Banner for Glimra

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Det Àr fruktansvÀrt hur folk kan lÀtt luras nuförtiden. Det vÀrsta Àr att nan kan inte anmÀla dem eftersom summan Àr för lÃ¥g för att polisanmÀla/ driva det domstolen. Jag skulle tvÀtta bilen och vÀlj... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag anvÀnde appen för att starta en tvÀtt, men tvÀtten fungerade inte. Jag avslutade dÀrför direkt. Trots det drogs pengar frÃ¥n mitt kort senare under dagen. Jag gjorde en felanmÀlan samma dag, men ha... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag hade problem med att teckna en prenumeration via appen, sÃ¥ jag fyllde pengarna pÃ¥ saldo i tron att jag skulle kunna betala med pengarna dÀr. TyvÀrr fungerade det inte. Jag kontaktade deras kundtjÀ... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Det Àr ofta sÃ¥ nuförtiden att dammsugarna inte fungerar. t ex Askim söder om Göteborg var 3 av 4 dammsugare trasiga. Inte heller den pÃ¥ Flöjtgatan i VÀstra Frölunda fungerar. Och pÃ¥ den stationen mÃ¥st... もっず芋る

䌁業情報

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Beteenden likt med bedrageri

Det Àr fruktansvÀrt hur folk kan lÀtt luras nuförtiden. Det vÀrsta Àr att nan kan inte anmÀla dem eftersom summan Àr för låg för att polisanmÀla/ driva det domstolen.
Jag skulle tvÀtta bilen och vÀljer snabb tvÀtt, 150 kr . Efter 10 min var jag klar och skulle avsluta och få resterande beloppet men då fungerar inte att avsluta tvÀtten. Oavsett vad jag gör fungerar det inte. Jag filmar och tar bilder på icke fungerande tvÀttautomaten. Mailar Glimra nÀsta dag med krav på återbetalning. Efter 3 veckor och 5-6 mal gar de inte hört av sig. Det går inte varken arr ringa eller chata med Glimra , det Àr bara mail som gÀller. Deras beteende Àr likt med bedrageri! TvÀttar aldrig hos dem igen och avråder alla att göra det!

2026幎3月11日
5぀星のうち1の評䟡

Jag hade problem med att teckna en återbetalning

Jag hade problem med att teckna en prenumeration via appen, så jag fyllde pengarna på saldo i tron att jag skulle kunna betala med pengarna dÀr. TyvÀrr fungerade det inte. Jag kontaktade deras kundtjÀnst för en vecka sedan angående återbetalning, men har fortfarande inte fått något svar. Katastrof!

2026幎3月19日

The company is a scam

The company is a scam. I had originally ordered something else, for which I was delivered a parcel of another company which a different peice of garment. When I tried to exchange the price, it was simply not letting me do so. And now when I try to even see the website on my phone, it shows an error along with website not found. Pls don't order from this website, it is a fraud. My time and money is wasted due to this. Hope you find this helpful.

2026幎3月12日
5぀星のうち1の評䟡

Jag anvÀnde appen för att starta en

Jag anvÀnde appen för att starta en tvÀtt, men tvÀtten fungerade inte. Jag avslutade dÀrför direkt. Trots det drogs pengar från mitt kort senare under dagen. Jag gjorde en felanmÀlan samma dag, men har fortfarande inte fått någon återkoppling, nu har det gått över två veckor. VÀldigt dålig service och bristande hantering av Àrendet.

2026幎3月17日

Älvsjö Stockholm

Älvsjö Stockholm.
Uselt tryck på powerfoam.
Det tar runt 10 min att tÀcka en vanlig skåpbil med powerfoam, vilket gör att en vanlig tvÀtt hos glimra kostar nÀstan mer Àn en lyxtvÀtt i valfri automat. Snudd på bedrÀgeri.
Trots upprepade påpekanden åtgÀrdas inte problemet.

2026幎3月13日
5぀星のうち2の評䟡

Det Àr ofta sÃ¥ nuförtiden att

Det Àr ofta så nuförtiden att dammsugarna inte fungerar. t ex Askim söder om Göteborg var 3 av 4 dammsugare trasiga. Inte heller den på Flöjtgatan i VÀstra Frölunda fungerar. Och på den stationen måste du första betala in 25 kr för att sen upptÀcka att ingen av de två dammsugarna funkar. Ni Àr inte alls Sveriges bÀsta biltvÀtt som ni påstår.

2026幎3月10日
5぀星のうち4の評䟡

Efter 1 år OK

Jag har anvÀnt dem i 1 år med månads abonnemang. Funkar bra. Ibland kan något vara sönder hÀr eller dÀr men eftersom jag har månadsabonnmang, bryr jag mig inte mycket då jag kan tvÀtta bilen nÀsta dag i annan biltvÀtt. Hade varit toppen om man kunde felanmÀla direkt i appen annars jag gör inte det.

2026幎2月24日
5぀星のうち1の評䟡

TvÀtten var trasig och högtrycket

TvÀtten var trasig och högtrycket fungerade inte, sprutade bara skum. Fick byta bås för att spola rent. Ringde felanmÀlan som sa att de skulle betala tillbaka men gjordes inte. Fick höra av mig igen och efter lång vÀntan så fick jag till svar att jag måste ladda ner deras app för att få tillgodo. Men vill ha återbetalning då jag jag inte kommer tvÀtta dÀr igen.
Seg återkoppling. TvÀtta inte dÀr!
Lovar stort och håller tunt

2026幎2月4日

Glimra

Glimra, Uppsala. Michelle måste vara den mest oproffsiga mÀnniska att bli bemött av. Svarar som ni sÀger som en tonåring. Det tar alltid två veckor innan hon behagar svara. Byt ut mÀnniska. De har sagt upp mitt abonnemang och nu Àr jag skyldig flera månaders betalning. Och nej tack till deras app med tanke på vad ni skriver hÀr. Hon hittar på att jag har ett Black Friday erbjudande. Inget som finns i vår korrespondans. Hittar på att det Àr uppsÀgningstid fyra månader. Konsumentverket Àr inkopplade och de har många fler som behöver hjÀlp med Michelles metoder. Finns aldrig högtryck, flera borstar Àr alltid trasig. Bilen blir aldrig ren från höst till vår. Påpekat det lÀnge.

2025幎11月30日

Aldrig bra

Det kan inte vara sÀmre, rekommenderar aldrig, fanns inget vatten alls flera gånger i rad men drar pengar från kontot Àndå, varje gång kontaktar jag de så sÀger de samma sak ( tekniskt fel )
Vad tror ni får jag mina pengar tillbaka??? Svar NEJ helt enkelt
Vill man slösa sina pengar och sin tid så går man dit.
Har man biltvÀtt så måste man sköta det, annars får man stÀnga ner det och sitta hemma istÀllet, vilket hoppas att deras chef gör .

2026幎1月26日

U have done scam to me :::

U have done scam to me :::
U have taken my 2100 rupees cash...
And given some light cloth ....where I order black velvet cloth ....u are a cheater......fully scam ....
Paise leke kapda pura alag de diya
Or packing bhi esi hard ki ...hmko lage ki velvet hi h ....return policy available in 6&7 days bt there is no option how to return ...not accepting calls after we get fraud....

2026幎1月29日

Dyrt & Ej uppvÀrmt vatten = TvÀtta om på biltvÀtt

Man tror att man ska spara en slant men kronorna drar ivÀg vÀldigt fort om bilen Àr kraftigt nedsmutsad.

Det största problemet Àr dock att tvÀttvattnen inte Àr uppvÀrmt (vilket Àr ett STORT problem på vintern) - jag hade massor med tvålrester kvar trots massor med spolning.

Till slut var jag tvungen att ta bilen till en vanlig biltvÀtt för att få bort alla tvålrester.

VÀrde för pengarna: noll!
BekvÀmlighet: noll!

TvÀtta bilen i en uppvÀrmd tvÀtthall på utvalda mackar eller på biltvÀtt istÀllet...

2026幎1月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス