レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Nog nooit is mijn auto zo schoon geweest! Auto ging op de verkoop en had dus wel een grote beurt nodig. Volgende auto ga ik zeker om de 3 weken wassen. Wat een top spul!!!!

5つ星のうち5の評価

Ik ben heel erg vriendelijk te woord gestaan tijdens het uitzoeken van de producten die het beste bij mijn klassieke auto passen. Bovendien ook nog eens een snelle levering!

5つ星のうち1の評価

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

De Glozzshop is duidelijk, snel en gemakkelijk te navigeren. De producten werken écht! Voor mij geen ander poetsproduct meer.

企業情報

1. カー ディテーリング業
  2. カー アクセサリー店
  3. 洗車
  4. 洗浄剤提供業者
  5. 革製品クリーニング サービス

当該企業による記述

Bij Glozz draait alles om eerlijkheid, kwaliteit en resultaat. Wij zijn dé specialist in autoverzorging voor de liefhebbers die houden van een glanzende lak, en dat zonder gladde praatjes. Of je nu net begint of al jaren fanatiek aan het detailen bent, bij ons vind je zorgvuldig samengestelde bundels, hoogwaardige producten & transparant advies van detailicoon Bob himself. Onze missie is simpel: topkwaliteit leveren zonder gedoe. Verwacht snelle levering, scherpe prijzen en klantenservice waar je écht iets aan hebt. We testen al onze producten zelf, zodat jij alleen krijgt wat we zelf ook gebruiken.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Vind het erg jammer dat ik een ster…

Vind het erg jammer dat ik een ster moet geven aan het bedrijf. Kwam vandaag een pakket bezorger die het pakket af Hat moeten geven. Woon namelijk in een flat. De pakket bezorger heeft het in de lift gezet kwam na 5 min tot 6 min bij de lift aan. Helaas geen pakket aan getroffen. Het probleem aan het desbetreffende bedrijf gemeld. Kwamen ze met het voorstel om het met korting op nieuw te bestellen erg teleurstellend ging om een bedrag van 29,85 is voor mij ook gewoon veel geld.

2025年10月14日
Glozz ロゴ

Glozz からの回答

Hoi Tim, zoals wij eerder al hebben aangegeven vinden wij het natuurlijk erg vervelend dat het pakket (vermoedelijk) door iemand anders is meegenomen.
Helaas ligt de bezorging in dit geval buiten onze macht, omdat de bezorger het pakket niet persoonlijk heeft overhandigd.
We hebben evengoed als tegemoetkoming een kortingscode aangeboden zodat je met korting opnieuw kunt bestellen.
Jammer dat je er ondanks onze poging om het netjes op te lossen toch voor hebt gekozen om een negatieve review achter te laten, maar we respecteren uiteraard je mening.

Team Glozz

5つ星のうち5の評価

Het probleem van altijd maar een vieze…

Het probleem van altijd maar een vieze auto waar sommige plekken ook geen eens weg komen is met Glozz meteen verholpen. Door het brede assortiment is er voor alles wel iets. Snelle service en vriendelijk, Vanaf nu nooit meer een vieze auto, scooter of wat het ook mag zijn!

2025年6月25日

Top!

Ik heb de Pre Wash, Magic Wax en Brake Bite geprobeerd en ben super tevreden. Pre Wash haalt makkelijk het vuil weg, de Magic Wax laat een mooie glans achter, en Brake Bite maakt de velgen weer als nieuw. Werkt allemaal snel en makkelijk. Aanrader!

2025年6月25日

Trustpilot エクスペリエンス