4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

16件のレビュヌ

Uovertruffen kundeservice

Vi har oplevet en uovertruffen kundeservice hos Godfod. Min sÞn er 17 år og spiller Elitefodbold. Han fik akut brug for en fodterapi og da vi havde vÊret hos godfod en gang fÞr bookede vi tirsdag den eneste tid de havde tilbage samme uge om fredagen. Jeg skrev samtidigt til klinikken og Johanne svarede tilbage med det samme. Vi fik en god rådgivning på telefonen og Johanne tilbÞd at tilse ham efter sin sidste kunde samme dag og samtidigt fik han en opfÞlgende behandling hos Stina om fredagen. Min sÞn fik klaret sit problem og foden nåede at hele til weekenden. Han er her til morgen kÞrt til Esbjerg for at spille Liga kamp.
Som Elitefodboldspiller er det ikke en mulighed at have "nedetid", så I gjorde en kÊmpe forskel. TAK :-)

2025幎8月30日

Endnu engang svÊver jeg

Endnu engang svÊver jeg
Altid en super stemning og super professionelle fodterapeuter - går fast hos Linea - hvor der altid er plads til et godt grin og er altid gode råd. Klar anbefaling af godfod

2024幎2月15日

Jeg er så begejstret..

Jeg er så begejstret..
Allerede når jeg kommer ind ad dÞren mÊrker jeg stemningen. Stedet summer af stemmer, folk sniksnakker, griner og hygger mens de får ordnet deres fÞdder.
Jeg bliver mÞdt med et “hej, velkommen - tag bare plads, vi er klar om lidt”. Jeg sÊtter mig og venter, men bliver kort efter kaldt ind i en kabine hvor der stÃ¥r et dejligt fodbad til mig. En lille time senere gÃ¥r jeg fra stedet med de blÞdeste fÞdder, en lÊkker fÞlelse der kan mÊrkes i hele kroppen.
Det var simpelthen så god en oplevelse at jeg synes alle skal prÞve det.

2024幎2月11日
自発的なレビュヌ

Jeg er blevet syg i weekenden og vidste

Jeg er blevet syg i weekenden og vidste ikke at man kunne ringe til tlf svarer. Jeg kontaktede klinikken Linnea B Svendsen så snart klinikken åbnede, og her blev jeg mÞdt med forbehold idet man jo skulle betale for en udeblivelse når man ikke havde meldt afbud min 24 timer fÞr. Jeg fik slettet min tid og fik en ny tid om 21 dage. Kort herefter fik jeg en sms om fÞrsat god bedring men alligevel skulle jeg betale nu kr 370 da hun ikke kunne skaffe en patient. Men min pris for en behandling er 212 kr.
Jeg ville have forståelse for at hvis man UDEBLEV uden kontakt, så skal man slippe gebyret. men når man reelt er syg "har infektion i hele kÊben efter tandudtrÊkning og er på medicin." så skal man da ikke betale gebyr. Jeg har betalt min andel 212 kr, men så mister man også en kunde og får dårlig omtale. jeg vil ikke i min store omgangskreds anbefale denne virksomhed/klinik hvor man ikke tror på sine kunder, men dÊkker sig ind under en sms.

2024幎2月5日

Mage til omsorg

Mage til omsorg, skal man lede lÊnge efter!

Min mor bor på plejehjem, og det var Lene fra godfod.dk, der gjorde opmÊrksom på, at min mors tå var helt fra snÞvsen! DÞgnet efter var min mor på penicillinkur - så den var god nok!

Lene fÞlger altid op på alle mine mails, kommer med forslag til skotÞj og hjÊlper med at guide personalet i den rette behandling af foden. Alt dette er udover den almindelige gode behandling af min mors gamle, trÊtte fÞdder!

Desuden formår Lene at gÞre min mor - som har demens - tryg og glad under behandlingen!

Tak for Lene og godfod.dk herfra :)

2023幎11月6日
自発的なレビュヌ

370 kr i gebyr når man bliver syg....

Er 73år og har besÞgt stedet to gange, og sÞgte et sted for faste besÞg. Men efter blodprop fik jeg en kraftig hovedpine 2 timer fÞr aftalt besÞg og ringede afbud. Modtog kort efter en SMS om at skulle betale 370 kr i gebyr INDEN 3 Dage. Trist de er så grådige, isÊr når man bliver syg og giver besked. Har ikke skrevet under på noget, så de må vente...... Finder selv ud!

2023幎9月25日
自発的なレビュヌ

Har for fÞrste gang vÊret til

Har for fÞrste gang vÊret til behandling pÃ¥ en fodklinik ( Godfod) super sÞdt personale, blev tilbudt kaffe da jeg lige kom i lidt god tid. Efter forbehandling var det ligesom at et par nye fÞder 🊶🊶 De kan varmt anbefales. jeg kommer igen. Tak for en super behandling Stina vh Peer

2022幎3月30日
自発的なレビュヌ

Super tilfreds - kan varmt anbefales

Jeg har gået hos fodterapeuter i mere end 30 år - og havde den samme fodterapeut i godt 26 år - til hun skulle pensioneres.

Jeg har ret problematiske fÞdder, og har derfor, alt efter Þkonomisk formåen (studietid mm) gået månedligt til fodpleje det meste af mit voksne liv.
Derfor mener jeg, at vÊre ret godt rustet til at bedÞmme om min fodterapeut er faglig dygtig.

Hos Godfod har jeg en sÞd og grundig fodterapeut, som jeg ikke har tÊnkt mig at skifte ud.
Jeg har også fået akutte behandlinger af andre af hendes kolleger, som alle har klaret det rigtig fint; Jeg har kunne danse 'ballet' hjem fra klinikken af lettelse over mit velvÊre.

Når jeg er i klinikken, oplever jeg en god stemning blandt hele personalet, hvilket jo smitter af på en selv når man skal bruge godt en time i stolen. Jeg har det altid godt når jeg går derfra, både i fÞdder og i humÞr.

SÃ¥ jeg kan kun varmt anbefale klinikken.

2021幎7月28日

Virkelig ubehagelig medarbejder.

Jeg var inde hos godfod for nogle uger siden, og blev ubehageligt overrasket over det lave serviceniveau, da jeg ellers troede at jeg endelig havde fundet en god fodterapeut, efter besÞg hos mange fodterapeuter.

Dette var anden gang jeg har vÊret hos dem, sÃ¥ der burde meget gerne have stÃ¥et i min journal, at jeg lider af OCD og autisme, og at jeg har — ironisk nok — rigtig meget angst forbundet med fÞdder.

Da jeg så spurgte fodterapeuten jeg var hos den pågÊldende dag (lad os kalde hende 'Lisette'), om hun kunne tage mine sokker og sko af, nu hvor jeg ikke selv kan pga. min OCD, lÞd hun meget forarget med et negativt ladet tonefald, og sagde "om jeg kan tage dine sko af?" med lÞftede Þjenbryn.
Senere, da der blev spurgt hvad der skulle gÞres ved mine fÞdder (hvilket også står i journalen) forklarede jeg "nedgroede negle" flere gange, og det virkede stadig ikke til at Lisette forstod, hvad der skulle ordnes. Hvor jeg måske 3. gang svarede med "altså hvis jeg har nedgroede negle, så skal det fixes". Og så blev jeg bare mÞdt med et tilbagetrådt skridt, hÊnderne på brystkassen, et lettere aggressivt og lidt ud af det blå "ej sådan har jeg altså ikke lyst til at blive talt til!".
Mig og min mor som var med mig som emotionel stÞtte kiggede på hinanden i lettere forskrÊkkelse...

FÞr jeg var derinde, ledsaget af min mor, havde min mor og en medarbejder en god og forberedende telefonsamtale. Så jeg forstår slet ikke opfÞrselen fra 'Lisettes' side.
Det har aldrig fÞr vÊret et problem at forstå og respektere mine diagnoser og problematikker fÞr.

Fra jeg kom ind af dÞren, og til jeg var ude igen, gik der hÞjst et kvarter. Det blev mellem 200-250 kr.
Jeg er virkelig skuffet og ked over den behandling jeg fik hos GODFOD.

Desuden har jeg kun fået mere ondt i min tå, siden jeg var dér, end jeg havde fÞr.

2021幎3月16日

eklatant dårlig kundebehandling

min datter kom 3min. for sent, vi blev verbalt overfuset af en medarbejder ( det var 2.gang hun var der), der talte grimt, var indigneret og uimÞdekommende, behandlede min datter i 10 min for 225kr, vi har forgÊves forsÞgt at komme idialog med ejer, det er ikke lykkedes. Kan absolut ikke anbefale denne klinik for fodbehandling

2021幎3月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ