Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter レビュー 22

TrustScore 5段階評価の4

3.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Dejlig, varm og virkelig professionel reception (Marian i tlf. og den unge gut der var der da vi ankom) Nogle af værelserne trænger til lidt update, gulvtæpperne trænger til rens, men de var lydtætt... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Bookede juniorsuite med middag (2 retters servering inkl. drink) direkte pä hotellets website. Hotel, personale, vaerelse (lidt slidt) var der bestemt ingen problemer med. Men man kan IKKE vaere beke... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg blev positivt overrasket over de smukke møbler og flotte park med skulpturer. Det skaber ånd og personlighed . Mit værelse havde alt, hvad der skulle være( god 140 cm bred seng) og et lækkert r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har lige haft en sammenkomst på Gl. Skovridergaard. Det har været helt fantastisk. Fra første kontakt til vi tog afsked er vi blevet mødt af det sødeste personale og en stor fleksibilitet. Fine v... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ホテル
  2. 会議場

当該企業による記述

Velkommen til Gl. Skovridergaard I hjertet af det midtjyske Søhøjland, lige ved Gudenåen og Silkeborgs smukke skove og søer, ligger Gl. Skovridergaard – en fredfyldt oase med rødder tilbage til 1798. Her mødes fortid og nutid i en stemningsfuld ramme. Engang skovridergaard, kuranstalt og kongelig residens, i dag et moderne hotel og konferencecenter, hvor historien lever videre i smagfulde omgivelser med kunst, klassisk dansk design og en varm, personlig atmosfære. Med egen park og naturen lige udenfor døren er her ideelle rammer for ro, fordybelse og aktive oplevelser. Gå en tur i skoven, løb en tur, tag en dukkert i den rene Almindsø – eller nyd stilheden. En sejltur med hjuldamperen Hjejlen til Himmelbjerget eller en runde golf i Søhøjlandet kan også varmt anbefales. Uanset om I søger eventyr eller afslapning, byder naturen omkring os på et væld af muligheder. Tæt på kunst, kultur og byliv Silkeborgs charmerende bymidte ligger i gåafstand fra Gl. Skovridergaard. Her finder I hyggelige caféer, specialbutikker og et rigt kulturliv med gallerier og spændende museer. Besøg f.eks. det internationalt anerkendte Museum Jorn, det historiske KunstCentret Silkeborg Bad eller oplev koncerter, teater og events året rundt i byens levende kulturscene. For både private og professionelle Vi byder velkommen til både private gæster, der ønsker et weekendophold, en afslappende ferie eller en særlig fejring – og til virksomheder og organisationer, der søger inspirerende omgivelser og professionelle faciliteter til møder, konferencer og firmaarrangementer. Parkering og ladestandere Som en ekstra bekvemmelighed tilbyder vi gratis parkering på vores egen parkeringsplads samt ladestandere til elbiler, så både komfort og bæredygtighed er i fokus under jeres ophold. Gastronomi med omtanke Vores dygtige kokke skaber smagfulde retter fra bunden med udgangspunkt i årstidens friske råvarer – så vidt muligt økologiske og lokale. Vi har øje for at minimere madspild, udnytte råvarerne fuldt ud og skabe menuer, der følger naturens rytme. Her er maden en vigtig del af oplevelsen – tilberedt med omhu og omtanke og serveret i rolige omgivelser, hvor der er tid til at nyde. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

3.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

overnatning med hygge

2 nætter , 3 dage var en dejlig oplevelse. Ude i naturen, hygge overalt på hotellet og værelserne gode og i pæn størrelse.
Vi spise begge aftener og det var godt gedigen mad der var anrettet pænt. Manglede måske lidt smag.
Morgenmad stor og varieret.....manglede kun rigtige rundstykker i stedet for bollerne

2022年2月19日
自発的なレビュー
Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter ロゴ

Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter からの回答

Kære Bjarne
Mange tak for din meget fine anmeldelse af jeres ophold, jeg er glad for at læse at I har haft et dejligt ophold og nydt vores fantastiske beliggenhed og skønne restaurant.
Vi vil altid gøre vores bedste for at blive bedre og jeg har derfor taget dine kommentarer videre til rette afdeling.
Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.
Birgitte Ahler
Receptionen

5つ星のうち2の評価

Flot, men desværre støvet og svedplettet

Gl. Skovridergaard og Vejsøhus Hotel i Silkeborg ligger side om side. Det er de samme ejere, og vi har prøvet at overnatte begge steder.

Vejsøhus har haft en fortid som institution, og det kan interiøret ikke helt løbe fra. Det behøver det sådan set heller ikke. Det er gode store værelser og dejlig plads, men de er ikke særlig gode til at holde det rent. Der er gerne støvet, og som gæst undres vi over, hvor lidt der skulle til for at få det støv væk fra en total minimalistisk indretning. Men pyt, tænkte vi, da det måske er hvad man kan forvente for under 1000 kroner i døgnet.

Gammel Skovriddergaard er den diamentrale modsætning. Det er et gammelt sted med kunst (f.eks. malierier af Jørgen Jakobsen) hængende på alle gange og i restauranten, og på værelserne. Det er meget mere stil over det. Y-stole i restauranten. Det hele emmer af stolthed over dansk design, og der er en meget fin have, som kan beses fra orangeriet, hvor maden er rigtig god.

Både mad og værelse er dyrt. Som I 1700 kroner for en enkelt overnatning. Vi forventede, at værelset var rent, men det var det desværre langt fra, og det står i skærende kontrast til, hvad hotellet prøver at være. Spindelvæv i vinduessprodserne, fluelort på vinduessprodserne, spindelvæv og støv på alle lamper, både de lamper, der hænger i loftet, og de lamper, der sidder blot 1 meter over gulvet på væggen på hver side af dobbeltsengen, som ikke engang er en dobbeltseng, men bare 2 boxmadrasser på medjer skubbet sammen. Medjerne var meget støvet. Toppen af regnvejrsbruser var støvet. Den sarte beige tomandssofa var svedplettet og ulækker. Det ulækre fortsatte, da jeg om morgenen finder ud af, at dynen inden under overtrækket også er svedplettet og uhumsk. Føj for den. Det var godt, at jeg ikke vidste det, før jeg lagde mig til at sove.

Hvis jeg skulle mangle nogle gloser at beskrive det med, så tag en gammel Gorden Ramsey udsendelse, hvor han hjælper hotelejere med at få styr på deres s**t.

Det var så ude at trit med, hvad det burde være, at jeg tog billeder af det.

At de virkelig forsøger at holde stilen kan ses ved, at der er B&O-tv på værelserne. Desværre af den slags, der var moderne for 15 år siden, da de endnu kun var nået til VGA-opløsning på dårlige første generations LCD-skærme. Men det er et pænt tv, når det er slukket.

2021年8月4日
自発的なレビュー
Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter ロゴ

Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter からの回答

Kære Henrik,
Først og fremmest så vil vi gerne takke for din anmeldelse af hotellet.

Det er korrekt at vi både har Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter, samt Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter som er placeret blot 500 m. fra Gl. Skovridergaard.

Begge hoteller er placeret midt i den smukke natur, lige ved skov og sø.
Vejlsøhus har som du nævner en del historie bag sig, og var oprindelig tuberkulose sanatorium.

Det er naturligvis beklageligt, hvis jeres værelse mens I boede på Vejlsøhus ikke var rengjort efter vores normale standard.
Denne kommentar er straks sendt videre til vores oldfrue.

Gl. Skovridergaard har ligesom Vejlsøhus også en del historie bag sig, og faktisk er Gl. Gården den næstældste bygning i Silkeborg.
Her emmer hotellet af historie, kunst og natur.
Hotellet er 4 stjernet hotel, hvor vi i løbet af sommeren har tilbudt dobbeltværelse til en pris af kr. 1145 for overnatning for 2 personer, inkl. morgenmad. Samtidig har vores restaurant tilbudt dagens sommermenu, 3-retter til kr. 395 pr. pers.

Naturligvis skal jeg endnu engang beklage, at I heller ikke her oplevede at der var rengjort på værelserne.
Det er bestemt ikke den standard vi er kendt for, hvilket også lade sig vise ved vores anmeldelser på andre sites.
Dog skal vi uden tvivl evaluere på dette, da det bestemt ikke er den oplevelse vi ønsker at I gæster skal gå herfra med.

Vi er opmærksom på, at vores tv på værelserne trænger til udskiftning, og jeg kan fortælle at der allerede er igangsat en plan for at få disse skiftet.

Igen skal jeg beklage jeres oplevelse af stedernes rengøring.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Regitze Vestergaard
Salg- og marketingansvarlig