GLAMRDiP Norge 🇳🇎 レビュヌ 470

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med produktene fra dippi. Enkelt Ã¥ bruke etter man har prÞvd en gang eller to. Litt tidkrevende, men det er det jo ogsÃ¥ med salong negler. Flotte farger som varer og fantastisk kundese... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Har lenge tenkt pÃ¥ Ã¥ prÞve ut disse "diy" manikyrene med pulver, og mÃ¥ virkelig si at jeg er imponert. De reklamerer for at de holder lenge. Det kan jeg bekrefte! De sitter som stÞpt. Enkel og grei br... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Endelig kan jeg lage fine negler selv - som har salong finish !! Veldig fornÞyd !😍 Det har tatt noen ganger , men kjenner at jeg nÃ¥ blir mer og mer flink pÃ¥ det og kan jobbe godt med produktene .... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eg har nyleg begynt Ã¥ bruke Dippi og hatt ei veldig god oppleving med deira produkt. Det er ein kjekk og unik mÃ¥te Ã¥ fÃ¥ flotte og langvarige negler heime for slike som meg som lika Ã¥ ha negla pÃ¥ stell... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 矎容甚品店

圓該䌁業による蚘述

GLAMRDiP – Perfekte Negler for Deg Hos GLAMRDiP er vÃ¥r misjon enkel: Å gjÞre det enkelt og rimelig for alle Ã¥ fÃ¥ vakre, salongperfekte negler hjemme. Vi tilbyr innovative negleprodukter, inkludert vÃ¥rt populÊre dyppepulver, som gir langvarige og skinnende resultater uten behov for UV-lys. VÃ¥re verdier er basert pÃ¥ kvalitet, bÊrekraft og tilgjengelighet. Derfor er alle vÃ¥re produkter veganske, dyrevennlige og fri for 18 skadelige kjemikalier som ofte finnes i negleprodukter. Vi tror pÃ¥ at skjÞnnhet ikke skal gÃ¥ pÃ¥ bekostning av helse eller miljÞ. GLAMRDiP er designet for Ã¥ passe alle, uavhengig av bakgrunn, livsstil eller stil. VÃ¥r misjon er Ã¥ styrke din selvtillit med produkter som fremhever det beste i deg. Vi tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti – enten er du fornÞyd, eller du fÃ¥r pengene tilbake. VÃ¥rt mÃ¥l er ikke bare Ã¥ levere produkter, men ogsÃ¥ Ã¥ skape en fÞlelse av fellesskap rundt skjÞnnhet og egenpleie. Hos GLAMRDiP er vi stolte av Ã¥ gjÞre neglepleie enkelt, gÞy og tilgjengelig for alle. Velkommen til GLAMRDiP – dine neglers beste venn!

100 % fornÞyd – eller pengene tilbake

Test 3 manikyrer helt risikofritt

Test 3 manikyrer helt risikofritt
Det kan ta et par forsÞk Ã¥ lÊre – og det er helt greit. Du fÃ¥r teste settet vÃ¥rt i fred og ro: Hvis du ikke fÃ¥r til salongfine negler etter 3 manikyrer, fÃ¥r du full refusjon. SeriÞst tusenvis av kunder i hele Skandinavia har fÃ¥tt til fantastiske resultater hjemme, til en brÞkdel av salongprisen. Se ekte fÞr- og etterbilder og les Êrlige anmeldelser her: 👉 https://glamrdip.no/pages/resultater

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

God kundeservice

Opplevde i desember at det tok lang tid fÞr varene ble sendt, men kundeservice svarte raskt og forklarte årsak. Fikk også kompensasjon på grunn av ventetiden. Senere bestillinger har kommet raskt og jeg opplever at produktene står til forventningene. Stort pluss at kundeservice er raske og på tilbudssiden!

2025幎12月15日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har drevet med lenger lenge og

Jeg har drevet med lenger lenge og prÞvd mange forskjellige merker. Men ingen av neglene holder pÃ¥ i 1 uke. PrÞvde dippi for fÞrste gang og ikke en eneste luft boble og har allerede holdt pÃ¥ i 3-4 uker. Kjempe fornÞyd 😌

2026幎2月11日

Kan anbefales!

Jeg har alltid hatt problemer med tÞrre og sprukne negler, men etter at jeg begynte å bruke dippi har problemt blitt mye mindre. Det tok meg et par prÞveforsÞk med dippi fÞr jeg fÞlte at jeg fikk det til slik jeg Þnsket at neglene skulle se ut. Fargene til dippi er nydelige, og det er nesten umulig å ikke finne en man liker. Kan anbefalle produktet og kundeservicen.

2026幎2月10日

Godt produkt

Rask frakt, god service, lett å få hjelp. I neglekitet er det god bruksanvisning som gjÞr arbeidet enkelt. Fikk veldig fine negler som også holder like lenge de lover.

2026幎2月10日

Dipping

I m very satisfied after first time ever do it my self it was 8 out of 10💪🙌 time is practice I now next time will be perfect 😀 i will recommend it very much , I m saving much money 💰

2026幎2月8日
5぀星のうち5の評䟡

Da har jeg fått testet ut Dippi sitt

Da har jeg fått testet ut Dippi sitt negle pulver. Jeg hadde på det fÞrste sette i en mele blå nyanse som passer fint for januar Ingen har sprukket opp enda .har hatt på dette sette i ca 4 uker. Valgte å bytte nå for å ha på litt valentine stil, jeg ser at neglene kunne holdt seg i en uke til, med litt ettervekst da. Har prÞvd andre negler dipp pulver fÞr. Dette var litt finere malt konsistens å trengte mindre filing så litt opplÊrings kurve fra andre pulver jeg har brukt. Veldig god kvalitet, og jeg er veldig fornÞyd. Neglebånds oljen lukter i tillegg veldig godt.

2026幎2月6日
5぀星のうち5の評䟡

I really like Dippi so far

I really like Dippi so far! My nails get soft from both gel and normal polish but with dippi it seems to work.
Still learning how to do the nails properly but the videos and the booklet that you get help alot.

2026幎2月5日
5぀星のうち5の評䟡

Mye for pengene, god kvalitet.

Veldig fornÞyd med dippi, man får mange manikyrer for pengene. Veldig gode produkter, det er lett å sette seg inn i hvordan det brukes, rask levering og kjempehyggelig kundeservice. Liker at de har en facebook gruppe hvor man kan spÞrre om tips og råd, og dele design.

2026幎2月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス