Virkelig ubehagelig medarbejder.
Jeg var inde hos godfod for nogle uger siden, og blev ubehageligt overrasket over det lave serviceniveau, da jeg ellers troede at jeg endelig havde fundet en god fodterapeut, efter besÞg hos mange fodterapeuter.
Dette var anden gang jeg har vÊret hos dem, sÃ¥ der burde meget gerne have stÃ¥et i min journal, at jeg lider af OCD og autisme, og at jeg har â ironisk nok â rigtig meget angst forbundet med fÞdder.
Da jeg så spurgte fodterapeuten jeg var hos den pågÊldende dag (lad os kalde hende 'Lisette'), om hun kunne tage mine sokker og sko af, nu hvor jeg ikke selv kan pga. min OCD, lÞd hun meget forarget med et negativt ladet tonefald, og sagde "om jeg kan tage dine sko af?" med lÞftede Þjenbryn.
Senere, da der blev spurgt hvad der skulle gÞres ved mine fÞdder (hvilket også står i journalen) forklarede jeg "nedgroede negle" flere gange, og det virkede stadig ikke til at Lisette forstod, hvad der skulle ordnes. Hvor jeg måske 3. gang svarede med "altså hvis jeg har nedgroede negle, så skal det fixes". Og så blev jeg bare mÞdt med et tilbagetrådt skridt, hÊnderne på brystkassen, et lettere aggressivt og lidt ud af det blå "ej sådan har jeg altså ikke lyst til at blive talt til!".
Mig og min mor som var med mig som emotionel stÞtte kiggede på hinanden i lettere forskrÊkkelse...
FÞr jeg var derinde, ledsaget af min mor, havde min mor og en medarbejder en god og forberedende telefonsamtale. Så jeg forstår slet ikke opfÞrselen fra 'Lisettes' side.
Det har aldrig fÞr vÊret et problem at forstå og respektere mine diagnoser og problematikker fÞr.
Fra jeg kom ind af dÞren, og til jeg var ude igen, gik der hÞjst et kvarter. Det blev mellem 200-250 kr.
Jeg er virkelig skuffet og ked over den behandling jeg fik hos GODFOD.
Desuden har jeg kun fået mere ondt i min tå, siden jeg var dér, end jeg havde fÞr.
2021幎3æ16æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ