀlja det som passar dig bÀst. Vårt fokus ligger på kundens kontroll och flexibilitet nÀr det gÀller återbetalningar, vilket gör det möjligt för våra kunder att hantera sina finanser på ett sÀtt som passar deras livsstil. I en vÀrld dÀr ekonomiska behov stÀndigt förÀndras, strÀvar vi efter att vara en tillförlitlig partner. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda tjÀnster som inte bara uppfyller deras nuvarande behov, utan Àven stödjer dem genom alla livets skeden. Vårt mål Àr att dina erfarenheter med oss ska vara så positiva att du kÀnner dig trygg i att vÀlja GF Money som din finansiella partner.

GF Money nÀr du behöver flexibilitet

圓該䌁業による蚘述

Vi tror på att en kredit ska vara enkel att anvÀnda och söka
Hos GF Money Àr vi övertygade om att en kredit ska vara enkel och smidig, både att anvÀnda och ansöka om. Vi erbjuder flexibla krediter för att passa dina unika behov och situationer. Dessutom, vårt engagerade team Àr alltid redo att ge dig förstklassig support. VÀnd dig till GF Money nÀr du behöver en flexibel finansiell lösning med pålitlig kundservice.

4.5

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Lurar folk på pengar

Lurar folk på pengar, skickar ut falsk fakturor Àven finns ingen lån eller nåt hos dem.

2026幎2月25日
自発的なレビュヌ
GF Money ロゎ

GF Money からの回答

Hej Annika

Dessa fakturor kommer inte ifrån oss. Det Àr ett företag som har valt att döpa sig vÀldigt likt vårt eget varumÀrke.

På vår hemsida gör vi klart och tydligt att vi inte har något att göra med detta företag.

Vi rekommenderar att du tar kontakt med dem och vi ber dig att ta bort detta felaktiga omdöme.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。