Met dank aan dit bedrijf hebben wij nu een mooie afgewerkte vloer in onze nieuwe woning. Binnenkort trekken wij erin en kunnen we vertellen hoe het staat bij de meubels die we besteld hebben.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mooie pandomo vloer genomen, was hun advies en het past helemaal in de stijl van onze woning. Krijgen veel complimentjes. Wil jullie daarom ook complimenteren.
Onze gietvloer is inmiddels geplaatst en het resultaat is nog mooier dan gedacht. Zijn echt hele mooie vloeren bij dit bedrijf.
Veel bekende hadden gietvloer altijd prachtig gevonden, daarom besloten we er nu zelf eentje te nemen hier mooie vloer gezien en veel kleuren om uit te kiezen.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij Gietvloer Almere, uw lokale expert op het gebied van hoogwaardige gietvloeren. Wij zijn een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het leveren en installeren van naadloze, duurzame en stijlvolle gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio Almere en omstreken. Ons aanbod varieert van polyurethaan en epoxy tot cementgebonden gietvloeren, elk met unieke eigenschappen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Bij Gietvloer Almere zetten we in op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Ons team van ervaren professionals werkt nauw met u samen vanaf het eerste advies tot aan de uiteindelijke realisatie van uw ideale vloer. Wij begrijpen het belang van een vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam. Daarom gebruiken we alleen materialen van de hoogste kwaliteit en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw gietvloer aan al uw verwachtingen voldoet. Kies voor Gietvloer Almere en ervaar de perfecte combinatie van schoonheid, duurzaamheid en vakmanschap. Bezoek onze website op gietvloeralmere.com voor meer informatie of neem direct contact op om uw project te bespreken. Wij zijn hier om u te helpen bij het realiseren van uw droomvloer!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Onze gietvloer is inmiddels geplaatstâŠ
Kan dit bij aan iedereen aanraden
Kan dit bij aan iedereen aanraden, geen half werk, goed materiaal e komen altijd hun gemaakte afspraken na.
Goede service en prijs versus kwaliteitâŠ
Goede service en prijs versus kwaliteit verhouding is ook niet verkeerd. Wij zijn met onze gietvloer en hopen er lang van te mogen genieten.
Super resultaat
Super resultaat, ben heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan.
Onze gietvloer is precies zoals weâŠ
Onze gietvloer is precies zoals we wilde hebben, bedankt, niks dan lof voor jullie werk.
Onze gietvloer is perfect gelegt enâŠ
Onze gietvloer is perfect gelegt en ziet er geweldig uit. heel tevreden met de diensten en hoe alles verlopen is.
Onze gietvloer is perfect gelegd enâŠ
Onze gietvloer is perfect gelegd en ziet er geweldig uit. Bedankt en veel succes met bedrijf.
Onze gietvloer is prachtig :)
Onze gietvloer is prachtig en superâŠ
Onze gietvloer is prachtig en super duurzaam, we zijn de erg blij mee. Bedankt voor de goede service.
Prachtig resultaat
Prachtig resultaat. Installatie ging vrij vlot, hadden de boel al leeggehaald. Resultaat is super.
Mooie pandomo vloer genomen
Met dank aan dit bedrijf hebben wij nuâŠ
Staan altijd klaar voor vragen
Staan altijd klaar voor vragen. Hebben een strakke planning en komen die ook na. Een echte aanrader dit bedrijf.
Prachtig geworden
Prachtig geworden. Ben jullie enorm dankbaar voor de fantastische service.
Echte vakmensen
Echte vakmensen, ben zeer goed geholpen, zijn echt vakspecialisten op het gebied van gietvloeren.
Bedankt voor het mooie resultaat
Bedankt voor het mooie resultaat. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Ga zo door :)
Als je een gietvloer wil
Als je een gietvloer wil, zoek dan niet verder. Ik heb onlangs een gietvloer laten plaatsen in de woonkamer en het is erg mooi geworden. Zou graag een foto delen.
Wij hebben de aankomsthal van onsâŠ
Wij hebben de aankomsthal van ons bedrijf laten doen. Een mooie gietvloer als mooie entree. Het geeft ons bedrijf een hele mooie uitstraling.
Leuke mensen om over de vloer teâŠ
Leuke mensen om over de vloer te hebben, al kwamen zie die juist storten haha. Wij zijn in elk geval dik tevreden!
Wij zijn heel blij met onze nieuweâŠ
Wij zijn heel blij met onze nieuwe gietvloer. Lang over nagedacht en na veel wikken en wegen toch overstag gegaan.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ