䌁業情報

1. ペット甚品店
  2. 犬のトレヌナヌ
  3. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

Vi selger ikke bare produkter, vi selger glede – for bÃ¥de deg og din firbente bestevenn. Hos oss handler alt om Ã¥ gi hunden din det aller beste uten Ã¥ komplisere hverdagen din. Vi har nÞye utvalgt leker, pleieprodukter og smarte lÞsninger som gir bÃ¥de deg og hunden mer glede i hverdagen. Enten du leter etter morsomme leker, praktiske hverdagslÞsninger, eller pleieprodukter som gjÞr hundelivet sunnere, finner du det her.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Lang leveringstid og dårlig kundeservice

Jeg bestilte en vare hos dem 20 februar og mottar fÞrst denne 12 mars. Det viser seg at de kjÞper varer fra Kina og ikke har noe lager selv. Det står også at du kompenseres hvis en vare tar mer en 10 dager. Det stemmer ikke. Kundeservicen dems ang leveringstid var både fravÊrende og frekk. Anbefaler en annen aktÞr

2026幎3月12日

Hei Vegard 😊

Takk for tilbakemeldingen din. Vi setter pris på at du deler opplevelsen din, selv om vi selvfÞlgelig er lei oss for at du sitter igjen med et negativt inntrykk.

Bestillingen din ble lagt inn 20. februar, i en periode hvor vi på forhånd informerte tydelig på nettsiden om ferie i teamet, og at dette kunne fÞre til noe lengre behandlingstid enn normalt. Denne informasjonen var synlig fÞr bestilling, slik at kunder skulle vÊre klar over situasjonen i perioden.

Pakken ble sendt ut så snart det var mulig etter dette, og i samme periode opplevde vi også svÊrt hÞy pågang, noe som kan påvirke leveringstiden noe.

Når det gjelder informasjon om levering, opplyser vi også om dette flere steder på nettsiden vår, blant annet på produktsider, i FAQ og i fraktvilkårene. Vi forsÞker alltid å vÊre så åpne og tydelige som mulig rundt leveringstid og hvordan bestillingene våre håndteres.

Vi Þnsker også å presisere at kundeservice alltid forsÞker å svare hÞflig og hjelpe så godt vi kan, og det er selvfÞlgelig ikke vår intensjon at noen skal oppleve kommunikasjonen som frekk. Dersom det opplevdes slik, beklager vi det.

Når det gjelder kompensasjon, gjelder dette i tilfeller hvor leveringstiden går utover det som med rimelighet kan forventes etter informasjonen som er gitt ved bestilling. I perioder hvor det på forhånd er informert om redusert kapasitet, vil noe lengre leveringstid derfor vÊre innenfor det som er opplyst fÞr kjÞp.

Vi tar likevel alle tilbakemeldinger på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre både informasjon og opplevelse for kundene våre.

5぀星のうち3の評䟡

Dere klarer ikke å holde

Dere klarer ikke å holde leveringsfrister, slikk det står. Skal vÊre 5-10 dg levering, har har det gått 13 forlÞping, venter fortsatt

2026幎2月6日

Hei 😊

Vi forstÃ¥r veldig godt at dette oppleves frustrerende nÃ¥r leveringstiden gÃ¥r over det som er oppgitt – det skal selvfÞlgelig ikke vÊre slik.

Dersom leveringstiden nå har oversteget estimert tidsramme, ber vi deg ta direkte kontakt med oss på kundeservice@godhund.no
med ordrenummeret ditt, så ordner vi en kompensasjon for deg 😊

Vi Þnsker at du skal sitte igjen med en god opplevelse, og vi finner alltid en lÞsning når noe ikke går helt som planlagt.

Ha en fin dag videre 😊

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte feil stÞrrelse pÃ¥ en jakke til

Bestilte feil stÞrrelse på en jakke til hunden min, fikk hjelp og svar samme dag- utrolig god service! :-D

2025幎12月10日

Heihei 😊

Tusen, tusen takk for de fine ordene og 5 stjerner, det setter vi utrolig stor pris på! 💛

Ha en fin dag videre 😊

5぀星のうち3の評䟡

Oppdatering

Bedriften selger Temu-varer til blodpris. Ingen returskjema vedlagt forsendelse, som for Þvrig er totalt anonym. Eneste som er oppgitt er adresse til kinesisk fraktselskap på LÞrenskog.
Rett skal vÊre rett! Hyggelig reaksjon etter mottak av klage fra sÊrdeles sur kunde! Rask refusjon ved reklamasjon.

2025幎10月8日

Hei Annelise 😊

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Vi forstår at du reagerte på både leveringen og prisen, og Þnsker å forklare litt nÊrmere.

Vi bruker internasjonal fraktpartner (Yanwen) for å sikre levering over hele landet, og pakken blir deretter håndtert videre av Posten Norge. Dette er helt normalt for norske nettbutikker som sender varer fra internasjonale lagre.

Når det gjelder prissammenligning med Temu, så selger vi kun produkter som går gjennom kvalitetssjekk, og vi tilbyr norsk kundeservice, garanti, angrerett og reklamasjonsrett, alt etter norske lover. Det betyr at du får trygghet og oppfÞlging fra oss, som ikke er inkludert ved kjÞp direkte fra utenlandske markedsplasser.

Vi har svart deg raskt på e-post, sendt returadresse og forklart alt tydelig. Likevel beklager vi om opplevelsen ikke sto til forventningene dine. Du står selvfÞlgelig fortsatt fritt til å benytte deg av angreretten, og vi hjelper deg gjerne personlig med det.

Hos oss kjÞper man ikke bare et produkt, men trygghet, garanti og service i Norge 💛

Ha en fin dag videre!

Hilsen,

Kommer fra Yanwen, China

Endret anmeldelse 9/10-2025.

Efter tidligere anmeldelse var jeg i korrespondanse med ejeren af firmaet og havde bra dialog. Produktet ankom indenfor estimeret tid angivet på hjemmesiden (kom fra Kina) og uten toll som firmaejer forsikrede mig om. DesvÊrre levede potetrimmeren ikke op til forventningerne (jeg tror muligvis produktet havde en feil/defekt da batteriet var dårligt). Selvom dette kjÞp ikke var vellykket, sÊtter jeg stor pris på kommunikationen, prisen og den endelige lÞsning. Jeg får pengene retur for defekt produkt.

____________________________________________________________________________
3/9-2025: Jeg har endnu ikke modtaget produktet, bestilte en potetrimmer til min hund. Men, når dette står på hjemmesiden:

Firma: DANIEL STEEN
Org.nummer: 927981793
Opprinnelsesland: Norge
Sted: Stavanger, Rogaland

Da forventer jeg at min pakke sendes fra Norge, og at jeg ikke risikerer en sak med at betale toll. Et plus er at pakken blev bestilt igår, og sendt i dag, heraf to stjener, men synes fortsat det er scam at reklamere for norsk sted nå det sendes fra Kina.

2025幎9月3日

Hei Annika! 😊

Tusen takk for bestillingen din, og for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Vi Þnsker å svare på dette for å rydde opp i eventuelle misforståelser.

Du bestilte hos oss 2. september, og pakken ble sendt ut allerede dagen etter, 3. september. Vi oppgir klart på nettsiden vår at leveringstiden er 5–10 virkedager, så din bestilling er fortsatt helt innenfor forventet leveringstid. At en anmeldelse med 2 stjerner legges ut etter kun én dag er derfor uheldig, og vi håper du kan revurdere den når varen din er levert.

NÃ¥r det gjelder hvor varene sendes fra: Vi samarbeider med én fast, profesjonell leverandÞr i Asia som vi har valgt fordi de leverer varer av hÞy kvalitet, med strenge kvalitetssjekker og trygg frakt. Vi oppgir vÃ¥re firmadetaljer pÃ¥ nettsiden fordi vi er et registrert norsk selskap, og du har derfor alltid trygghet gjennom norsk forbrukerlovgivning. Du risikerer heller ikke uforutsette tollkostnader – dette hÃ¥ndteres av oss.

Vi beklager om dette ikke var tydelig nok i kommunikasjonen, men vi forsikrer at vi leverer varer trygt, pålitelig og i henhold til det vi lover. Når pakken er fremme, håper vi at du vil se at både kvaliteten og servicen står til forventningene, og kanskje vurdere å oppdatere anmeldelsen.

Takk igjen for at du handlet hos oss, og vi Þnsker deg og hunden din mye glede av potetrimmeren når den ankommer.

Vennlig hilsen,
GodHund

5぀星のうち5の評䟡

Er superfornÞyd med handelen og dette

Er superfornÞyd med handelen og dette er så gÞy for hundene! Min mor på nesten 70 år Þnsket seg samme leke til sin hund så da hjalp jeg henne med og bestille fra GodHund! Trygg og flott side og bestille fra, rask levering og meget god kvalitet!

2025幎6月3日

GodHund からの回答

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊 Det gjÞr oss ekstra glade Ã¥ hÞre at bÃ¥de du og moren din ble fornÞyde – og at hundene har det gÞy! Vi setter stor pris pÃ¥ tilliten og hÃ¥per dere fÃ¥r masse glede av produktene fremover 🐶

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。