Engine Oil gin + garniture fint og sikkert pakket ind. Blev afsendt 1-2 dage efter bestilling. Alt godt.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestilte mandag sen aften, onsdag afsendt og torsdag modtaget 🙌 Jeg elsker når virksomheder ved hvordan man pakker sine ting! Så professionelt, ingen skrammer og er lækkert og pakke op. Ville ø... もっと見る
企業が回答しました
Leveringstiden var lige det længste, men pakken nåede frem inden den skulle bruges til gave. Bestilte torsdag og var fremme tirsdag. Det kunne være en fin service at informere om tidspunkt på dagen if... もっと見る
Altid god service og hurtig levering. Det bedste online sted at handle spændende gin samt tilbehør - også deres alkoholfrie gin kan anbefales, til dig der skal køre hjem. Har gins.dk ikke din yndling... もっと見る
企業が回答しました
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Godt og sikkert pakket ind og hurtig…
Godt og sikkert pakket ind og hurtig levering kan klart anbefales

Køb gin her
Kæmpe stort udvalg af den bedste gin. Gode priser og meget fin service. Kan anbefales alle der kan lide god gin og gerne vil forkæle sig selv lidt!

God købsoplevelse
Bestilte varer blev leveret inden for 5 arbejdsdage, hvilket er OK. Gode priser

Bestiller gerne igen
Hurtig levering, fin indpakning og spændende varer.
Tænker godt at i kan finde alternativ til flamingo-dimserne, men på den anden side, så skal der jo ike ske noget med mit gin 😍
Hurtig og nemt
Hurtig og nemt! Alt var pakket sikkert og der var et sødt kort med en drink opskrift med
Kan dog ikke anmelde produkterne da det er en adventskalender :-D
Men det er sikkert godt :-D
Det er bare I orden
Det er bare I orden, hurtig levering og ingen fejl.
Det eneste der er meget ærgerligt er at der bliver brugt SÅ meget emballage.
Man kunne måske når man bestiller advents kalender, spørger lidt ind til hvor mange og om det er på samme adresse. Vi er to og har slået 8 kasser ned til 4.
Man skal jo tænke lidt miljø og CO2 Bh Maj-Britt

Super og hurtig service!
Super og hurtig service!
Sødeste kundebetjening på mail - tak Magnus!!
Glæder mig til at smage på kæmpe adventskalender!
Hvis ikke før, så ‘ses’ vi igen næste år op til advent ;o)

5 ud af 5 stjerner
Kassen min vare blev sendt i var så fin og forsvarligt pakket ind. Derudover var der hurtig levering - absolut ikke sidste gang jeg handler hos Gins!

Gins.dk からの回答
Bedre service findes ikke !
Vi har fået den mest personlige betjening, der mere end lever op til hvad man kunne drømme om ! Vores varmeste anbefalinger !
Super gin til fin pris
De havde sendt en forkert vare, men...
De havde sendt en forkert vare, men rettede lynhurtigt op på fejlen efter min henvendelse.
Jeg bliver dermed som kunde :-)
I øvrigt fint udvalg af gode gin.

Gins.dk からの回答
Bestilt en gin til fødselsdagsgave
Bestilt en gin til fødselsdagsgave, efter to dage blev ordren annulleret, fordi den ikke var lager. Ingen forslag om en anden vare, der kunne bruges til gave, bare en annullering.

Gins.dk からの回答
Det ER en fantastisk service og det er…
Det ER en fantastisk service og det er et fantastisk
Udvalg af gin
Godt sted at handle