Glowiecph レビュヌ 577

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan virkelig anbefale Glowie og deres produkter. Produkterne er fantastiske, og leveringen er altid hurtig. Ved min seneste ordre mÃ¥tte jeg dog vente lidt lÊngere, da min vippeserum ikke var pÃ¥ l... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig sÞdt og hjÊlpsomt personale gennem bÃ¥de telefonopkald og mail. Kundeservicen er helt i top. Jeg havde problemer med et produkt, og personalet stod straks klar til at hjÊlpe over hele to omga... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har desvÊrre ikke oplevet nogen Êndringer, har nu brugt deres serum i 2 mÃ¥neder, mindst to gange om dagen. Men har hverken fÃ¥et lÊngere eller mere fyldige vipper
 Men lÊkre produkter og et af de... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Glowie Copenhagen er et dansk vegansk skÞnhedsbrand, der udvikler innovative og allergivenlige produkter til Þjenbryn og vipper. Med fokus på naturlig skÞnhed tilbyder brandet effektive produkter fri for skadelige stoffer. Produkterne er testet hos Eurofins-laboratoriet i Danmark for sikkerhed og kvalitet. Som en del af en vegansk livsstil er alle produkter uden dyreforsÞg, da dyrevelfÊrd er en hjertesag. Glowie Copenhagen garanterer synlige resultater og bÊredygtig skÞnhed!

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

577件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 98に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Mega sÞde

Mega sÞde! Er så glad for min gratis gave og min nye vippe serum

2026幎4月17日

Hej Maiken

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – den gÞr os virkelig glade at lÊse! 💫

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi er isÊr glade for, at du er tilfreds med både din gratis gave og din nye vippeserum.

Hvis du pÃ¥ noget tidspunkt har spÞrgsmÃ¥l eller brug for tips til at fÃ¥ det bedste ud af produktet, sÃ¥ er du altid meget velkommen til at rÊkke ud – vi sidder klar til at hjÊlpe 💌

Anne, Glowie

Elsker deres vippeserum og vippebalsam!

Elsker deres vippeserum og vippebalsam!
Har brugt tre serumer op allerede, og er meget tilfreds.

2026幎4月5日

Hej Emily

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du elsker bÃ¥de vores vippeserum og vippebalsam – og at du allerede har vÊret trofast bruger igennem flere serummer. Vi sÊtter virkelig pris pÃ¥ din tillid og kÊrlighed til produkterne 💫

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din stÞtte ♥

Super godt

Hurtig levering og kan allerede se resultater kort tid efter mit kÞb af Þjenvippeserum

Glowiecph からの回答

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 💫

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du bÃ¥de har oplevet hurtig levering – og allerede kan se resultater sÃ¥ kort tid efter dit kÞb af vores Þjenvippeserum. Det er lige prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give dig.

Du Þnskes en skÞn dag! ♥

Kundeservice i top

Rigtig sÞdt og hjÊlpsomt personale gennem både telefonopkald og mail. Kundeservicen er helt i top.

Jeg havde problemer med et produkt, og personalet stod straks klar til at hjÊlpe over hele to omgange. De sendte et nyt produkt med det samme og ordren var fremme dagen efter. Intet at sÊtte en finger pÃ¥. Absolut ikke sidste gang, at jeg handler hos glowie!🩷

2026幎4月10日

Hej Sascha

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 💫

Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det er noget vi prioritere meget hÞjt, så det er skÞnt at det også har vÊret din oplevelse.

Vi er glade for, at den nye pakke nÃ¥ede hurtigt frem til dig, og vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tÃ¥lmodighed gennem forlÞbet ♥

Sara, GLOWIE

SkÞnne varer og mega nem hjemme side

SkÞnne varer og mega nem hjemme side. Hurtig levering.
Tak for hjÊlpen!

Hej My

Tusind tak for din flotte feedback! 😍

Hvor er det dejligt at lÊre, at både varerne, hjemmesiden og leveringen har levet op til dine forventninger. Vi gÞr altid vores bedste for, at det skal vÊre nemt og hurtigt at handle hos os.

Rigtig god fornÞjelse med dine nye skÞnne varer! ♥

Ønsker dig en skÞn dag!

Victoria, GLOWIE

Kan virkelig anbefale Glowie og deres

Ved min seneste ordre mÃ¥tte jeg dog vente lidt lÊngere, da min vippeserum ikke var pÃ¥ lager – men kundeservicen var helt i top. Jeg blev lÞbende informeret, sÃ¥ jeg aldrig fÞlte mig i uvished.

Alt i alt en succesfuld oplevelse som altid! ♥

2026幎4月10日

Hej Amalie

Tusind tak for din fine anmeldelse og for din anbefaling ♥

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du er glad for både vores produkter og den hurtige levering.

Vi er samtidig glade for, at du fÞlte dig godt informeret undervejs med din seneste ordre, selvom der var lidt ekstra ventetid på vippeserummet. Vi gÞr altid vores bedste for, at du som kunde aldrig skal vÊre i tvivl om, hvor din ordre er i processen.

Det er fantastisk at hÞre, at du samlet set har haft endnu en god oplevelse hos os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Du Þnskes en dejlig weekend <333

Lash serum + lash conditioner

Er sÃ¥ glad for mit kÞb😍 Har bÃ¥de prÞvet deres lash serum og deres conditioner til Þjenvipperne, og begge produkter virker som en drÞm, jeg har kunnet se tydelige resultater pÃ¥ kort tid! Derudover er leveringen hurtig og problemfri☺

Kan helt klart anbefale🙌

2026幎1月1日

Hej Kaisa

Tusind tak for din sÞde anmeldelse og de 5 stjerner <333

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du er glad for bÃ¥de vores lash serum og eyelash conditioner – og at du allerede kan se tydelige resultater ✹

Vi er også glade for, at leveringen har vÊret hurtig og problemfri.

Tusind tak fordi du anbefaler os 🙌 Det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Super lÊkker vippeserum

Super lÊkker vippeserum! Nem at påfÞre, svier eller irritere ikke Þjnene og så er der bare resultat for alle pengene, wauw. KÊmpe anbefaling her fra ❀

2026幎4月9日

Hej Titti

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ❀

Hvor er det bare skÞnt at hÞre, at du er sÃ¥ glad for vores vippeserum, og ikke mindst at du allerede ser sÃ¥ flotte resultater. Det er prÊcis det, vi arbejder for – at skabe produkter, der bÃ¥de er effektive og milde mod Þjnene.

Vi sÊtter kÊmpe pris på din anbefaling!

Ønsker dig en dejlig dag <333

Victoria, GLOWIE

Langsomt men gode resultater

Hurtig levering, flot indpakning osv. KÞbte i december, og har brugt vippeserum på mine vipper 2x dagligt, morgen og aften. Synes i starten ikke, at jeg så nogen forskel, men det er meget tydeligt nu. Selv nogle af mine venner har nÊvnt, at jeg har fået lange vipper. Det eneste men er, at jeg synes at få en *smule* rÞdme lige ved mine vipper, men slet ikke så slemt som ved andre fx grande lash osv.

2026幎4月8日

Hej Amanda

Tusind tak for din skÞnne og grundige anmeldelse 💫

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du bÃ¥de havde en god oplevelse med levering og indpakning – og ikke mindst, at du nu kan se sÃ¥ flotte resultater pÃ¥ dine vipper! Det er altid ekstra dejligt, nÃ¥r omgivelserne ogsÃ¥ lÊgger mÊrke til det.

Det er helt normalt, at det kan tage lidt tid, fÞr effekten bliver tydelig, så hvor er det fedt, at din tålmodighed har betalt sig.

I forhold til den lette rÞdme, du oplever, sÃ¥ kan nogle have en mild sensitiv reaktion – isÊr ved brug tÊt pÃ¥ vippekanten. Vi anbefaler evt. at bruge en lidt mindre mÊngde eller kun én gang dagligt i en periode og se, om det hjÊlper ♥

Tak fordi du delte din oplevelse med os – det betyder virkelig meget!

lÊkkert produkt

lÊkkert produkt, der virker som lovet. Hurtig levering

Hej Tina

Mange tak for din anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at produktet lever op til forventningerne, og at leveringen var hurtig <333

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback – og hÃ¥ber, du fÃ¥r rigtig meget glÊde af dit kÞb!

Hvis der nogensinde er noget, vi kan hjÊlpe med, må du endelig ikke tÞve med at kontakte os.

Ønsker dig en dejlig dag ❀

Ann-Sofie, GLOWIE

Nu har jeg brugt vippe og bryn serum i

Nu har jeg brugt vippe og bryn serum i lidt over 3 måneder og der er ingen forskel, jeg har også brugt repair og Care men igen forskel

2026幎4月6日

Hej Meta

Tusind tak for din anmeldelse - og fordi du har givet produkterne en chance i flere måneder.
Vi er virkelig kede af at hÞre, at du ikke har oplevet den Þnskede effekt.

Vi har forsÞgt at ringe til dig, uden held desvÊrre. Derfor har vi sendt dig en mail, så vi sammen kan tage et kig på det, og finde den bedste lÞsning <333

Vi ser frem til dit svar på vores mail.

Du Þnskes en dejlig dag! ♥

Wow! Flotteste resultat!

Wow! Har nu brugt Glowie vippeserum og brynserum fast hver dag siden februar da jeg fik taget mine lash extentions af, og de er jo vokset derud af!

KÊmpe anbefaling til alle der har knÊkkede eller korte vipper! Har brugt den mest om aftenen sammen med min skincare, det tager kun 10 sekunder og sÃ¥ er det gjort helt uden klÞen, svien eller misfarve af Þjnene😍

2026幎4月1日

Hej Sinikka

Wow – tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😍

Det gÞr os simpelthen så glade at hÞre, at både Glowie Vippeserum og Brynserum har hjulpet dine vipper med at vokse tilbage efter lash extensions.

Det er virkelig skÞnt, at du har gjort det til en nem del af din aftenrutine – og at du oplever, at det gÃ¥r uden klÞe, sviende eller misfarvning af Þjnene. Det er lige prÊcis den oplevelse, vi Þnsker for alle vores kunder!

Vi håber, du fortsÊtter med at nyde dine flotte vipper og bryn, og vi glÊder os til at forkÊle dig med flere af vores produkter i fremtiden! <333

Jeg har ventet på min ordre i knap 2

Jeg har ventet på min ordre i knap 2 uger ! Den er stadig ikke kommet, men på trods af det har jeg netop modtaget en mail om at jeg har nodtaget den ?????

2026幎3月31日

Hej Dorthe

Det kan vi sagtens forstå, at det er frustrerende og vente så lÊnge på din ordre - og samtidig få besked om at den er leveret når ikke den er. Det beklager vi mange gange ❀

Vi forventer derfor at kunne afsende din ordre her i starten af april måned ❀

Så snart din ordre er afsendt, får du naturligvis besked.

Ønsker dig en dejlig dag og en god påske <333

Sara, GLOWIE

Jeg har desvÊrre ikke oplevet nogen

Men lÊkre produkter og et af de eneste jeg kan tåle - bare Êrgerligt de ikke har virket..

2026幎2月2日

Hej Line

Tusind tak for din anmeldelse og for, at du deler dine erfaringer med os <333

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du kan tÃ¥le vores produkter, og at du synes, de er lÊkre – det betyder meget for os!

Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at du ikke har oplevet de Þnskede resultater med vippeserummet endnu. Vores serum er udviklet med en skånsom, men effektiv formular, der plejer og styrker vipperne, så de kan blive lÊngere og fyldigere over tid. Resultater kan dog variere fra person til person, og nogle oplever, at det tager lÊngere tid, fÞr effekten bliver synlig. Det kan også afhÊnge af faktorer som vippens naturlige vÊkstcyklus.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med at få mest muligt ud af dit serum. Du er altid velkommen til at kontakte os på hello@glowiecph.dk og 52 51 50 16

Jeg håber at hÞre fra dig ❀

Diana, GLOWIE

Jeg har brugt serum og conditioner i en

Jeg har brugt serum og conditioner i en mÃ¥ned og allerede nu kan jeg se stor forskel! Har allerede bestilt et ekstra sÊt hjem🀩🀩

2026幎3月1日

Hej Carina

Hvor er det bare fantastisk at hÞre! Stort tak for din 5-stjernede anmeldelse. 🀩

Det glÊder os helt vildt, at du allerede efter en måned kan se så stor en forskel med vores serum og conditioner. Det er lige prÊcis de resultater, vi elsker at hÞre om!

Mange tak for din loyalitet og for at have bestilt et ekstra sÊt hjem – vi sÞrger for at pakke det med kÊrlighed og sende det afsted hurtigst muligt <33

De bedste hilsner og rigtig god påske
Victoria, GLOWIE 🩷

Manglede varer

Jeg bestilte en vippeswrum, men da den ikke var kommet, skrev jeg til Glowie, som så oplyser at den er udsolgt. Dog havde jeg ikke fået besked som dette og det stod heller ikke på hjemmesiden. Derfor kan jeg kun give 1 stjerne.

2026幎3月30日

Hej Tina

Mange tak for din feedback, selvom vi selvfÞlgelig er rigtig Êrgerlige over din oplevelse 😞

Jeg vil fÞrst og fremmest give dig en stor beklagelse. Det er naturligvis ikke meningen, at du selv skal rykke for besked, og vi arbejder på hÞjtryk for, at vores lagersystem altid afspejler den prÊcise status på hjemmesiden, så vi undgår situationer som denne.

Jeg kan oplyse, at din vippeserum lige nu befinder sig på vores fjernlager og lander hos os igen her i starten af april 💫

Du er mere end velkommen til at rÊkke ud til os direkte, hvis du Þnsker hjÊlp til en ny bestilling, eller hvis der er andet, vi kan gÞre for at rette op på oplevelsen. Vi vil meget gerne hjÊlpe dig godt i mål!

Victoria, GLOWIE 🩷

Gode produkter

Altid hurtig levering 😊

2026幎3月20日

Hej Mette

Tusind tak for din fine anmeldelse 💫

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores produkter og leveringen. Det betyder meget for os!

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen snart.

Du Þnskes en dejlig påske <333

Diana, GLOWIE

Det er ikke til at beskrive den forskel

Det er ikke til at beskrive den forskel der er på mine vipper efter 2 md brug!! Jeg er 46 og har fået mine ungdomsvipper tilbage :)

2026幎3月26日

Hej

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du oplever sÃ¥ stor en forskel – og hvor er det bare skÞnt, at dine vipper fÞles som “ungdomsvipper” igen <333

Det er lige prÊcis sådan en oplevelse, vi håber at kunne give.

Tak fordi du deler din oplevelse med os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥ ♥

Ønsker dig en skÞn weekend!

Mug på applicator...

Mug på applicator...

Jeg fik Glowies Þjenvippeserum i fÞdselsdagsgave. Dog nåede jeg kun at bruge den i en lidt over en måned inden der kom mug på applicatoren.
Da jeg skrev til Glowie skrev de, at de ikke kunne hjÊlpe mig når jeg ikke havde odrebekrÊftelsen....jeg sendte endda et billede, hvorpå man kunne se mugget :( men de ville stadig ikke hjÊlpe.
Virkelig dårlig service

2026幎2月10日

Hej Anna

Tak for din anmeldelse <333

Hvor er det Êrgerligt at hÞre om din oplevelse, det forstår vi virkelig godt!

Det er selvfÞlgelig slet ikke optimalt, at du ikke har fået den hjÊlp, du havde brug for. Vi vil altid rigtig gerne finde en lÞsning, men for at kunne hjÊlpe, er vi nÞdt til at kunne finde ordren i vores system.

NÃ¥r det er sagt, behÞver det heldigvis ikke vÊre et problem, hvis du ikke selv har ordrebekrÊftelsen – hvis du i stedet har kontaktoplysninger pÃ¥ gavegiveren, kan vi som regel godt finde kÞbet den vej og hjÊlpe dig videre ♥

Vi vil meget gerne kigge pÃ¥ din sag igen og finde en lÞsning til dig, sÃ¥ du er mere end velkommen til at kontakte os pÃ¥ ny – vi sidder klar til at hjÊlpe!

Ann-Sofie, GLOWIE

Hurtig levering og superfin vare til en

Hurtig levering og superfin vare til en god pris🀩

2026幎3月24日

Hej Hanne

Mange tak for de 5 stjerner og de pÊne ord! 🩷 Det glÊder os utroligt meget at hÞre, at du er glad for bÃ¥de prisen og din nye vare – og ikke mindst, at leveringen levede op til forventningerne <33

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit kÞb!

De bedste hilsner,
Victoria, GLOWIE 💫