2 mobile homes geboekt waarbij me bij de bevestiging pas duidelijk werd dat dit een voorboeking betreft. Een aantal dagen later een email ontvangen met een definitieve prijs en deze blijkt per mobile... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Reisbescheiden waren prima in orde alleen klopte het adres van de camping niet. Na paar rondjes rijden hebben we het gevonden. Camping staat ook niet met bordjes aangegeven. Verder leuke camping erg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
super leuke camping ook voor de jeugd max heeft genoten zoveel leuke nieuwe vrienden gemaakt s avonds naar het kampvuur .mooi zwembad heerlijk restaurant met een super bediening ,volgend jaar komen wi... ãã£ãšèŠã
Prettig We hadden een vakantie geboekt en hadden daar nog enkele vragen over. Hier werd binnen 1 werkdag netjes op gereageerd. Vanwege een andere datum toch uiteindelijk de vakantie geannuleerd en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sinds 20 oktober 2022 is Go4Holiday opgegaan in Allcamps, samen al jarenlang onderdeel van Camping Vision. Hetzelfde team, dezelfde service. Bij Allcamps boekt u uw ideale campingvakantie op één van onze 1000 Top-Campings binnen Europa. Bekijk onze website www.allcamps.nl voor ons uitgebreide aanbod.
Altenaweg 20f, 5145 PC, Waalwijk, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Boeking via internet ging echt goed.
Alleen staat er met boeken of je een zekerheidspakket wilt afsluiten.
Voor mij was dit niet duidelijk wat dit is en helaas werd er ook nergens een uitleg over gegeven.
Ik heb deze maar afgesloten om geen narigheid te krijgen met iets, maar weet nu helaas nog niet wat het inhoud.
Volgende dag gebeld met kantoor maar naar 10 minuten in de wacht werd de verbinding verbroken.
Jullie zijn telefonisch slecht bereikbaar!
Dus ja...... boeking ging goed....... contact is minder.
Nu afwachten of accommodatie is wat jullie aangegeven hebben, maar hier heb ik alle vertrouwen in.

Go4Holiday ããã®åç
Heel makkelijk en snel onze vakantie kunnen boeken. Aanbod van vakanties is netjes aangegeven op de site. De mail met de bevestiging van onze vakantie was ook snel binnen.

Overzichtelijke website.
Voucher tegoed ook meteen verrekend.

Go4Holiday ããã®åç
Alles ging soepel en snel maar waarom geen 5 sterren. Ik wilde de extra Corona verzekering afsluiten (65 euro) maar kon niet vinden wat hier nou precies in zit. Bij de boeking zit al automatisch een Covid Garantie, dus wat zit hier dan niet bij als je hiernaast ook nog een andere Corona verzekering kan afsluiten? Dus ga ik deze er alsnog bij boeken of niet...

Go4Holiday ããã®åç
Tijdens de pandemie redelijk snel reactie, voucher na 2 jaar nog te gebruiken. Fijne terugkoppeling en communicatie, geeft het gevoel van betrokken zijn bij klanten. Bedankt hiervoor.

Go4Holiday ããã®åç
Mooie vakantie geboekt. niet gelijk heel duidelijk op de website wat de opties waren. Soms werd er een andere datum dan voorkeur datum aangegeven of was de accommodatie niet meer te boeken, terwijl die wel werd aangegeven.

Go4Holiday ããã®åç
Goede en snelle service! Ook na de boeking snel alles geregeld mbt een wijziging.

Go4Holiday ããã®åç
Goed georganiseerde vakantie met Go4Holiday.
Bij vragen wordt je netjes en vriendelijk te woord gestaan. Ook op de camping zelf is het goed geregeld met aanspreekpunten van de organisatie.

Go4Holiday ããã®åç
We hebben al verschillende keren onze vakantie geboekt via Go4Holiday en elke keer naar volle tevredenheid! Duidelijke website en ook, wanneer er contact moest worden gezocht met de klantenservice, zijn we prima geholpen!

Go4Holiday ããã®åç
Duidelijke website en veel foto's van de accommodatie, ook is het zoeken op datum etc. goed.
het enige wat ik als tip zou willen meegeven is een plattegrond met de plaats van de accommodaties toe te voegen.
dit heb ik via de mail opgevraagd en dezelfde dag nog keurig toe gezonden gekregen.

Go4Holiday ããã®åç
Heldere informatie op de website en makkelijk om een boeking te maken.

Go4Holiday ããã®åç
Denken in boekingen en gaan dan op zoek naar de (on)mogelijkheden. Ene kant is dat mooi een organisatie die met je meedenkt echter een vakantie in frankrijk met 2 kleine hondjes is helaas niet gelukt. Jammer en moeten kiezen voor een andere camping, organisatie.

Go4Holiday ããã®åç
We hebben dit jaar voor het eerst een boeking gedaan bij Go4holiday. Deze ging erg makkelijk en snel. Duidelijke informatie en een mooie prijs. Nu aftellen tot we kunnen gaan!

Go4Holiday ããã®åç
Contact gehad met de klantenservice. Op een goede en adequate manier geholpen.
Volgende dag al het gevraagde ontvangen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã