GodAfsked レビュヌ

1,054
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fra fÞrste til sidste opkald var der en helt fantastisk empati. BehÞver ikke nÊvne navne - samtlige medarbejdere vi har vÀret i kontakt med gjorde et helt fantaskist arbejde. Vi fik altid meget hurt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil gerne anbefale GodAfsted, fordi der har vÊret sÃ¥ sÞde mennesker der har taget telefonen hver gang jeg ringede til dem. De tog sig af det hele omkring begravelse da jeg bor i Aalborg og min mor... もっず芋る

䌁業が回答したした

vi kunne simpelthen ikke have fÃ¥et bedre hjÊlp til planlÊgning af bisÊttelse end vi fik af Christina. Vi blev grundigt oplyst om alt hvad en bisÊttelse og begravelse medfÞrer lige ned til mindste det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til GodAfsked. Vi blev mÞdt med stor omsorg, respekt og professionalisme fra fÞrste kontakt. De 2 bedemÊnd var venlige, lyttende og imÞdekommende over... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀瀟
  2. 葬儀堎
  3. 葬儀保険䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemÊnd er tit svÊre at gennemskue fÞr ceremonien. Godafsked gÞr op med den type bedemÊnd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vÊlger begravelse eller bisÊttelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.

Kvalitets koncept

Vi hjÊlper dig hele vejen igennem forlÞbet

Vi sÞrger for alt, så du kan samle dig om selve afskeden. Vi koordinerer med kirke, prÊster, kirkegård og alle andre instanser, og vi sÞrger for alle dokumenter, alle godkendelser og alt det praktiske, så du kan tÊnke på andre ting.

優良

(1,054)

過去12か月のレビュヌ数: 224ä»¶

レビュヌを曞く

De varmeste anbefalinger

Jeg kan på det varmeste anbefale Godafsked som bedemand. Virkelig venlig og medfÞlende attitude hos alle vi var i berÞring med.
Meget professionel håndtering af en ikke så enkel forsendelse af urne til Thailand. De klarede al nÞdvendig dokumentation og forsendelse af urnen. Kan simpelthen ikke gÞres bedre. Tusind tak!
Mogens Pedersen

2026幎6月18日

KÊre Mogens

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for din varme anbefaling. Det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for, at du oplevede vores medarbejdere som venlige og medfÞlende, og at vi kunne hjÊlpe med den omfattende dokumentation og den sikre forsendelse af urnen til Thailand. Internationale forlÞb kan vÊre komplekse, så det glÊder os, at vi kunne gÞre processen tryg og overskuelig for dig.

Tak for din tillid.

Den gode personlige kontakt

Frank var tillidsvÊkkende og respektfuld i en vanskelig situation og gjorde det enkelt at forholde sig til alle informationerne

2026幎6月2日

KÊre Henrik

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at Frank skabte tryghed og mÞdte jer med respekt i en vanskelig situation. Vi er også glade for, at I oplevede informationerne som overskuelige og lette at forholde jer til.

Alle os hos GodAfsked

God service og personale.

God service og personale.

2026幎5月18日

KÊre Laila

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget, at du har oplevet god service og et personale, der har gjort en positiv forskel.

Alle os hos GodAfsked

Vi havde en rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse, og da vi ikke fÞr havde haft kontakt til en bedemand, havde vi behov for både introduktion, vejledning og information. Vi havde en rigtig god kontakt fra start til slut og blev vejledt hele vejen igennem. Vi havde også et par specielle Þnsker, som der blev taget hånd om med det samme.

2026幎4月28日

KÊre Britt

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at I fÞlte jer godt vejledt og trygge gennem hele forlÞbet, sÊrligt når det var fÞrste gang, I stod i kontakt med en bedemand.

Vi ved, hvor mange spÞrgsmål der kan opstå undervejs, og derfor er det vigtigt for os at vÊre nÊrvÊrende og hjÊlpe hele vejen. Det glÊder os også, at jeres sÊrlige Þnsker blev mÞdt med forståelse og hurtig handling.

Alle os hos GodAfsked

Jeg har fået den bedste service

Jeg har fået den bedste service. Hjertevarm bedemand, i en meget svÊr situation. Ikke lige en situation man står i hver dag (Heldigvis). Blev i overfÞrt betydning taget kÊrligt i hånden. Og efter mÞdet, var mine skuldre sÊnket. Så TAK.

2026幎4月20日

KÊre Pia

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du fÞlte dig trygt og omsorgsfuldt guidet gennem en svÊr situation.

At kunne skabe lidt ro og lette noget af den byrde, man står med som pårÞrende, er noget af det vigtigste i vores arbejde. Derfor glÊder det os sÊrligt at hÞre, at du gik fra mÞdet med sÊnkede skuldre.

Tak for din tillid.

Top professionelle- ingen

Top professionelle- ingen overraskelser, alt bliver gjort som aftalt😉

2026幎6月13日

KÊre Klaus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du oplevede et professionelt forlÞb, hvor alt blev gjort som aftalt – prÊcis som det skal vÊre.

Alle os hos GodAfsked

Fik en meget god service og hensynsfuld

Fik en meget god service og hensynsfuld service og behandling. Samt god vejledning igennem hele forlÞbet

2026幎5月25日

KÊre Kia

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede både god service, hensynsfuld behandling og tryg vejledning gennem hele forlÞbet.

Vi gÞr os umage for at stÞtte og guide de pårÞrende på en omsorgsfuld måde, så det betyder meget for os at lÊse dine ord.

Få din egen sjÊl med

Alt foregik i et stille, roligt og behageligt tempo. Så man kunne nå at få sin sjÊl med. Det var helt rart, når man til daglig er vant til at alt skal foregå i et vist tempo.

KÊre Joan

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os meget, at du oplevede forlÞbet som roligt og behageligt, og at der var tid til at få det hele med i dit eget tempo.

Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe ro og overblik i en svÊr tid, og derfor betyder dine ord meget for os.

Kompetent

Kompetent, venlig, imÞdekommende.
Gode til at tage bestik af situationen, der blev også plads til lidt humor på trods af..

KÊre Lone

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du oplevede os som kompetente, venlige og imÞdekommende.

Vi ved, at et afskedsforlÞb ofte rummer mange forskellige fÞlelser, og derfor er det vigtigt for os at mÞde hver familie med både nÊrvÊr og forståelse for den situation, de står i. Samtidig kan et smil eller et Þjebliks humor nogle gange vÊre med til at skabe lidt lys i en svÊr tid, når det fÞles naturligt og passende.

Alle os hos GodAfsked

Jeg har brugt GodAfsked to gange

Jeg har brugt GodAfsked to gange indenfor en kort periode og vi var så heldige at få samme bedemand, Bo, begge gange. Han har gjort et fantastisk stykke arbejde og sÞrget for at vi som pårÞrende begge gange fik lige prÊcis den afsked, som vi havde brug for. Der har vÊret god kommunikation hele vejen og vi har ikke vÊret i tvivl om noget. Det har også vÊret nemt at komme i snak med "kundeservice", hvor man tydeligt kan mÊrke at folkene bag ved, at de her situationer aldrig er nemme for de pårÞrende, så de hjÊlper glÊdeligt med at besvare alle ens spÞrgsmål. GodAfsked kan klart anbefales til alle, som har brug for at gÞre den svÊre tid som pårÞrende til en mere overskuelig periode.

2026幎6月3日

KÊre Natacha

Tusind tak for din varme anmeldelse og for din anbefaling.

FÞrst og fremmest vil vi gerne udtrykke vores medfÞlelse med, at du inden for så kort tid har vÊret igennem to afskeder. Vi er taknemmelige for, at du har valgt at betro os opgaven begge gange.

Det betyder meget at hÞre, at Bo har vÊret en god stÞtte for jer, og at I oplevede at få den afsked, som I havde brug for. Vi ved, hvor vigtigt det er, at både de praktiske og menneskelige aspekter bliver håndteret med omsorg, nÊrvÊr og respekt, når man står midt i sorgen.

Vi er også glade for, at du oplevede god kommunikation og stÞtte fra vores kolleger, og at vi kunne vÊre med til at gÞre en svÊr og uoverskuelig tid lidt lettere at navigere i. Det er netop den oplevelse, vi Þnsker at skabe for de pårÞrende.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Alle os hos Godafsked

GodAfsked er landsdÊkkende

GodAfsked er landsdÊkkende med flere afdelinger og jeg valgte dem da jeg skulle arrangere bisÊttelse med transport på tvÊrs af landet.
Alt forlÞb som det skulle. De svarer altid på e-mails, sms og telefonopkald. De fleste punkter blev klaret på telefonen på under en halv time. Der var ikke forsÞg på mersalg hvilket jeg vÊrdsÊtter.
De holder hvad de lover, både til prisen og til tiden.

2026幎5月6日

KÊre Johnny

Tusind tak for din anmeldelse og for at du valgte GodAfsked i forbindelse med planlÊgningen af bisÊttelsen.

Vi er glade for at hÞre, at alt forlÞb som forventet – sÊrligt nÃ¥r der skulle koordineres transport og praktiske forhold pÃ¥ tvÊrs af landet. I en svÊr tid er det vigtigt for os at gÞre processen sÃ¥ enkel og tryg som muligt, og derfor betyder det meget at hÞre, at du oplevede god tilgÊngelighed, hurtig hjÊlp og klare aftaler hele vejen igennem.

Tak også for dine ord om vores gennemsigtige rådgivning uden fokus på mersalg. Det er vigtigt for os, at de pårÞrende fÞler sig mÞdt med respekt, Êrlighed og omsorg, så de kan trÊffe de valg, der er rigtige for dem.

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde, kan varmt anbefales, og Sylvester som bedemand, fantastisk individ.

KÊre dig

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling.

Det glÊder os meget at hÞre, at du har vÊret tilfreds med forlÞbet. En sÊrlig tak for de pÊne ord om Sylvester – det betyder meget for bÃ¥de ham og os. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at mÞde de pÃ¥rÞrende med nÊrvÊr, omsorg og respekt, og derfor er det dejligt at vide, at det har gjort en positiv forskel for dig.

Alle os hos Godafsked

At tale med et tålmodigt forstående

At tale med et tålmodigt forstående respektfuldt menneske - som fulgte op hele vejen - og ikke forsÞgte at sÊlge en dyrere lÞsning end den valgte - mine varmeste anbefalinger

2026幎5月2日

KÊre Jane

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine varme anbefalinger.

Det betyder meget for os at hÞre, at du oplevede mÞdet med os som både tålmodigt, forstående og respektfuldt. I en svÊr tid er det vigtigt for os at skabe tryghed og vÊre til stede gennem hele forlÞbet, så de pårÞrende fÞler sig godt stÞttet og vejledt.

Vi sÊtter ogsÃ¥ stor pris pÃ¥, at du fremhÊver vores tilgang til rÃ¥dgivningen. For os handler det om at finde den lÞsning, der passer bedst til familiens Þnsker og behov – aldrig om at sÊlge mere end nÞdvendigt.

Dygtige og meget venlige

Dygtige og meget venlige. Kan kontakte dem og spÞrge om råd også efter begravelsen omkring proceduren med skifteretten og pension Danmark.

2026幎6月4日

KÊre Lise

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord.

Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet os som bÃ¥de dygtige og venlige, og at du har fÞlt dig tryg ved at kontakte os – ogsÃ¥ efter begravelsen. Vi ved, at der ofte opstÃ¥r spÞrgsmÃ¥l omkring blandt andet skifteret, pension og de mange praktiske forhold, som fÞlger efter et dÞdsfald, og derfor hjÊlper vi gerne med vejledning, nÃ¥r behovet opstÃ¥r.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os.

Alle os hos GodAfsked

Vi kan kun give vores varmeste

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til GodAfsked
I en svÊr og fÞlelsesladet tid blev vi mÞdt med stor omsorg, respekt og professionalisme fra fÞrste kontakt. Hele forlÞbet blev håndteret med en ro og menneskelighed, som gjorde en stor forskel for os som familie.
Der blev lyttet til vores Þnsker, og vi fÞlte os trygge og godt vejledt hele vejen igennem. Intet var for meget besvÊr, og alle detaljer blev håndteret med stor vÊrdighed og omtanke.
Vi er meget taknemmelige for den stÞtte og hjÊlp, vi modtog, og vi vil varmt anbefale bedemandsforretningen til andre, der står i en lignende situation.
Tusind tak for den smukke og respektfulde hjÊlp

2026幎5月8日

KÊre Martin

Tusind tak for dine varme og rÞrende ord.

Det betyder meget for os at hÞre, at I fÞlte jer mÞdt med omsorg, respekt og tryghed i en tid, der ofte er både svÊr og fÞlelsesladet. Vi lÊgger stor vÊgt på at lytte til familiens Þnsker og skabe et forlÞb, hvor der er plads til både nÊrvÊr, vÊrdighed og ro, så det glÊder os at vide, at det gjorde en positiv forskel for jer.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for jeres anbefaling. Det er en stor tillidserklÊring, som vi sÊtter stor pris på.

En virkelig god afsked

En virkelig god afsked.
Tak for jeres måde at behandle os på. Vi fÞlte os så godt taget i mod i en svÊr stund og Bo (Odense) var så god til at sÊtte os ind i alle de ting man skal vÊre opmÊrksom på.
Samtidig var han en fantastisk stÞtte både bÞr og under selv bisÊttelsen.
Så I får de varmeste anbefalinger herfra.

2026幎6月2日

KÊre Michael

Tusind tak for din varme anmeldelse og for de flotte ord. Det betyder meget for os at hÞre, at I fÞlte jer godt taget imod og trygt guidet gennem de mange ting, der kan vÊre svÊre at overskue i forbindelse med et dÞdsfald.

Vi er sÊrligt glade for at hÞre, at Bo kunne vÊre den stÞtte og tryghed, I havde brug for – bÃ¥de i tiden op til og under bisÊttelsen. Netop nÊrvÊr, omsorg og personlig vejledning er noget, vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥, og derfor betyder det meget at vide, at I oplevede dette i en svÊr stund.

Tak fordi I valgte at dele jeres oplevelse og for jeres varme anbefaling. Det vÊrdsÊtter vi meget.

Alle os hos GodAfsked

De personer jeg talte med eller mÞdte

De personer jeg talte med eller mÞdte fra god afsked var yderst imÞdekommende og i ÞjenhÞjde. Det var ,i alt det triste, en god oplevelse, og bedemanden Brian gav sig god tid til at fortÊlle og forklare alt, tak Det eneste negative var stenhuggeren Per, som hverken jeg eller graveren ved Agerskov kirke Rita kunne tale med, vi forstod ikke hinanden. desvÊrre Men stenen kom dog til sidst på datoen men tidspundet lykkedes ikke

2026幎5月26日

KÊre Bodil

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

FÞrst og fremmest er vi glade for at hÞre, at du oplevede vores medarbejdere som imÞdekommende og nÊrvÊrende i en svÊr tid, og at Brian tog sig god tid til at guide og informere dig gennem forlÞbet. Det betyder meget for os at vide, at du fÞlte dig mÞdt i ÞjenhÞjde og godt hjulpet.

Samtidig er vi kede af at hÞre om udfordringerne i forbindelse med kommunikationen med stenhuggeren. Vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende, når forventninger og aftaler omkring gravstenen ikke forlÞber helt som Þnsket, sÊrligt i en periode, hvor der allerede er meget at forholde sig til. Det beklager vi.

Vi tager din feedback med os og vil bruge den konstruktivt i dialogen med vores samarbejdspartnere, så vi kan sikre de bedst mulige oplevelser for de pårÞrende fremadrettet.

Tak fordi du både fremhÊver det, der fungerede godt, og gÞr os opmÊrksomme på det, der kunne have vÊret bedre.

Alle os hos GodAfsked

GodAfsked hjÊlper med alt de svÊre dage efter et dÞdsfald.

Ole, min mors samlever gennem mange år, og os pårÞrende mistede desvÊrre min mor for nyligt.
Det er selvfÞlgelig enormt hårdt, og samtidig er der mange ting man skal forholde sig til.

Vi fik anbefalet GodAfsked, og de kan på det varmeste anbefales!

Allerede nÊste dag kom bedemÊndene, Christina og Jette, som gav sig god tid til at tale med os og gennemgå alt det efterfÞlgende man skal tage stilling til.
Der var langt mere end vi pårÞrende umiddelbart var klar over.

Men vi blev hjulpet med ALT.

Lige fra udfyldelse af dokumenter, koordinering med prÊst, og kirkegård.
Mulighederne for at vÊlge askespredning, bisÊttelse eller begravelse. Valg og bestilling af blomster og bårebuket, samt at blomsterne blev anbragt i kirken på dagen.

Jeg indrÞmmer, at alt var lidt turbulent lige dagen efter min mors dÞd, og at os pårÞrende ikke lige kunne huske det hele.

Men GodAfsked har dÞgnåbent og tager sig altid god tid med at hjÊlpe.
Deres hjemmeside Godafsked er også nem og visuelt meget overskuelig at bruge.

Så på vegne af Ole og os pårÞrende kan vi på det varmeste anbefale at kontakte GodAfsked ved de triste tider, når vi mister en vi elsker.

Tusind tak for alt!

2026幎4月28日

KÊre Barbara

Tusind tak for jeres fine og meget personlige anmeldelse.

FÞrst og fremmest vil vi gerne kondolere med tabet af din mor. Vi ved, hvor overvÊldende og fÞlelsesmÊssigt krÊvende tiden efter et dÞdsfald kan vÊre, og derfor betyder det meget for os at lÊse, at Ole og resten af familien har fÞlt sig godt hjulpet og stÞttet gennem forlÞbet.

Det glÊder os sÊrligt, at Christina og Jette kunne skabe den tryghed og ro, som der er brug for i en svÊr tid, og at I oplevede at få den nÞdvendige hjÊlp til både de praktiske og de mange beslutninger, der fÞlger med et farvel til et menneske, man holder af.

Vi ved, at det kan vÊre svÊrt at overskue alle detaljer i dagene efter et dÞdsfald, og derfor er det vigtigt for os at vÊre tilgÊngelige, tage os god tid og hjÊlpe med både de store og små spÞrgsmål undervejs.

Tak fordi I valgte GodAfsked, og tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse. Det betyder meget for hele vores team.

Alle os hos GodAfsked

De gav en rigtig god service

De gav en rigtig god service. en empatisk og god rådgivning.
står til rådighed ved tvivls spÞrgsmål.
Var i trygge hÊnder

2026幎4月27日

KÊre Nina

Tusind tak for dine varme ord. Det betyder meget for os at hÞre, at du fÞlte dig trygt og empatisk mÞdt gennem hele forlÞbet.