レビュアーのコメントを見てみましょう
På vegne af Faurkilde.dk ApS Vores murstolpe til vores port var blevet påkørt og skulle genopbygges. Gislinge Mureren ankom til aftalt tid med 2 dygtige unge mennesker (den ene lærling), og de genopb... もっと見る
Grundighed og sparring i højsædet Efter grundig gennemgang af projektet og samtaler om hvor vi gerne vil ende med hele renoverings projektet om nogle år. fik vi ændret lidt i opgaven så vi er fremt... もっと見る
Når faglig stolthed er i højsædet. Vi har fået lavet 2 x toilet og bad, som er helt igennem gennemført i udførelse og detaljer. Meget kompetente håndværkere som leverer og møder op til tiden. Der bliv... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Murer-, kloak- og entreprenør arbejde
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Skulle have tilkoblet kloak til den…
Skulle have tilkoblet kloak til den kommunale ledning. Skønt beskrevet i kontrakten at Gislinge-mureren skulle sørge for at indhente oplysninger om eksisterende forhold, blev dette ikke gjort. Der blev så gravet op i hele vores indkørsel, hvad der senere viste sig kunne være klaret med væsentlig mindre indgreb. Så hvad der kunne være klaret på 2-3 dage tog 14 dage - og er for så vidt ikke i orden endnu. Afleveret som et månelandskab. Skønt rykke flere gange, ser det ikke ud til at de vil gøre noget ved det. Hold Jer væk fra dette firma. Det drejer sig om Morten og Simon.
Flot renovering af badeværelse
Gislinge A/S har renoveret vores badeværelse og vi er meget tilfreds med resultatet. De medarbejdere fra virksomheden, som var involveret i arbejdet hos os var utrolig kompetente og imødekommende. Kommunikationen med virksomheden har været helt i top og vi har fået rigtig gode råd og vejledning undervejs.
Alt i alt giver vi de bedste anbefalinger til Gislinge A/S
Renovering af badeværelse på ca 3 kvm. + malerarb.
Renovering af badeværelse på ca. 3 kvm. i sommerhus plus udendørsmaling af vinduer i parcelhus på knap 150 kvm.:
25.3.25 første møde med mureren og hurtigt herefter modtages tilbud. De spørgsmål vi har til det kan vi først få svar på 25.4.hvorefter det accepteres. Svar på acpest prøve tager ca. 14 dage og 2.6. pøbegyndes arbejdet. Alt i badeværelset er fjernet på nær gulvet der ikke er brækket op. Effektive håndværkere der er færdig 27.6. hvorefter vores egne el- maler- og VVS-håndværkere kan gå igang. Alt som Gislinge står for r sådan set perfekt Bort set fra at gulvfliserne er lagt skævt. Dette rettes uden problemer men kan først rettes efter vi flytter hjem, d. 25.9. Først d.20.10. kommer VVS (det udsættes dog til 22.10. ligesom andre aftaler udsættes eller 1 slet ikke overholdes). Fliserne er rette Toilet og håndvask genetableres. Toilet sættes skævt op, Fugen omkring håndvask bugter sig. Dette er rettet og badeværelset er endelig færdigt 5.11. Da vi kommer i sommerhuset 27.12. er der ingen varmt vand, der er byttet om på den kolde og varme hane. Endelig rettet og færdig d. 14.1. 2026. (Vi har dog boet i sommerhuset i 21/2 måned.)
Samtidig startede der maler til udendørsmaling af vinduer i parcelhus på knap 150 kvm. den 6.5. hvor aftalen var med ankomst mellem 7-8. Det blev så udsat til 8..5. samme tid, de kom først 8.15 ligesom mange andre aftaler ikke blev overholdt. Arbejdet færdig ca. 15.7. Aftalen var 2 gange maling hvilket måske ikke er sket på det sidste, men det er svært at vurdere.
Intet arbejde er for småt men noget er åbenbart for stort.

En stor ombygning
En stor ombygning, hvor der var fra start til slut har været overblik, omhyggelighed, tilgængelighed og kvalitets- sparring. Vi er så tilfredse.
Håndværk i særklasse!
Håndværk i særklasse!
Vi har haft fornøjelsen af at få udført murerarbejde af Gislingemuren, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Fra første kontakt var kommunikationen klar og professionel, og projektet blev gennemført til tiden – og til punkt og prikke.
Kvaliteten af arbejdet er helt i top, og det er tydeligt, at de går op i at levere et resultat, de kan være stolte af. De ryddede pænt op efter sig, og hele processen har været tryg og problemfri.
Vi giver vores varmeste anbefalinger til Gislingemuren – sjældent har vi mødt så dedikeret og dygtigt et team!
Lars😊
Super Godt Arbejde!
Gislinge Mureren var ude hos os og filse alle husets ydervægge, og resultatet var fantastisk! Deres medarbejdere er glade, og engagerede i deres arbejde og er gode til at forklare processen i deres arbejde hvis man som os ikke har forstand på håndværk!
Vi vil bruge Gislinge Mureren i fremtiden!
God service og holdte deres aftale hele vejen igennem
Vi har fået renoveret vores badeværelse og Gislinge A/S har stået for hele projektet
Jeg føler også tryg i processen og der har været en god styring af de forskellige afgange
Ikke specielt godt arbejde blandt firmaets egne håndværkere som er tømrer Murer Maler Og klokkearbejde.
Bestemt en anbefaling herfra.
Jeg ville have et nyt badeværelse
Jeg ville have et nyt badeværelse, og efter en gennemgang af opgaven, med 2 firmaer, valgte jeg Gislinge mureren, der som den eneste havde brugt tid på at gennemgå min ejendom på nettet, og kunne oplyse om installationer og kloak, som jeg ikke selv var klar over, og derfor fik vi også rettet nogle fejl fra tidligere gør det selv projekter fra tidligere ejer, som ikke var lavet korrekt.

Gislinge Mureren からの回答
At finde en håndværker man er tryg ved, kan være svært ...
Som så mange andre nok også har prøvet, så har vi haft knap så gode oplevelser med håndværkere tidligere. Dårligt arbejde, dårlig kommunikation og dårlig kvalitet.
Vi fik anbefalet Gislinge Mureren, og må nok indrømme at jeg ikke havde den store tiltro til dem, men vi stod med en vandskade og forsikringssag, så man tager hvad man kan få.
Og jeg må jo bare indrømme, at al min modstand og al min mistro blev gjort til skamme. Jeg blev mødt med professionalitet. Med forståelse. En amatør som mig blev ledt trygt igennem hele processen. Kommunikationen var i højsæde. Aftaler blev overholdt. Håndværkerne mødte til tiden og arbejdede hårdt. Jeg følte mig bare tryg.
Betalte jeg for det? Ja da, men ikke mere end hos de firmaer, hvor jeg tidligere er blevet snydt, og ikke mere end arbejdet var værd. Jeg har ikke noget imod at betale hvad ting koster, når jeg kan se, at arbejdet bliver udført som lovet.
Jeg har i hvert fald nu fundet det firma, som at jeg skal benytte mig af fremover, og jeg vil til enhver tid anbefale det varmt til andre.
Veludført reparation af kloak.
Skulle have lavet en forsikringsskade på køkken kloarken inde under huset.
Arbejdet blev udført med forudgående TV inspektion og efterfølgende kyndig vejledning og tilbudsgivning, da arbejdet ville medføre en ændring, der ikke gik ind under forsikringen.
Arbejdet blev udført af 2 behagelige (svend og lærling) personer, der udførte et kompetent og solidt stykke arbejde og trods fedtet føre i gravearbejdet efterlod projektet ryddet og pænt og frem for alt havde de tid til at forklare processen, så jeg forstod, hvorfor de gjorde, som de gjorde.
Sagen sluttede med, at min andel af betalingen lå en smule under tilbuddet, der jo også var angivet som en ca. pris.
renovering af facade/gavle
Jeg indgik et samarbejde med Gislinge Mureren vedrørende renovering af facade og gavle på mit hus, som bestod i koordinering af sandblæsning, murerarbejde (filsning) og VVS arbejde på skorstene. Dette ret omfattende projekt blev håndteret, planlagt og styret til perfektion af Jesper Hass Hansen hos Gislinge Mureren. Alle aftaler blev overholdt og til tiden. Murerarbejdet blev udført af meget dedikerede murere, som viste dygtighed og faglig stolthed. Dette har givet os et meget tilfredsstillende resultat. Virkelig flot ud ført arbejde. Jeg kan således på det varmeste anbefale at bruge Gislinge Mureren.
Maler til advokatpriser
Gislinge AS malerafdeling malede mit sommerhus udendørs. Arbejdet tog knapt 2 dage til en tilbudspris på 23000 kr. Det er rundt regnet 1500 kr i timen. Til gengæld var kvaliteten elendig. Der blev ikke, som tilbudt, renset for alger forinden maling eller træbørstet i nævneværdig grad. Der er penselstrøg på vinduesrammer, hvor det ikke skal være. Det er venlige folk, som får bedømmelsen til at snige sig op på 1 stjerne.
Flot oppudsning af trapperepos
Oppudsning af vores efterhånden noget slidte trapperepos er blevet udført flot og professionelt så det nu står skarpt og med flot glat overflade. Godt arbejde!
Udført arbejde top - kundeservice flop
Hvis dette blot var en anmeldelse af det udførte murerarbejde så kunne jeg have givet 5 stjerner.
Mureren der stod for at tilmure mit kældervindue på knap 1x1 meter samt indsætte en mekanisk udluftning gjorde et godt stykke arbejde.
Det var først da jeg modtag fakturaen at det blev en dårlig kundeoplevelse.
Jeg fik en faktura som lød på det fulde beløb - selvom mureren ikke havde været der i de anslået 12 timer men kun i 6 timer.
Da jeg gjorde opmærksom på at dette måtte være en forglemmelse fik jeg blot det svar at der var tale om en fast pris og at jeg ellers skulle have valgt timelønnet.
Hvilket jeg helt sikkert ville have gjort til så lille en opgave som ikke kunne tage mere end 1 dags arbejde. Hvis jeg havde fået valget. Det fremgik ikke af det skriftlige tilbud at der her var tale om en fast pris.
Firmaets svar på min indsigelse lød som følger:
"Las os lige få en ting på det rene, du fik muligheden for om du ville have lavet det på timeløn eller et tilbud og du valgte tilbud, hvis du ikke kendte forskellen kunne du have spurgt, det skal du ikke tørre af på mig. en anden ting er at tilbuddet ikke lyder på 12 timer men på 10 timer."
Hvilket ikke er sandt - men det bliver desværre påstand mod påstand da jeg ikke holdt fast i at få et udspecificeret tilbud hvoraf timeforbrug fremgik. Jeg fik kun at vide at der var afsat 12 timer over telefonen.
Da jeg har indgået aftalen har jeg været nødt til at betale - men det har været nogle dyre lærepenge.
Så min anbefaling til andre kunder: sørg for at få alt på skrift og udspecificeret - inklusive om der er tale om timelønnet eller fast pris.
Jeg troede jeg havde fundet firmaet som også skulle lave mine kommende husrenoveringer inkl. nyt tag og udbygning. Men det har jeg så desværre ikke alligevel.

Gislinge Mureren からの回答
Helt utrolig dårlig oplevelse hele…
Helt utrolig dårlig oplevelse hele vejen igennem, lige fra rådgivning over udførelse til afslutning. De skulle reparere to skader på kloakken, men gav mig to andre skader plus 2½ års bøvl med det ene kloakstop efter det andet. Det kunne have fortsat i det uendelige med flere regninger, hvis jeg ikke havde stoppet festen med en tv-inspektion, som viste, at de slet ikke havde repareret noget. Så kunne man jo forvente en undskyldning og at få alle pengene tilbage? Men nej, det blev i stedet til en større konflikt og et samlet tab på foreløbigt 18.000 kr.

Eksemplarisk godt murerarbejde!
I forbindelse med et transportfirmas påkørsel af vores murede hovedtrappe, har Gislinge Mureren udført reparation af trappen. Hele forløbet har været eksemplarisk godt fra tilbudsgivning til udførelse og fakturering! Som gør-det-selv-håndværker har man altid en forventning om, hvordan det færdige resultat vil ende, men i dette tilfælde, har virkeligheden overgået forventningen. Det er simpelthen blevet så pænt og godt, at det mindst fortjener en 5-stjernet anmeldelse. Både særskilt ros til Stiven for tilbudsgivning og opfølgning, og særskilt ros til Mark for eminent udførelse. At arbejdet på trappen er blevet så veludført, gør, at vi nu afventer tilbudsgivning på hovedrenovering af vores badeværelse - og det er selvfølgelig Gislinge Mureren, der skal udføre dette arbejde.
Jeg fik en meget venlig og…
Jeg fik en meget venlig og imødekommende kontakt da jeg kontaktede Gislinge Mureren om en “akut” sag jeg havde - de havde ellers ikke tid men kom alligevel med det samme og hjalp mig.
Er utrolig glad for det udførte arbejde der blev lavet 🙏- kan varmt anbefale dem, jeg giver dem 5 stjerner og hvis jeg kunne gav jeg dem gerne flere.
Største anbefaling til Gislinge Muren
Største anbefaling til Gislinge Muren. Fra første opkald til færdig resultat oplevede jeg en fantastisk service. Jeg fik med meget kort varsel lavet en række revner i sokkel. Top professionelt arbejde og pålidelige og behagelige mennesker hele vejen rundt.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。