2 mobile homes geboekt waarbij me bij de bevestiging pas duidelijk werd dat dit een voorboeking betreft. Een aantal dagen later een email ontvangen met een definitieve prijs en deze blijkt per mobile... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Reisbescheiden waren prima in orde alleen klopte het adres van de camping niet. Na paar rondjes rijden hebben we het gevonden. Camping staat ook niet met bordjes aangegeven. Verder leuke camping erg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
super leuke camping ook voor de jeugd max heeft genoten zoveel leuke nieuwe vrienden gemaakt s avonds naar het kampvuur .mooi zwembad heerlijk restaurant met een super bediening ,volgend jaar komen wi... ãã£ãšèŠã
Prettig We hadden een vakantie geboekt en hadden daar nog enkele vragen over. Hier werd binnen 1 werkdag netjes op gereageerd. Vanwege een andere datum toch uiteindelijk de vakantie geannuleerd en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sinds 20 oktober 2022 is Go4Holiday opgegaan in Allcamps, samen al jarenlang onderdeel van Camping Vision. Hetzelfde team, dezelfde service. Bij Allcamps boekt u uw ideale campingvakantie op één van onze 1000 Top-Campings binnen Europa. Bekijk onze website www.allcamps.nl voor ons uitgebreide aanbod.
Altenaweg 20f, 5145 PC, Waalwijk, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Duidelijke uitleg, je kan bijna niets fout invullen. Jammer dat je geen voorkeur voor locatie/ligging kan aangeven.

Go4Holiday ããã®åç
Boeken ging prima. Duidelijke site. Direct e-mail dat bevestiging werd gestuurd, alleen kwam die niet direct, dus maar even gebeld na een dag om te vragen hoe of wat. Medewerkers vertelde dat zij alles handmatig moesten versturen, maar deed dat direct. Goede service
boek al jaren bij GO4holiday. Dit jaar geen trouwe klanten korting gekregen. Volgend jaar maar eens ergens anders boeken

het was goed te doen.
we hebben aangegeven dat we als twee aparte gezinnen naast elkaar wilden staan via de telefoon. Jammer dat je dat niet via de site kunt regelen nu moeten we afwachten of het ook gaat lukken. zou erg jammer zijn als dat niet zou kunnen.

Go4Holiday ããã®åç
Tot nu toe heel positief. Aan de telefoon goed geholpen met goede informatie. Na het boeken snel reactie dat de boeking accoord was.

Go4Holiday ããã®åç
Heel snel en alles netjes via de mail!
Mijn man is 4 weken overleden, dus zag er tegen op om voor mijn kinderen een vakantie te boeken, maar door deze prima boeking viel er een last van mijn schouders

Go4Holiday ããã®åç
Keurige, duidelijke klantenservice. We hebben onze zomervakantie geboekt, enige minpuntje is dat je gelijk moet boeken, ze houden hem niet (enkele dagen) vast.

Go4Holiday ããã®åç
Het contact was goed en correct , al mijn vragen werden netjes en keurig beantwoord en zo mogelijk in gevuld

Go4Holiday ããã®åç
Primaa geregeld, ook verrekening van eerder betaald voorschot. Alles snel helder en correct.

Go4Holiday ããã®åç
Weer geboekt bij go4holiday. Goede informatie op de website.

Go4Holiday ããã®åç
T/m de reservering en aanbetaling is alles naar wens verlopen.
Ook het telefonisch contact was prettig.

Go4Holiday ããã®åç
Uiteindelijk voor jullie gekozen omdat het simpel het meest overzichtelijk is.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã