Ekstremt god service og vejledning samt fodtÞj af hÞj kvalitet. Vi har en datter med sÊrlige krav til fodtÞj grundet hypermobilitet . Og Linda har ydet en sÊrlig god rÃ¥dgivning med detaljeret rÃ¥d og v... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget trygt og nemt at handle ved Gode Sko. Jeg kunne uden det store hurlumhej og blot ved kÞb notere hvilke sÊrlige behov, mit barn har, og sÃ¥ ville de kontakte mig, hvis det par sko jeg valgte ikke... ãã£ãšèŠã
Jeg handler her fast, når jeg har haft spÞrgsmål har jeg spurgt både over mail og telefon, og får altid god og hurtig service!
Virkelig godt udvalg af sko til de sÊrlige behov vi havde til vores hypermobile barn. Beskrivelserne af skoene var gode og passede. Vi havde behov for at fÃ¥ vurderet om de passede korrekt undervejs, o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Godesko.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi forstår vigtigheden af, at bÞrns fÞdder er sunde og i god stand for at stÞtte deres generelle udvikling og livskvalitet. Vores mål er at sikre, at bÞrn med sÊrlige stÞttebehov ikke udelukkes fra at kunne deltage i leg og fysiske aktiviteter, fordi de har brug for sko, der er specielt designet til deres behov.
Vores specialsko er designet til at imÞdekomme en bred vifte af udfordringer, herunder platfod, hypermobilitet og mange andre tilstande. Vores sortiment omfatter sko, der er fremstillet i materialer af hÞj kvalitet som giver optimal stÞtte til bÞrns fÞdder og kan hjÊlpe med at forbedre deres gangart og balance.
Vi samarbejder med sygehuse, ortopÊder, fysio- og ergoterapeuter samt andre fagpersoner på området for at holde os opdateret med den nyeste viden og teknologi i udviklingen af vores specialsko - og for at vidensdele omkring, hvad vi kan hjÊlpe med, og hvilke sko der fungerer til bestemte behov. Vi mener, at det er vigtigt at samarbejde på tvÊrs for at sikre, at vi altid kan levere den bedst mulige rådgivning og service til vores kunder.
Hos Godesko.dk tilbyder vi gratis personlig rådgivning for at sikre, at vores kunder finder de rette sko til deres bÞrns behov. Vi tror på, at vores sko skal vÊre både praktiske og Êstetisk tiltalende for bÞrnene, og derfor er vores sko designet til at ligne de sko, som alle de andre bÞrn også bruger.
Vi er stolte af vores evne til at levere sko, der har en positiv indvirkning på bÞrnenes liv ved at give dem mulighed for at udforske verden med stÞrre selvtillid og frihed. Hos Godesko.dk er vi dedikerede til at gÞre en forskel i bÞrnenes liv og sikre, at de har sunde og glade fÞdder, så de kan deltage fuldt ud i deres daglige aktiviteter.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk butik hvor man kan fÃ¥ hjÊlpâŠ
Fantastisk butik hvor man kan få hjÊlp til at finde de sko der passer bedst til barnets behov. Stort sortiment. Hurtig og effektiv kundeservice.

Godesko.dk ããã®åç
Altid god og hurtig kundeservice
Altid god og hurtig kundeservice. Og sÃ¥ bare nogle fantastisk sko de har, til smÃ¥ fÞdder der har brug for lidt ekstra stÞtte âºïž

Godesko.dk ããã®åç
BÞrnelÊgen anbefalede sko med godâŠ
BÞrnelÊgen anbefalede sko med god stÞtte og solid bund til vores barn på tre år, som havde smerter pga. platfodethed og kalveknÊ. Hun har ikke klaget over smerter, siden hun fik sine nye sko.

Godesko.dk ããã®åç
Godt, men ofte mangler stÞrrelse.
Vi er for det meste meget glad for butikken, isÊr fordi der ikke er andre muligheder for bÞrn med sÊrlige behov for stÞttende sko i Danmark. Deres kundeservice er meget god.
Den eneste betÊnkelighed jeg har med butikken er, at der meget ofte mangler skostÞrrelser. Hver gang du skal kÞbe nye sko (hvilket er nÊsten hver anden måned nu for vores dreng), den nÊste stÞrrelse i den model, du kÞbte sidst, er ikke tilgÊngelig. Igen med at gÊtte på, hvilken model passer til dem!
Selvom butikken rådgiver dig, engang var der kun tre tilgÊngelige modeller i den stÞrrelse, vi havde brug for.

Virkelig god rådgivning
Virkelig god rådgivning, service og produkter.

Godesko.dk ããã®åç
Det eneste sted jeg kÞber sko til minâŠ
Det eneste sted jeg kÞber sko til min datter med meget hypermobile led, fÞdder uden svang og meget bred fod! Danmarks bedste service og hjÊlp! â€ïž

Kunde igennem 8 år
Kunde igennem 8 Ã¥r, og er super tilfreds, lÊkre produkter og dejligt med hurtig ekspedition. Har et Þnske om sko/stÞvler ogsÃ¥ i +40âŠ. Kunne vÊre dejligt og kunne fortsÊtte med at kÞbe vores sÞns sko ved jer.

Godesko.dk ããã®åç
Kompetent vejledning og service!
Det eneste sted, vi kÞber sko til vores datter med blÞde og hypermobile led. Topgod service og vejledning!

Vidunderlige produkter
Vidunderlige produkter. KÞbte et par gummistÞvler - som selvom de er kÞbt til at kunne have en ekstra sol i - sidder godt fast på foden og gÞr, at han går virkelig fint i dem

Godesko.dk ããã®åç
Kyndig vejledning og god service
Jeg har fået kyndig vejledning over mail ift. hvilke sko der bedst stÞtter mit barn. Jeg havde sendt fÞddernes mål ind og efterfÞlgende billede ift. at afgÞre hvor bred skoen skulle vÊre. Skoene er gode og passer helt perfekt.

Benyttet GodeSko.dk siden 2017, og er meget tilfreds
Jeg har benyttet GodeSko.dk siden 2017. Jeg har altid vÊret tilfreds med deres ekspertise og service. De har et stort udvalg af sko til bÞrn med sÊrlige stÞttebehov, som begge mine drenge har stor gavn af.
Jeg anbefaler også altid GodeSko.dk til andre forÊldre, hvis bÞrn har brug for ekstra gode sko.
Eneste minus er, at man ikke får gratis fragt til ens eget hjem, når man lÊgger ordrer for over 1000 kr. eksempelvis. Det ville vÊre god stil.

Godesko.dk ããã®åç
Fin og brugbar fjern vejledning ifh tilâŠ
Fin og brugbar fjern vejledning ifh til hvilke sko der ville passe vores sÞn bedst. DernÊst hurtigt levering.
Vil helt sikkert kÞbe flere sko hos jer. ð

Godesko.dk ããã®åç
Super god, kompetent og kyndig vejledning og hurtig service
Super god og hurtig service. Meget kyndig og kompetent vejledning via mail med konkrete forslag til sko. De hjalp os i efteråret med at finde vinterstÞvler og indesandaler til vores hypermobile datter - og sikke en forskel det gjorde for hende. Indenfor en måned efter hun fik indesandalerne på, begyndte hun at lÞbe og finde mod til at kravle op og ned af ting og gå på trapper. PÊdagogerne i hendes vuggestue pointerede det endda overfor os. De varmeste anbefalinger herfra - jeg vil til enhver tid anbefale GodeSko!
Ved seneste handel havde jeg skrevet en kommentar/spÞrgsmål til min ordre, og tÊnk engang; der kom et svar med retur på min fÞlgeseddel på den vare jeg havde bestilt. Det er altså god service.

Godesko.dk ããã®åç
Virkelig god og nem hjemmeside
Virkelig god og nem hjemmeside. Og da jeg modtog sandalerne var der en lille håndskrevet note omkring at jeg havde lavet voksemål en smule for stort og det skulle jeg vÊre opmÊrksom på :) det syntes jeg er stor dedikation og proffesionalitet.

Godesko.dk ããã®åç
Super god service hver gang
Super god service hver gang, også ved ombytning... Kan varmt anbefales.

En kÊmpe anbefaling :-)
Jeg er så glad for at have fundet denne side - det har vÊret en kÊmpe hjÊlp ift. at finde de rigtige sko til vores hypermobile dreng. Skriver man om et spÞrgsmål, bliver mailen besvaret lynhurtigt.
En klar anbefaling! :-)

Godesko.dk ããã®åç
Altid god og kompetent vejledning
Altid god og kompetent vejledning. Super service. BÃ¥de online og fysisk ð Har handlet her siden 2022.

Sko til tågÊnger
Kan på det varmeste anbefale godesko.dk. Jeg havde en indledende telefonsamtale med Malene som var utrolig vidende om vores barns udfordringer som tågÊnger og kom med rigtig god vejledning uden at presse et salg igennem, men for at hjÊlpe os. Vi fik lÞbende hjÊlp over mail ift hvilke sko vi skulle vÊlge ift tågang. Han har kun gået med sine indesandaler i to uger men vi kan allerede se hvor meget det hjÊlper, og vi havde faktisk mistet troen på at noget kunne hjÊlpe,efter at have vÊret igennem rigtig meget trÊning og behandling. Vi er meget begejstrede og har allerede også kÞbt udendÞrs sko til tågÊngere. KÊmpe anbefaling!

Altid god vejledning
Altid god vejledning, og hjÊlp til at finde de rette sko. Godt udvalg, så der stadig kan vÊlges, på trods af sÊrlige stÞtte behov.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã