Banner for Glowadora

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super snelle levering! Kwaliteit was ook zeer stevig (jammer dat ie daardoor niet helemaal verstelbaar was maar dat stond er ook niet bij dus had ik niet hoeven te verwachten?) Zou vaker bestellen wan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dit is de zoveelste keer dat ik hier besteld heb. Volgende dag reeds bezorgd. Uitstekend materiaal wat na 1 jaar nog steeds niet verkleurd is en heel goede prijzen. Het is bij deze shop overbodig... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Mooie producten, scherpe prijzen,duidelijke website, snelle verzending. Sieraden zijn van prima kwaliteit. Een ketting was heel snel stuk (productiefout). Dit is heel snel en netjes opgelost. Ik ra... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝食デザむナヌ
  2. eコマヌス サヌビス
  3. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Glow Adora Designed to shine, priced to love! Wij bieden een grote collectie aan stainless steel sieraden die stijlvol, duurzaam en niet te vergeten; betaalbaar zijn. Onze sieraden verkleuren niet en zijn waterproof, hypoallergeen en nikkelvrij. De collectie bestaat uit oorbellen, armbanden, kettingen, earcuffs, enkelbandjes, ringen, losse bedels, diy-sets. Niet alleen verkopen wij de leukste sieraden maar hebben wij ook mega leuke accessoires zoals handtassen, sjaals en telefoonkoordjes. Wij hebben voor ieder wat wils. Of je nu houdt van goud- of zilverkleurig, minimalistisch, statement, prachtige kralen of parels; er zit altijd wat voor je tussen. Cadeautje? Geen probleem! Wij pakken deze met liefde in. Bestel nu je dagelijkse basics of statement piece! Voor 15:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag nog verzonden mét track en trace code (ja, ook de brienvenbus pakketjes!). Ook staat onze klantenservice voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Slechte kwaliteit en nog slechtere

Slechte kwaliteit en nog slechtere klantenservice. na melden dat beide armbandjes die gekocht zijn binnen een paar weken kapot waren gegaan, was de reactie dat ze 6 weken garantie geven en deze al lang voorbij waren (de armbandjes zijn in totaal 2 maanden gedragen). Dus totaal geen oplossing voor producten die je in mijn ogen toch langer moet kunnen gebruiken.

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

Hi Jolanda,

Bedankt voor je bestelling.

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de klantenservice!

Zoals op onze website vermeld staat tussen de veelgestelde vragen hebben wij een garantietermijn van 6 weken na ontvangst van jouw bestelling. Omdat dit om een bestelling gaat die op 10 januari geplaatst is valt dit helaas buiten de garantie.

In 1 woord; fantastisch

Dit is de zoveelste keer dat ik hier besteld heb.
Volgende dag reeds bezorgd.
Het is bij deze shop overbodig om te aarzelen. Gewoon bestellen!
In 1 woord fantastisch!

2026幎4月9日

Teleurgesteld in de kwaliteit

De oorbellen zijn van slechte kwaliteit. Ik draag altijd oorbellen en heb eigenlijk vrij wel nooit last van reacties of irritaties. Toch na slechts één dag dragen van de oorbellen waren mijn oren rood, dik, warm en ontstoken.
Op de website staat dat de oorbellen hypoallergeen en nikkelvrij zijn, dit betwijfel ik heel erg door mijn ervaring.
Ik zou deze oorbellen daarom zeker niet aanraden.
Ik vind dit natuurlijk wel heel jammer aangezien het mooie oorbellen zijn en ik ze niet meer kan dragen zonder irritaties en ontstekingen aan mijn oren.

2025幎12月27日
自発的なレビュヌ

Hi Denise,

Bedankt voor je bestelling.

Wat jammer om te horen dat je toch een reactie hebt gekregen op de oorbellen.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling en je hebt hier dan ook zeker garantie op!

Doordat deze review zonder uitnodiging is geplaatst kunnen wij helaas geen contact met je opnemen. We willen dit graag voor je oplossen.

Slechte service

Glowadora heeft nu al 2 x een kapotte tas opgestuurd. De eerste tas die ik bij ze had besteld kwam aan met een kapotte rits. Daar had ik ze over gemaild en ik kreeg snel antwoord en kreeg een nieuwe tas opgestuurd! Ik vond de service goed en had weer een andere tas besteld. Die kwam alweer met een kapotte rits, dus vroeg ik of ik m weer retour mocht sturen. Nu reageren ze niet meer en er zijn inmiddels al twee weken verstreken en 5 mailtjes verder.

2026幎3月27日

Hi Elin,

Bedankt voor je bestelling.

Wat jammer om te horen dat van je andere bestelling ook de rits stuk is gegaan.

Wij hebben dezelfde dag nog op jouw mail gereageerd en een retourlabel gestuurd naar het mail adres waarmee de bestelling geplaatst is. Hierna hebben wij helaas geen reactie meer ontvangen.

Onze klantenservice zal contact met je opnemen.

Oorbellen slechte kwaliteit

Oorbellen slechte kwaliteit

2026幎4月7日

Hi Jodie,

Bedankt voor je bestelling.

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de oorbellen.
Op al onze sieraden geldt een garantie termijn van 6 weken na ontvangst. Mocht er in de tussentijd iets met het sierraad gebeuren denken wij graag met je mee voor een passende oplossing!

Onze klantenservice heeft contact met je opgenomen.

Fijne dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス