Har fÃ¥et lavet en del piercinger det sidste Ã¥rs tid. BÃ¥de af, men ikke mindst under Idaâs kyndige vejledning af elever. Hele vejen tryg og behagelig oplevelse. OpstÃ¥r der en udfordring, f.ek... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helt igennem fantastisk oplevelse, virkelig professionel, god forklaring. Jeg fik en medicinsk piercing for allergi og jeg kan helt klart mÊrke en forskel. Jeg var meget ramt af hÞfeber fÞr og der... ãã£ãšèŠã
Ida er utrolig tÃ¥lmodig (ogsÃ¥ hvis man er en ubeslutsom kunde og har brug for ekstra tid, som mig), hun er professionel, empatisk og yderst omhyggelig. Jeg fik lavet en septum piercing og er Sà glad... ãã£ãšèŠã
Professionel pÃ¥ alle mÃ¥der! Rene lokaler, sterilt vÊrktÞj som pakkes ud mens man ser pÃ¥ det, tÃ¥lmodig, sÞd, forklarende og dygtig piercer - Natalie. Min teenagedatter har haft et par uheldige oplevel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
# Din indre sundhed - fysisk sÃ¥vel som psykisk - og din ydre skÞnhed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. At lindre symptomer og smerte samt Þge energi, glÞd og udstrÃ¥ling kan gÞre en meget stor forskel. BÃ¥de ift hvordan du mÊrker, opfatter og mÞder dig selv og i den mÃ¥de vi bliver set pÃ¥ af andre. Det handler om dig, dit velvÊre, din livsenergi og din udstrÃ¥ling. # Jeg tilbyder forskellige behandlinger for at fÃ¥ det bedste af dig frem. I alle mine behandlinger arbejder jeg med kroppens egne ressourcer. Kroppen og sindet kan guides til selvhjÊlp - og jeg vil gerne hjÊlpe den og dig pÃ¥ vej. # & sÃ¥ tilbyder vi ogsÃ¥ at lave mega flotte piercinger. OgsÃ¥ medicinske, for lindring af migrÊne, allergi, tankemylder osv. #Hos GLÃD udfÞres behandlingen af sygeplejerske & akupunktÞr og med sÊrligt punktapperat. Du vil blive undersÞgt og modtage akupunturbehandling med frekvenser og nÃ¥l, inden piercingen sÊttes. # Professionelt og sikkert. Vi er kun sundhedsfagligt personale og du kan roligt vÊlge os, hvis hygiejne, kvalitet og prÊcision har fokus. # Det foregÃ¥r i min dejlige klinik GLÃD & Piercinghuset Aarhus. www.GLOOD.dk # Jeg hedder Ida og er operationssygeplejerske & RAB registreret akupunktÞr og hypnotisÞr. #Registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. #RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler). #Medlem af Dansk Behandlerforbund. #SkÞnhed & GLÃD #Akupunktur & GLÃD #Hypnose & GLÃD #Piercinger #Medicinske piercinger www.GLOOD.dk
é£çµ¡å
Fredensgade 32b, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- hej@glood.dk
- glood.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trygt og professionelt.
Har fået lavet en del piercinger det sidste års tid.
BÃ¥de af, men ikke mindst under Idaâs kyndige vejledning af elever.
Hele vejen tryg og behagelig oplevelse.
Opstår der en udfordring, f.eks. da en elev havde fået lavet viklen forkert på en piercing, ja så blev den repiercet et par mdr senere uden beregning.
Et rart og trygt sted.
Helt igennem en rigtig god oplevelse!
Helt igennem en rigtig god oplevelse. Jeg har fÃ¥et lavet en Daith december og en Shen Men i januar ved Ida. Jeg har rigtig god effekt fra dem begge, ISÃR Shen Men.
Helt fantastisk behandling vores jeg også fik akupunktur og frekvens behandling og hun er virkelig omhyggelig og omsorgsfuld. Jeg fik lidt irritation omkring min Shen Men og rådfÞre mig med Ida, hvor jeg kunne komme ned og få en lÊngere stav og fik vejledning i processen herfra.
En kÊmpe fornÞjelse og de bedste anbefalinger herfra!
Service udover det sÊdvanlige
Service udover det sÊdvanlige! Min sÞster og jeg var inde for henholdsvis at få piercet helix og få lavet smykkeskift, og det var en rigtig god oplevelse. Vi er begge meget tilfredse.
Super sÞde!
Jeg har vÊret her for både en nÊsebors piercing og en navle piercing og begge gange har mine piercere vÊret virkelig sÞde og tålmodige!
Fik en Þrepiercing
Fik en Þrepiercing, som var min fÞrste. De var dygtige til at skabe ro og fortÊlle hvad der skulle ske.
Professionel på alle måder!
Professionel på alle måder!
Rene lokaler, sterilt vÊrktÞj som pakkes ud mens man ser på det, tålmodig, sÞd, forklarende og dygtig piercer - Natalie. Min teenagedatter har haft et par uheldige oplevelser hos en guldsmed. Rigtig piercing er tydeligvis at foretrÊkke. Natalie kunne ikke have gjort det bedre!
Rigtig god helhedsoplevelse
Rigtig god helhedsoplevelse. God vejledning og hygiejnen er i topð
Downsizing + ny piercing
Jeg var inde for at fÃ¥ en downsizing af min Helix piercing - Nicoline var simpelthen sÃ¥ sÞd og god til at forklare hvad hun gjorde ð
Jeg spurgte hende om det var muligt at fÃ¥ lavet et nr. 2 hul i Þreflippen pÃ¥ et andet tidspunkt, da jeg har fÃ¥et det lavet en gang fÞr, men hullet nu er groet sammen. Det gjorde hun sÃ¥ lige bagefter. Virkelig god oplevelse - jeg kommer helt sikkert til at fÃ¥ nye/andre piercinger der igen â€ïž kan klart anbefales
Bedste piercing oplevelse!
Så sÞde mennesker der og var super glad for hvordan det gik da jeg normalt er bange for nåle men hende der piercede mig var den sÞdeste og var god til at få mig til at tag det roligt, super god oplevelse!
Utrolig sÞd og perfektionistiskâŠ
Utrolig sÞd og perfektionistisk piercer. Ida er simpelthen fantastisk! Kommer bestemt igen ð
Jeg fik lavet en nÊsepiercing af enâŠ
Jeg fik lavet en nÊsepiercing af en meget sÞd ung dame. Hun var rar,, tog sig god tid og forklarede hver trin i processen. FÞlte mig helt tryg. Tak for en god oplevelse.
Medicinsk piercing mod allergi
Helt igennem fantastisk oplevelse, virkelig professionel, god forklaring.
Jeg var meget ramt af hÞfeber fÞr og der skulle intet til fÞr jeg havde hovedpine, lÞbende Þjne og stoppet nÊse.
Nu har jeg kun lidt rÞdme og varme ved piercingen, hvis jeg bliver udsat for pollen.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice.
Jeg havde fået en ring i nÊsen men brÞd mig ikke om stÞrrelsen af ringen. Den blev skiftet til en mindre ring med det samme uden at jeg skulle betale eksta. Det er service ud over det sÊdvanlige!
Tak
GlÊder mig allerede til jeg skalâŠ
GlÊder mig allerede til jeg skal tilbage til den nÊste!
Kan helt klart anbefale GlÞd i Aarhus
Vi har vÊret hos GlÞd (Aarhus) tre gange ( piercing Þre, Þjenbryn) og hver gang har det virkelig vÊret fint! De er virkelig sÞde og profesionelle og laver det rigtig pÊnt. Der er rent og hyggeligt indrettet. Herudover har de vÊret utrolig hjÊlpsomme ved spÞrgsmål, også bagefter. Tak for det.
Kan klart anbelfaldes
Kan klart anbelfaldes! Så et trygt sted at få brystpiercings. Kun gode service
Overordnet god oplevelse
Man bliver mÞdt med et smilð god fÞrstegangs oplevelse da man bliver informeret om hvert enkelt step i processen.ð
Bonus er at det er til studievenlige priserð
Super tilfreds efter mit besÞg i dag
Super tilfreds efter mit besÞg i dag, hvor jeg fik lavet en ny navle piercing. Meget dygtig kvinde, som guidede mig helt prÊcist igennem alt hun gjorde - hun skabte en god ro i mig og klarede opgaven perfekt. Jeg vil helt klart anbefale, at fÃ¥ lavet piercing her âš
10/10 oplevelse
SUPER sÞd! God til at guide igennem oplevelsen. Det var fÞrste gang jeg blev piercet og jeg ville uden tvivl gÞre det igen herinde! 10/10 oplevelse! Varme anbefalelser herfra!
Jeg fik lavet en tragus piercing i går
Jeg fik lavet en tragus piercing i går. Havde ikke booket tid, men fik lavet en alligevel. Derudover foregik det hele stille og roligt og i trygge rammer, med god forståelse og vejledning.
Virkelig skÞnt sted, klart en anbefaling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ