Mycket enkelt och lÀttillgÀngligt att tvÀtta sÃ¥vÀl bilen som motorcykeln! SÃ¥ skönt att slippa ha med sig allehanda produkter och hinkar. GLIMRA-appen Àr lÀtt att anvÀnda och bra att kunna fÃ¥ kostna... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gillar att det Àr enkelt- betala via appen funkar jÀttebra. Dock tvÀttar jag alltid med stress- dÃ¥ jag tycker det Àr onödigt dyrt. Blev ca 300kr nÀr jag kunde lÀmna in för samma summa.. in och utvÀnd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det Àr en vÀlfungerande anlÀggning, som servas av personal som dessutom Àr trevliga. Supporten funkar alltid klockrent om man behöver mejla om nÃ¥got Àrende fÃ¥r man alltid vÀldigt snabbt svar och rimli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Provade för första gÃ¥ngen, lite skeptisk mot alla dessa appar. Kör in i ett tomt bÃ¥s och startar appen, trycker pÃ¥ bÃ¥s 2 och ska börja. Det hÀnder ingenting⊠Okay nÃ¥got fel pÃ¥ detta bÃ¥set sÃ¥ ja... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Skitnajs tvÀtt
Mycket enkelt och lÀttillgÀngligt!
Mycket enkelt och lÀttillgÀngligt att tvÀtta såvÀl bilen som motorcykeln!
Så skönt att slippa ha med sig allehanda produkter och hinkar.
GLIMRA-appen Àr lÀtt att anvÀnda och bra att kunna få kostnaderna för fordonsvården på samma kort.
Bra möjlighet till högabilar
Helt klart sÀmsta bolaget att ha attâŠ
Helt klart sÀmsta bolaget att ha att göra med. Tog ett abonnemang och fick ingen kompensation nÀr tvÀtthallen både var trasig och ur bruk i två månader. Ville sÀga upp i förtid men gick inte och fick dÀrför betala kvarvarande bindningstid. Sjukt besviken

Köp inte abonnemanget
Köp inte abonnemanget, den lÀgger dig sig ner efter 2 minuter, du får inte tvÀtta mer och du kan inte nå dem någonstans, inte genom telefonen ingenting. Spara era pengar och abonnera inte hÀr..

Glimra ããã®åç
Köp inte spara era pengar
SÀmsta som finns, köpte abonnemang i Malmö, tog mig dit startde den efter 1 minut la den sig av sig sjÀlv⊠Nu står jag hÀr man kan inte nå dem via chatten dem har på hemsidan, inte heller genom telefon. SÀmsta skiten, jag kommer hÀva mitt abonnemang. De har dessutom en till trustpilot med 1.3 stjÀrnor under namnet Glimra.com, inte konstigt.

Glimra ããã®åç
Allt var bra förutom att slangen snoddeâŠ
Allt var bra förutom att slangen snodde sig, svårt att vrida den rÀtt.

Glimra ããã®åç
Toppen utrustning och alltid vÀl fixatâŠ
Toppen utrustning och alltid vÀl fixat på plats

Glimra ããã®åç
Ologiskt att jag ska starta tvÀtt innanâŠ
Ologiskt att jag ska starta tvÀtt innan jag valt bås

Glimra ããã®åç
dÃ¥lig asfalt precis utanför tvÀtten somâŠ
dålig asfalt precis utanför tvÀtten som fylls med vatten. LÀtt att missa nÀr man tvÀttar.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ