Alt for lang leveringstid, og ingen information hvorfor. Med venlig hilsen Tommy Havsager Jeg undskylder mange gange, jeg har desværre kommet til at To vin leverancer sammen. ( Fra et andet v... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Kanon komkurrence-dygtig pris på Gioso's Langhe Nebbiolo, hurtig ekspedition og levering. Dette er min hverdagsvin, og efterhånden er både min søn og hans venner blevet lune på den. Hvis Global Wines... もっと見る
Jeg har handlet hos GlobalWines flere gange og har været fuldt ud tilfreds hver gang! Vinen er af høj kvalitet, hjemmesiden let at bruge og servicen i top hver gang! Min seneste bestilling forudbest... もっと見る
Overraskende gode priser på enkelt vine, uden at købe hele kasser. Super bredt og alsidigt sortiment, og specielt til de priser. Alle anbefalinger herfra. Vinen kom 48 timer efter bestilling.
Konceptet er simpelt: Import af vin fra bønder som virkelig går op i deres værk. Oftest meget små vinhuse, som har vildt imponerende vin som man typisk ikke finder andre steder på de danske hylder. En del af konceptet er også at prisen skal kunne måle sig med udlandet, trods højere afgifter og moms herhjemme. Vi ønsker ikke sindssyge tilbud eller vanvittige førpriser. Hos os får du en god pris allerede ved 1 flaske, enkelte flasker kan du mixe din egen kasse af 6 eller 12 forskellige flasker for at få den bedst mulige pris.
grevensvænge alle 2A, 4700, Næstved, デンマーク
Den perfekte kundeservice, hurtig ekspedition og nem hjemmeside at navigere rundt på 😉 kommer helt sikkert til at handle her igen 😉
Jeg bestilte 11 flasker vin og modtog 10 flasker. Reklamation sendt for 4 dage siden men intet svar fra GlobalWines.
Jeg er ikke blevet kontaktet af GlobalWines som anført i deres svar på min anmeldelse, men GlobalWines er velkommen til at gensende deres svar på mail til mig.
Jeg har nu kontakt til Globalwines og alt er løst. Misforståelsen skyldtes et "for sikkert" spamfilter der fjernede mails fra Globalwines. Jeg beklager misforståelsen.

GlobalWines からの回答
Ejeren kom personligt med mine vine på adressen… hvilken service, ikke sidste gang jeg handler der..
Hurtig levering og vin der lever op til forventning. Ingen klager herfra - handler igen 😜
Jeg har bestilt vin et par gange herfra. Det er pakket flot og solidt ind. Min sidste bestilling: Jeg havde bestilt 9 flasker vin til levering. Næste dag får jeg en mail, hvor de orienterer mig om, at de har mulighed for at levere vinen personligt den følgende dag. I tilfælde af, jeg ikke er hjemme spørger de til, hvor de må sætte kasserne. Det er virkelig god og personlig service 👍 meget tilfreds og tryg ved at købe her.
Super kompetent. Christians anbefalinger kommer fra hjertet og ikke fra pengepungen.
Bedste vin, bedste pris, hurtig forsendelse, gratis forsendelse og fremragende indpakning. Det er ikke helt let at gøre det bedre :-)
Virkelig god vin til rimelig pris leveret hurtigt efter aftale.
Hurtig og god service.
Vinen blev leveret dagen efter jeg bestilte.
Jeg vil handle hos Globalwines igen.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。