Så dårlig retur mulighed
Så dårlig retur mulighed, jeg skal selv stå for at sende varen retur til Hongkong.
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
FortrÞd bestilling af et produkt efter få minutter og det kunne ikke annulleres da det var afsendt. AI genereret svar på mail. Varen kom og jeg annullerede afhentning. Det kostede kr 260 kr i fragt.
Kina produkt hjemmeside og platform. Hold jer langt vÊk.
KÞbt et produkt men fortrÞd med det samme, og annullerede min ordrer et par minutter efter. De skrev tilbage at jeg ikke kunne annullere da de havde sendt pakken. Hvilket de jo ikke har, mit råd hold jer vÊk!!
Dårlig oplevelse med manglende service og information. Jeg bestilte et armbånd med 1-3 dages leveringstid d. 20. marts og her d. 5. april har jeg stadig intet hÞrt om forsinkelsen. Den ordrebekrÊftelse jeg har fået kan ikke åbnes, så må anse det for svindel. Jeg kan derfor ikke anbefale andre at handle på denne side eller deres produkt i Þvrigt. Pengene er hÊvet på kontoen og hjemmesiden er lukket ned igen, så kÞb ikke noget her!!!
Har kÞbt den for at få styr på min krop i bund og grund. Har lÊnge haft en dårlig sÞvn, og kan med den her faktisk begynde at måle effekten af små Êndringer jeg prÞver at lave i hverdagen :-)
SÞd kundeservice som svarer hurtigt ðð» lÊkker kvalitet - jeg glÊder mig til at komme igang med at bruge det, isÊr min sÞvnkvalitet glÊder jeg mig til at kunne fÞlge!
Jeg er super tilfreds med UV-lyssystemet fra Glacia! Det har virkelig gjort en forskel for vandkvaliteten hos os, og det er fedt, at det fungerer uden brug af kemikalier. Deres support var topklasse. Hvis du vil slippe af med bakterier og få renere vand, kan jeg klart anbefale dem! 5/5
Jeg skrev ind til kundeservice, for at få en yderligere beskrivelse af produktet, og må sige, at deres service er helt i top! Hurtigt svar og kompetente mennekser. Produktet kom hurtigt, og kvaliteten er i top! Jeg har nu brugt den i 2 uger, og kan mÊrke betydelig forskel på det vand jeg drikker! Både på min krop, hud og energi. KÊmpe anbefaling herfra !
Good quality and so easy to use. Recommend this to everybody
Produktet er af hÞj kvalitet og lever helt op til forventningerne. Servicen var fremragende, og leveringen var både hurtig og problemfri.
Mega nemt at handle hos dem. Produktet er genialt, så jeg kan kun anbefale andre at kÞbe flasken.