レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Helt fantastisk, vi har haft vandskade pÃ¥ et rÞr og kan kun varmt anbefale dem. Specielt Michael der fandt udspringet og Fayes der har brudt noget af gulvet op og har svejset nyt stykke pÃ¥. Virkelig p... もっず芋る

Ved et fald uheld i vores brusekabine, knuste bagruden i kabinen. Anmeldte skaden til vores forsikring, og fik hurtigt hjÊlp😀👍 GoBo Byg A/S henvendte sig hurtigt til os og fik afmonteret hurtigt den... もっず芋る

䌁業が回答したした

GoBo Byg A/S har, i forbindelse med en vandskade hos os, udfÞrt forsikringsdÊkket malerarbejde af vort stueloft. Samtidig fik vi malet et mindre loft i kÞkkenet for egen regning. Alt meget flot udf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores noget besvÊrlige rÞrskade er lige afsluttet, og vi er fuldt ud tilfreds med arbejdet. Vi har haft stÞrst kontakt med Michael fra VVS og han har bÃ¥de brÊkket op flere steder, fundet de utÊtte rÞ... もっず芋る

䌁業情報

5. 画家
  6. 倧工
  7. 配管工

圓該䌁業による蚘述

GoBo Byg A/S er en innovativ og kvalitetsbevidst entreprenÞrvirksomhed, der udfÞrer opgaver for private, kommuner og erhvervskunder, men med speciale i håndvÊrkstaksering og udbedring af forsikringsskader. Virksomheden blev grundlagt for 25 år siden og beskÊftiger i dag omkring 60 professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere indenfor fagene tÞmrer-, murer-, maler- og vvs.

4.7

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Har igennem lÊngere tid forsÞgt at få

Har igennem lÊngere tid forsÞgt at få firmaet i tale, bliver henvist at der vil blive ringet tilbage. Dette sker ikke, så ringer de endelig, og siger at om 14 dage, vender de tilbage. Så starter vi forfra med at ringe, og igen siger de at der vil blive ringet tilbage. Det er en forsikrings sag fra Juni måned. Tryg forsikring river sig i håret, mit er vÊk, det er ringe service. Har andre oplevet noget tilsvarende

2021幎10月19日
自発的なレビュヌ

Taksatoren kom lidt dårligt fra start

Taksatoren kom lidt dårligt fra start. Jeg havde i telefonen udfÞrligt forklaret hvad skaden bestod i ( rådskade ) og hvor den var. Da han kom virkede hans undersÞgelse meget overfladisk og han konkluderede at det kun var et mindre overfladisk problem. Lige indtil jeg selv tog en skruetrÊkker og kÞrte helt igennem remmen der var blÞd som en havartiost.
Derefter gik det hurtigt. TÞmren der kom og lavede skaden var venlig, smilende og dygtig. Lavede et rigtig flot stykke arbejde.
Havde taksatoren vÊret mere vågen ved fÞrste besÞg havde vi givet 5 stjerner.
Henrik Petersen

2021幎9月26日
自発的なレビュヌ

Til- og ombygning og vandskade

GoBo Byg er dygtige håndvÊrkere og projektledere, hvor aftalerne overholdes, uforudsete komplikationer bliver bragt til bordet og man kan finde den bedste lÞsning sammen. Jeg har gennem hele byggeprocessen haft ro i maven, og jeg har haft en forbilledlig kommunikation med alle i håndvÊrkere og min byggeleder. Tak

2021幎9月21日

Flot håndvÊrkerarbejde.

Vi har oplevet noget helt enestående. Udbedringen af en stor vandskade, har vÊret karakteriseret ved et hÞjt fagligt niveau blandt alle danske håndvÊrkere, der har respekteret hinandens arbejde, og haft Þje for Êstetik og kvalitet. Byggelederen har i hele forlÞbet vÊret tilgÊnglig og imÞdekommende for spÞrgsmål, hvilket har vÊret vigtigt for os. Det eneste der har trukket ganske lidt ned, har vÊret at der i perioder har vÊret korte pauser mellem de forskellige håndvÊrkere, som har forlÊnget processen 1-2 uger.

2021幎6月12日
自発的なレビュヌ

Alt i alt en rigtig fin oplevelse

Alt i alt en rigtig fin oplevelse. Koordination og håndvÊrker-indsats var god. Også meget behagelige mennesker alle vi havde med at gÞre.
Eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er at der kunne have vÊret lidt bedre styr på tilslutning af Quooker.

2021幎6月10日

ALDRIG FÅ GOBO BYG TIL AT LAVE NOGET

ALDRIG FÅ GOBO BYG TIL AT LAVE NOGET FOR DIG!!!
Det er under alt kritik!! Vi har haft en vandskade derhjemme og det har stået på i over 6 måneder fordi de ikke kan finde ud af at holde deres aftaler! De har skulle ligge klik gulv i stuen og de har lavet det om 5 gange fordi det ikke er gjort korrekt, og med flÊkkede kanter.. Deres projekt leder virker til at vÊre flink i starten indtil der er lavet en aftale om at det er dem man vil bruge og så efter fÞlgende er han ubehÞvlet og utilregnelig. Vi er blevet brÊndt af 2 gange og han er aldrig til at få far på! Kan på det kraftigste advare alle om at få dem til at lave noget som helst med mindre man har uendelig tid og ferie dage for ingenting!!! FÞj..

2021幎6月10日

DÃ¥rlig oplevelse ved forsikringssag

DÃ¥rlig oplevelse ved forsikringssag.
Pga indbrud skulle vores vindue udskiftes. 5 uger efter taksator har vÊret forbi, skal han pludselig bruge nye koder fra falsen i vinduet. Producenten kan ikke genkende de koder han har sendt, hvilket må betyde at taksator fÞrst har rykket på sagen efter 5 uger.
Pga taksators nÞl tog det 21 uger indtil vi fik udskiftet vinduet. Der var tÊt på ingen kommunikation undervejs og undskyldningen var Corona. I fÞlge producenten har de haft leveringstider på 10-12 uger i lÞbet af perioden.

2021幎5月19日
自発的なレビュヌ

SOLGT HUS, VANDSKADE, KORT DEADLINE!

Ved fÞrste kontakte med Dorthe fra Gobo Byg, oplevede jeg, en venlig, imÞdekommende og hjÊlpsom tilgang - til min store overraskelse - da jeg tidligere samme dag, havde fået svar fra andre håndvÊrksvirksomheder, som;
SÅ SGU DU HA' BESTILT TID FOR TO MÅNEDER SIDEN / VI HAR FOR TRAVLT / VI RINGER TILBAGE (UDEN AT GØRE DET) - intet af dette er sÊrligt fordelagtigt, nÃ¥r udfordringen er en vandskade...

Gobo Byg kom og så på opgaven dagen efter, og selvsamme dag modtog jeg tilbuddet som lovet, til en fair og rimelig pris, med hurtig opstart.

Jeg har vÊret informeret prÊcis som aftalt, gennem hele forlÞbet. Og da der mod forventning, opstod nogle uforudsete udfordringer sidst i processen, kom Mikkel Rasmussen sÞndag aften - det er service i sÊrklasse!

Så når Gobo Byg skriver nedenstående på deres hjemmeside, så det prÊcis det 'VI' som kunder oplever:

Vores udgangspunkt er, at kvalitet skaber tillid, og tillid skaber tryghed.

Keep up the good work - de bedste anbefalinger herfra!!!

Dennis Bundgaard Mikkelsen

2021幎4月12日