Jag var litet nyfiken pÃ¥ att testa ett nytt sÀtt att lÃ¥na, nÀr man behöver. Jag tycker att det var litet knepigt, men det var ju jag som inte förstod. Men nu (tror jag) att jag förstÃ¥r. Dessutom hade... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jaa efter 30 till 40 sÃ¥ fick jag ej lÃ¥na av er För nu Àr det kris Har aldrig haft sÃ¥ dÃ¥ligt stÀllt Köpte alldeles för mycket pÃ¥ Temu via Klarna Hoppas jag kommer pÃ¥ fötter igen fÃ¥r söka annat bank... ãã£ãšèŠã
Jag tycker Gfmoney.se har ett bra sett till erat utbud. Mycket kundvÀnligt och kontakt med eran kundtjÀnst bra Mycket nöjd Allt Àr okej HÀlsningar Bo Hejdelind
Jag ansökte om lÃ¥n pÃ¥ 10000:-. Min kreditupplysning visar en viss inkomst. Jag driver ocksÃ¥ företag som ger bra inkomst som jag kvittar mot gamla förluster. Vi hade en bra kommunikation om detta och j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos GF Money Àr vi stolta över att erbjuda en av marknadens mest flexibla kontokrediter, anpassad för att möta våra kunders unika finansiella behov. Vår tjÀnst tillåter dig att låna upp till 30 000 kr, med en unik fördel att du endast betalar för det belopp du faktiskt anvÀnder. Vi förstår vikten av enkelhet och transparens i finansiella tjÀnster, och dÀrför Àr vår prisstruktur tydlig utan dolda avgifter eller komplexa villkor. Vi Àr dedikerade till att erbjuda en ansvarsfull kreditgivning. Vår process Àr fri från UC-anvÀndning, vilket innebÀr en större tillgÀnglighet för våra kunder utan att påverka deras kreditvÀrdighet. Med olika betalningsalternativ, inklusive direkt banköverföring, ger vi dig friheten att vÀlja det som passar dig bÀst. Vårt fokus ligger på kundens kontroll och flexibilitet nÀr det gÀller återbetalningar, vilket gör det möjligt för våra kunder att hantera sina finanser på ett sÀtt som passar deras livsstil. I en vÀrld dÀr ekonomiska behov stÀndigt förÀndras, strÀvar vi efter att vara en tillförlitlig partner. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda tjÀnster som inte bara uppfyller deras nuvarande behov, utan Àven stödjer dem genom alla livets skeden. Vårt mål Àr att dina erfarenheter med oss ska vara så positiva att du kÀnner dig trygg i att vÀlja GF Money som din finansiella partner.
GF Money nÀr du behöver flexibilitet
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Vi tror på att en kredit ska vara enkel att anvÀnda och söka
- Hos GF Money Àr vi övertygade om att en kredit ska vara enkel och smidig, både att anvÀnda och ansöka om. Vi erbjuder flexibla krediter för att passa dina unika behov och situationer. Dessutom, vårt engagerade team Àr alltid redo att ge dig förstklassig support. VÀnd dig till GF Money nÀr du behöver en flexibel finansiell lösning med pålitlig kundservice.
é£çµ¡å
Ãstra à gatan 31, 75322, Uppsala, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 08 - 50 23 7000
- info@gfmoney.se
- gfmoney.se
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Allt fungerar bra lÀtt o fintmed allting
HjÀlpsamma pÃ¥ kundtjÀnst med braâŠ
HjÀlpsamma på kundtjÀnst med bra service , enkel betalning nÀr de ska betalas
Snabbt hantering av mitt Àrende ochâŠ
Snabbt hantering av mitt Àrende och vÀldigt kunnigt proffesionellt team som jobbar hos Er, tummen upp /Marjan
Snabbt lÀtt
jÀtte bra service och snabb respons.
Jag tycker Gfmoney.se har ett bra settâŠ
Jag tycker Gfmoney.se har ett bra sett till
erat utbud. Mycket kundvÀnligt och kontakt med eran kundtjÀnst bra
Mycket nöjd
Allt Àr okej
HÀlsningar Bo Hejdelind
Jag har blivit utsatt för bedrÀgeri ochâŠ
Jag har blivit utsatt för bedrÀgeri och det Àr helt omöjligt att få tag i er på helgen.
Att få kortet var snabbt och enkelt
Att få kortet var snabbt och enkelt. Det kÀnns tryggt och sÀkert att anvÀnda det
Appel pay fungerar inte
Appel pay fungerar inte . Laddat ner curve pay och den fungerar inte heller.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Lurar folk på pengar
Lurar folk på pengar, skickar ut falsk fakturor Àven finns ingen lån eller nåt hos dem.

GF Money ããã®åç
VÀldigt nöjd fick pengarna snabbtâŠ
VÀldigt nöjd fick pengarna snabbt vilket behövdes hoppas jag inte gjort något dumt men tack
Jag tycker det var skapligt smidigt ochâŠ
Jag tycker det var skapligt smidigt och tydliga instruktioner.
Så tack ifrån mig.
Proffsigt och bra tack!