䌁業情報

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

10件のレビュヌ

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har gennem en periode dÞjet med smerter i min venstre skulder. Da jeg tidligere – i 2020 – var pÃ¥ Gigtklinikken med smerter i hÞjre skulder, gik jeg derfra smertefri og med en arm, der fungerede normalt igen. Derfor var mine forventninger hÞje, og de er endnu en gang blevet indfriet. OgsÃ¥ denne gang gik jeg derfra uden smerter, og det har igen vÊret en utrolig tryg og positiv oplevelse. Man fÞler sig bÃ¥de set, hÞrt og taget alvorligt. Gigtklinikken og speciallÊge Bo Jannik Ejbjerg, fÃ¥r mine allerbedste anbefalinger – uden tÞven den bedste speciallÊge, jeg har vÊret hos. Kompetent, grundig, lydhÞr og med en imÞdekommenhed, der gÞr en stor forskel.

2026幎1月29日

Fantastisk oplevelse.

Jeg lÊste de flotte anbefalinger som Bo har fået her på siden og tÊnkte, det er der jeg skal henvende mig, Så gerne kÞre lidt lÊngere (kommer fra SolrÞd) for en god og tilfreds behandling.
Jeg har kun rosende ord, og bakker fuldt ud op om de anmeldelser der foreligger.

2025幎1月14日
自発的なレビュヌ

God atmosfÊre, kompetendt og behagelig

Var til undersÞgelse ved reumatolog Bo Jannik Ejbjerg fordi jeg har haft problemer med skulder i ca. 3 år samt derudover har jeg også haft muskelgigt
1. undersÞgelse var en fantastisk behagelig oplevelse, meget rolig atmosfÊre. Gav sig god tid til
undersÞgelsen og forklare hvad der var i vejen, med mit problem så jeg for stod det rigtig fÞrste gang.
Gik der fra og kunne bevÊge skulderen for fÞrste gang i lang tid skal kontrolleres midt i september så er meget possitiv, kan varmt anbefales.

2023幎8月17日
自発的なレビュヌ

Min fÞrste konsultation var ikke god.

Min fÞrste konsultation var ikke god.
LÊgen var ikke interesseret i at finde ud af hvorfor jeg har de ledproblemer jeg har. Han anbefalede trÊning selvom jeg har haft skaderne i flere år og vÊret igennem flere trÊningsforlÞb. Jeg er nu nÞd til at gå til min egen lÊge og få en ny tid og gå rundt med smerter i flere måneder igen indtil jeg kan få en ny tid. Det er meget frustrerende og dårligt arbejde i min mening.

2022幎10月18日
自発的なレビュヌ

Efter utallige afslag fra andre gigt

Efter utallige afslag fra andre gigt klinikker pga 12-25 ugers ventetid, fik jeg fat i friheden og sikke en behagelig sekretÊr som tog sig god tid til at lytte og sÞrme også fik mig pressede ind samme dag trods travlhed.
Jeg kom ind til lÊgen som var yderst behagelig og fik hurtig konstateret hvad jeg fejlede, fik en blokade og Þvelser til min hofte og jeg gik derfra i hÞjt humÞr, jeg giver friheden mine bedste anbefalinger.

2021幎7月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。