Fra første til sidste opkald var der en helt fantastisk empati. Behøver ikke nævne navne - samtlige medarbejdere vi har väret i kontakt med gjorde et helt fantaskist arbejde. Vi fik altid meget hurt... もっと見る
企業が回答しました
Jeg vil gerne anbefale GodAfsted, fordi der har været så søde mennesker der har taget telefonen hver gang jeg ringede til dem. De tog sig af det hele omkring begravelse da jeg bor i Aalborg og min mor... もっと見る
企業が回答しました
vi kunne simpelthen ikke have fået bedre hjælp til planlægning af bisættelse end vi fik af Christina. Vi blev grundigt oplyst om alt hvad en bisættelse og begravelse medfører lige ned til mindste det... もっと見る
企業が回答しました
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til GodAfsked. Vi blev mødt med stor omsorg, respekt og professionalisme fra første kontakt. De 2 bedemænd var venlige, lyttende og imødekommende over... もっと見る
企業が回答しました
Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.
Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet
Sandtoften 10K, 2820, Gentofte, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 60%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hjælpen fra GodAfsked levede helt op til mine forventninger. Jeg fik både vejledning og god hjælp i en svær tid.

GodAfsked からの回答
Blev mødt af et meget behageligt og hjælpsomt menneske ( Bo ).
Hans mor hjalp også til på en meget fin måde.
Blomster og kranse var arrangeret på den fineste måde på kirkegården.

GodAfsked からの回答
God oplevelse og hurtigt hjælp og service, da hospice pludselig lavede om på udsyngningen til samme dag end først aftalt dagen efter.
Efterfølgende opringning fra den gode afsked , som tilbød hjælp ved mindst tvivl om efterforløb. Yderst tilfreds med servicen.

GodAfsked からの回答
Boet i telefonsamtale og personen samtale var virkelig dejlig og behagelig også forløb virkelig dejlige søde menneske der tager af vores nevø da han gik bort kan i hvert fald anbefale det dejlige menneske

GodAfsked からの回答
De var rigtig gode til at tage sig alle aspekter i forbindelsen med dødsfald, meget behagelig medarbejder som tog sig tid til at forklare hele processen i forbindelse med dødsfald / begravelse, en positiv opfølgning efterfølgende

GodAfsked からの回答
Super engageret og serviceorienteret! De lytter og man føler sig ikke bare som et nr i køen! Ville ikke tøve med at bruge jer igen!

GodAfsked からの回答
Virkelig god personlig og omsorgsfuld behandling og håndtering i forbindelse med bisættelse. Følte mig helt tryg ved firmaets procedurer og alle medarbejdere, jeg var i kontakt med.

GodAfsked からの回答
Fantastisk dejlig service og skønne mennesker når man står i en svær tid ♥️♥️

GodAfsked からの回答
Bedemanden kom om aften på min mands dødsdag
og gav sig god til til gennemgå alt ang. min mands bortgang og bisættelsen. God til at følge op på aftalerne og var vældig behagelig at tale med. Han opfyldte min mands ønske om at køre forbi hans arbejdsplads og vores hjem. Han tog nogle billeder fra dagen.

GodAfsked からの回答
Frank,som var den første vi mødte, var yderst professionel,meget medfølende i den situation vi stod i,kom med alle informationer som vi manglede såsom videre forløb og så frem deles. Efterfølgende opkald fra god afsked hjalp os videre i forløbet. Igen, yderst professionelt personale og kan kun anbefales.

GodAfsked からの回答
Det er godt at de er så hurtige, når man står i sådan en sorg at man slippe for at det praktisk. Jeg var rigtig glad for forståelse, da jeg har ADHD og bedemand var rolig og støttede da det er svært at forstå.og jeg kunne til en hver tid ringe hvis der var brug for det.

GodAfsked からの回答
Lige fra første opringning har det været en fin oplevelse at bruge dette firma. Vi fik løbende hjælp og vejledning- og fik derfor planlagt en rigtig god sidste afsked med et nært familiemedlem. Jeg kan derfor kun give min bedste anbefaling til Bo Bedemand fra Go’ afsked i Odense.

GodAfsked からの回答
En god og hurtig service alt er muligt og det var en fantastisk oplevelse.
Dog er kontakten i vente tiden fra bisættelse til urne lang og ikke nem at komme i kontakt med jer

GodAfsked からの回答
Nem og enkel betjening uden for mange uvæsentligt ting

GodAfsked からの回答
Et super dejligt sted man føler sig tryg og lyttede til , meget personlige tak for de sødeste bedemænd i en meget svær tid 🌷

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。