レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig god service. Reza der tog telefonen meget sent var virkelig helt i top. Jeg kan anbefale hjemmesiden og selskabet!

䌁業が回答したした

Igen en dÃ¥rlig oplevelse! Bestilte 2 harddisks til min NAS, fÃ¥r lidt senere en annullering af ordren. SÃ¥ specielt var tilbuddet heller ikke. Super dÃ¥rlig forretnings stil, spild ikke din tid her! Det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte en vare (Kingston RAM), der stod tydeligt markeret som "PÃ¥ lager" pÃ¥ hjemmesiden. Det gjorde den ogsÃ¥ i flere dage efter min bestilling. Alligevel hÞrte jeg intet fra GIGAPRO. In... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ
  2. パ゜コン ショップ
  3. コンピュヌタのサポヌトずサヌビス
  4. むンタヌネット サヌビス プロバむダ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi tilbyder IT-support til små og store virksomheder. Vi sÊlger computer, server, netvÊrk og sikkerhedsudstyr samt hardwarekomponenter via vores webshop.

2.3

Virkelig god service.

Virkelig god service.

2026幎2月25日

KÊre Kurt

Tak for din Êrlige anmeldelse.
Jeg er glad for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med vores service.
Vi har desvÊrre vÊret ramt af forskellige problemer, blandt andet med priser og leveringstid på vores webshop. Derfor har vi fået en del dårlige anmeldelser, og disse afspejler ikke den gode service, vi bestrÊber os på at levere. Jeg gÞr altid mit bedste for at hjÊlpe vores kunder med korrekt rådgivning og konkurrencedygtige priser.
Vi ser frem til at se dig i vores shop igen.

God aften. 😊

"Vare på lager" i flere dage – men ordren annulleres i stilhed

Jeg bestilte en vare (Kingston RAM), der stod tydeligt markeret som "På lager" på hjemmesiden. Det gjorde den også i flere dage efter min bestilling.

Alligevel hÞrte jeg intet fra GIGAPRO. Ingen ordrebekrÊftelse, men heller ingen besked om annullering.

Da jeg selv må kontakte dem for at hÞre, hvor min vare bliver af, får jeg at vide, at "systemet" har annulleret ordren to minutter efter kÞbet pga. en fejl. Det klinger hult, når varen fortsat stod som vÊrende på lager på deres webshop i dagene efter.

Dertil er kundeservicen under al kritik. Ingen beklagelse over den manglende information, men blot beskeden: "Du skal bare kÞbe det et andet sted. God aften."

Kan absolut ikke anbefales. De har ikke styr på deres lagerstatus, og de orienterer ikke kunden, hvis de ikke kan levere. Spild af tid.

2025幎11月25日

GIGAPRO からの回答

Som jeg har forklaret dig på mail, Vi har problemer med vores shop derfor nogle priser og leveringstid passer ikke. Det er også oplyst på hjemmesiden, så derfor kan vi ikke gÞre noget end bare annullere din ordre. God dag.
GIGAPRO

Endnu en ordre annulleret selv om varen

Endnu en ordre annulleret selv om varen stod som på lager

Jeg har nu for anden gang bestilt RAM hos Gigapro hvor varen stod som på lager. Begge gange ender det med en mail om at ordren er annulleret og at belÞbet er frigivet. Det er spild af tid når man vÊlger netop den shop fordi varen står som tilgÊngelig og man regner med at handlen er i hus.

Når deres system igen og igen viser varer som på lager uden at de faktisk er det, så virker det uprofessionelt. Jeg kommer ikke til at bestille der igen fÞr de får styr på lagerdata.

2025幎11月14日

Jeg bestilte nogle RAM hos Gigapro

Jeg bestilte nogle RAM hos Gigapro og modtog en “bestillingsoversigt”. Kort efter fik jeg besked om, at ordren var annulleret, fordi varen ikke var pÃ¥ lager. Det er forvirrende, at de sender en bestillingsoversigt i stedet for en reel ordrebekrÊftelse. Man tror jo, at kÞbet er godkendt.

Når de alligevel ikke har varen, burde deres system vise det med det samme. Jeg gider ikke spilde tid på at gennemfÞre bestillinger, der bliver annulleret bagefter.

2025幎11月5日

Falske forhåbninger

Webshoppen viser at varen er på lager, så jeg vÊlger at bestille derfra.
Efter at have indtastet alle oplysninger og afgivet bestilling, så får jeg en mail hvor indehaveren skriver, at varen kan leveres om 11 dage. Han hÊvder at det er hans leverandÞrs fejl, men den holder ikke i retten. Det er ikke i orden at angive at varen er på webshoppens lager, når den rent fysisk befinder sig et andet sted.
Det er noget andre webshops er Êrlige omkring. De gÞr opmÊrksom på at en vare er på fjernlager.

2025幎9月5日

Hej Poul

Ja desvÊrre. Vi bliver ofte ramt af leverandÞrs fejl og det kan vi ikke gÞre noget ved. Beklager. God dag.

Great service

My order was delayed despite it was on stock on the webside.

I asked if it was possible to speed up the delevery.
It was personnel delivered at my adresse short after.

That's great service

2025幎6月10日

KÊre Peter

Tak for din Êrlige anmeldelse.
Kontakt os gerne igen når du får brug for noget andet.

Ha' en dejlig dag. :)
Mvh, Reza

Igen en dårlig oplevelse!

Igen en dårlig oplevelse!
Bestilte 2 harddisks til min NAS, får lidt senere en annullering af ordren. Så specielt var tilbuddet heller ikke. Super dårlig forretnings stil, spild ikke din tid her! Dette var tredje gang, kommer aldrig tilbage til denne forretning :(

2024幎12月6日

Hej Henrik
Ja, Det er desvÊrre ikke noget vi kan gÞre så lÊnge vores leverandÞrer styrer vores lagerstyring. Vi kan kun vÊre Êrlig over vores kunder og informerer dem. Kunderne kan tage det pÊnt og forstår vores situation eller ikke og give os en dårlig anmeldelse. Vi tager det som det er.
Rigtig glÊdelig jul. 🙂🎄☃

Problemer med lagerstyring

Jeg tror de skulle overveje en anden måde at styre deres lager på. Som mange andre oplever jeg at bestille en vare og få bekrÊftet bestillingen, hvorefter jeg får en mail om at den er annulleret. Det bliver man altså trÊt af som kunde, når man tror at så er den ting ude af verden, og så skal man til at starte forfra med at finde den på nettet. Så er det altså ikke Gigapro man bestiller ved nÊste gang, eller anbefaler til folk man kender.
"Jeg kan se at den er annulleret af vores leverandÞr.
Varen er ikke på lager hos dem lÊngere, derfor har de annulleret din ordre. Vi har ikke vores ejet lager så alt bliver styret af 3 part."

2024幎11月20日

Hej Brian
Ja desvÊrre. Vi kan ikke styre leverandÞren, så det går over vores forretning, men det er som det.
Beklager for ulejligheden. God dag. :)
Mvh, Reza

Jeg bestiller en computerskÊrm der stÃ¥r

Jeg bestiller en computerskÊrm der står til at vÊre på lager, modtager bekrÊftelsesemail osv. Kort efter annullerer de min ordre uden videre.

2024幎9月28日

Hejsa

Så har du overset vores besked på toppen af vores webshop!
Vi har desvÊrre problemer med priser pÃ¥ nogle af vores produkter. Ordrer der kommer pÃ¥ disse produkter bliver automatisk annulleret. Beklager ulejligheden. God weekend. 🙂

Samme oplevelse som mange af jer andre

Samme oplevelse som mange af jer andre skriver. Varen som jeg lagde i kurv var pludseligt reserveret til en anden kunde, så ordren blev annulleret

Ok rettelse. Svaret fra Gigapro:

Tak for din ordre.
Jeg kan dog se at der har vÊret kuk et stk. på lager som er reserveret til en anden kunde.
Vi får flere på lager den 26/8. Kan du vente til vi får den på lager igen eller kan du evt. bruge en
anden type powerbank?

2024幎8月15日

Hej LÊrke
Vi annullerer ikke bare din ordre.
Jeg har selv skrevet til dig om vi kan skaffe den igen men du takker nej til vores tilbud, så nej, vi har ikke annulleret din ordre. Jeg håber at vi kan hjÊlpe dig en anden gang. God weekend. :)
Mvh, Reza

DÃ¥rlig stil at lyve for sine kunder

Bestiller en vare og betaler for GLS levering til 69kr og så sender de det med postnord det er dårlig stil at lyve overfor sine kunder

2024幎7月18日

KÊre Mathias
FÞrste og fremmest vores fragt pris er 60kr ligegyldigt hvilken fragtmetode du vÊlger. SÃ¥ nÃ¥r det er pÃ¥ plads, sÃ¥ vil jeg sige, Ja korrekt at vi sender din pakke med med PostNord og det er faktisk med din fordel. GLS henter pakker fra os kun hver anden gang, derfor valgte vi at sende din pakke med PostNord som henter pakker hverdag, sÃ¥ har du din pakke allerede pÃ¥ mandag i stedet for, at vente 2-3 dage pÃ¥ den. SÃ¥ jeg hÃ¥ber at du kan tilgive os for, at tÊnke pÃ¥ vores kunder. 😉
Har det godt og God sommer. 🙂☀

Ringe vedligeholdelse af website

Umiddelbart efter bestilling modtager jeg en annullering af ordren, uden forklaring. På siden fremstår ordren som vÊrende på lager. Indtil I får styr på jeres priser, så bliver folk ved med at rate virksomheden med en enkelt stjerne.

2024幎5月25日

Hej Dennis

Tak for din enkelt stjerne. Det er i orden.
Vi lever med det. 😉
Vi kan desvÊrre ikke gÞre alle glade.
God sÞndag. 😀

GIGAPRO

Billigste pris og levering til dÞren

Billigste pris og direkte levering til dÞren. NÊrmeste konkurrent var kun 1 kr dyrere, men det var uden fragt / ved afhentning.

2024幎5月11日

KÊre Thomas

Tak for de flotte 5 stjerner.
Det betyder meget for os at du valgte, at lÊgge din ordre hos os. Vi gÞr alt for vi kan tilbyde vores kunder bedre priser og bedre service. Vi ser frem til, at byde dig velkommen en anden gang.
Ha' en dejlig aften. :)

GIGAPRO

KÞbte er produkt på deres hjemmeside

KÞbte er produkt på deres hjemmeside, til en god pris, efter fik jeg en mail med at de havde annulleret min ordre uden nogen forklaring

2024幎3月19日

Hej Niels
Som jeg har skrevet i mailen, varen er udsolgt og vi kan ikke sÊlge en vare vi ikke har på lager lÊngere. Du kan give os så mange 1 stjeme på Trustpilot, Det hjÊlper ikke med vi kan skaffe varen.
Vejen frem til en god shoppeoplevelse er altid en dialog. Du kunne bare give os et kald så kunne vi måske finde dig en anden lÞsning. Men lad det lÊgge. Nu ved du det til nÊste gang. God dag til dig. :)

KÞbte en vare

KÞbte en vare, og kort tid efter blev min ordre annulleret uden forklaring. Skrev til shoppen, men fik ikke svar.

2024幎1月17日

Hej Claus

Det er desvÊrre for nemt, at bare give et stjerne og håber på, at få en billig vare. Det går desvÊrre ikke hos os.
Hos os alle får et svar om du giver en eller 100 stjerner.
Tjek venligst din spammappe.

God dag. 🙂

GIGAPRO

Super service. Varen var i restordre, kom hjem fÞr tid og blev leveret til dÞren.

2024幎1月13日

KÊre Simon

Tak for din flotte 5 stjerner. 🙂 🙏
Vi gÞr alt for, at skaffe varerne til vores kunder. Det er ikke altid muligt, men det lykkedes det, at glÊde dig.
Det er vi glade for. 😀
Vi glÊder os til, at se dig i vores shop igen. God kongelig aften. 😉

GIGAPRO

Fin pris, venlig ejer og fik mine varer

Ligesom mange andre skriver herinde er der udfordringer med at levere til aftalt tid. Når man bestiller på nettet i dag, forventer man at man kan regne med den leveringsinformation der står - det kan man ikke hos Gigapro.

Til gengÊld får man nogle lave priser og de varer jeg bestilte blev alle leveret i korrekt kvalitet.

Ejeren kontaktede mig kort efter bestilling og har lÞbende holdt mig opdateret på levering - så jeg både havde chancen for at annullere min ordre pga. ekstra leveringstid.

Så hvis man har god tid og er tålmodig er det perfekt!

Jeg har vÊret meget i tvivl om antal stjerner, men jeg er nÞdt til at holde denne oplevelse op imod alternativer på nettet. Fordi leveringstiden blev så lang, endte det faktisk med at jeg kunne have sparet yderligere ca 10% ved at kÞbe samme produkter hos en konkurrent (som havde varer på lager og 3 dages levering, imod de ca 3 ugers levering henover juleferie jeg oplevede hos GIGAPRO). Havde prisen jeg fik vÊret helt skarp og billigste i perioden, havde jeg givet 4/5 istedet for 3/5. For at give 5/5 bliver GIGAPRO nÞdt til at bevise at man kan regne med de leveringstider der står på deres webshop når man bestiller. Havde de ikke haft så god kommunikation efter bestilling, havde de fået 2/5 (og var ordren blevet annulleret havde jeg som så mange andre givet 1/5).

2024幎1月11日

KÊre Nick

Tak for din Êrlig mening.
Du har ret. Det er desvÊrre korrekt at vi har nogle gange problemer med en prÊcis leveringstid. Det skyldes at vi har ikke et lager og lever af vores leverandÞrers leveringstid.
Når Det handler om vores forretning med leverandÞrer som bliver kaldt B2B, har vi ingen rettigheder.
LeverandÞrer kan bare Êndre på leveringstid, priser og trÊkke sig fra en handle uden varsel og det går over vores forretning.
Selv om vi vil glÊde alle vores kunder, men det er ikke altid muligt.
Derfor har vi valgt, at vÊre Êrlig over vores egne kunder og oplyse dem så snart så muligt, så kan kunden bestemme om han/hun vil vente lidt lÊngere eller ej.
Men jeg vil gÞre alt for du som GIGAPROs kunde får en god shop oplevelse fra os. Derfor ofte udleverer vi varerne personligt hvis det er muligt. :)
Jeg håber virkelig, at du vender tilbage til vores shop.

Ha' en dejlig aften. :)

Ordren annuleret

Jeg bestilte en mobiltelefon til en (nok lidt for) god pris. Da jeg ikke modtog en bekrÊftelse, kontaktede jeg kundeservice, som fortalte, at ordren var annuleret. Meget utilfredsstillende.

2023幎12月14日

Hej Laila

Som jeg har også svaret de andre kunder, vi kan desvÊrre ikke sÊlge et produkt hvor vores indkÞbspris er hÞjere af vores egen salgspris pga. en prisfejl på webshoppen. Jeg beklager.

Ha' en dejlig jul. :)

GIGAPRO

Kan ikke levere bestilt vare :-(

Nedslående besked nogle timer efter godkendt bestilling:

"Din ordre er blevet annulleret!
Vi bekrÊfter hermed at din ordre er annulleret og det reserverede belÞb er frigivet."

2023幎12月8日

Hej Jan

Ja, Du ved godt hvorfor vi har annulleret din ordre, så der er ingen grund til forklaring. Du har ikke en godkendelse på din ordre, men kun en ordreoversigt.
Tro mig, Jan. Vi har prÞvet det her mange gange fÞr.
Beklager, men vi kan ikke glÊde alle med tidlige julegaver.

God jul. :)

GIGAPRO

Din ordre er blevet annulleret

Din ordre er blevet annulleret!

Endnu engang annulleret grundet udsolgt... Selv om det var "på lager".

2023幎11月16日

KÊre Anders

Vi kan desvÊrre ikke sÊlge et produkt som er udsolgt hos leverandÞren. Vi har haft kun 1 stk. på lager.

God aften. :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。