Ik bestel 2 potjes sinasappel curd a 250 gr. Krijg 4 x 100 gram en overde datum 1 potje a 250gr aardbeiencurd en krijg 1 potje van 100 gram ik heb dus betaald voor 750 gram totaal en krijg 500 gram w... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Vervaardiging van heerlijke curds, rechtstreeks bij jou thuis geleverd!
Tulpenstraat 47, 7906JJ, Hoogeveen, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik bestel 2 potjes sinasappel curd a 250 gr. Krijg 4 x 100 gram en overde datum
1 potje a 250gr aardbeiencurd en krijg 1 potje van 100 gram ik heb dus betaald voor 750 gram totaal en krijg 500 gram wat ook nog over de datum is. Op zn minst niet netjes wil graag retourneren en geld terug ik wil nog toevoegen dat goedgekeurd het binnen 2 dagen heeft terugbetaald dat vind ik wel netjes, maar nog wel jammer dat ik nu geen curd heb. Ik had graag direct een goede recensie geschreven maar toen ik het pakketje kreeg was ik erg teleurgesteld vandaar de heftige reactie

Goedgecurd からの回答
De scones worden niet luchtdicht verpakt maar zitten los in een plastic bakje met een aandruk- sluiting. Bij openen was 1 doosje opengeklapt. Hierdoor verliezen de scones snel aan versheid en kwaliteit. De scones die ik kreeg vind ik te droog en ze vallen snel uit elkaar. Roomboter is niet te proeven en de smaak vond ik te flets. Bovendien zijn ze te plat. Al met al leken ze meer op droge, brokkelende koekjes dan op scones. Vreemd dat verse scones niet bij de bakker besteld kunnen worden. Althans niet hier in de buurt. Daarom vind ik het initiatief van Goedgecurd zo'n goed idee. Mogelijk was mijn bestelling een incident, dat kan. Toch zal ik niet gauw weer bestellen.
Update 18.04.2024: tot mijn grote verrassing ontving ik vandaag van uitbater Mikael een nieuwe zending van 8 scones van zijn eigen hand met een potje aardbeiencurd erbij. En een hartelijk goedmaak-briefje! Hoe attent. En eerlijk is eerlijk, deze zijn mooi hoog, blijven heel en zijn lekker van smaak. Bedankt voor deze geste Mikael!
Hele fijne, persoonlijke service. Bezorging op tijd en goed verzorgd, en niet te vergeten: super lekkere scones en curd!
Ik had een moederdagpakketje besteld, daar zat van alles in om te proeven.
Het was echt heerlijk! De lemoncurd smaakt niet alleen lekker op de scone, maar ook op een cracker. En echt heerlijk door de yoghurt!
De lemonbars ga ik zeker nog een keer bestellen, dat zijn echte aanraders.
Yes, een aanrader! Heerlijke scones en curd van Goedgecurd op dit weekend. Makkelijk af te bakken en erg lekker in combinatie met de verschillende curdsmaken (ik had het proefpakket en de lemon curd). De curd is trouwens ook erg lekker op andere dingen, zoals yoghurt, pannenkoekjes en cakejes. Pakket was lekker snel in huis, zag er ook allemaal erg leuk en verzorgd uit. Kun je ook prima als cadeau aan iemand geven.
Proefpakket besteld, werd snel geleverd, in mooie verpakking. Banaan is tot nu toe favoriet hier. Smaken erg goed op pannenkoekjes, ook aan te raden door kwark/yoghurt te doen!
Snel binnen na bestellen. Na bellen, namelijk al na 15:00, alsnog geregeld! Dankje!

Goedgecurd からの回答
Prachtige en heerlijke Curd Giftbox én zoals beloofd vandaag voor 15.00 uur besteld... morgen in huis.
Heerlijk van smaak.
. Smaakt heerlijk op een eierkoek en in de yoghurt en kwark.
Vast ook heerlijk op een scone.
Mooi en goed verpakt.. Zeer netjes.
Ook leuk om als kado te geven.
En snel geleverd

Goedgecurd からの回答
Verdomd lekkere curds. Ambacht zoals je dat in je keukenkastjes wil hebben. Bestel zeker vaker.

Goedgecurd からの回答
Heerlijke curd en snelle levering. Voor herhaling vatbaar
Supersnel geleverd en betaling ging ook soepel achteraf. heerlijk producten, zeker aan te bevelen!
Keurige levering; inmiddels twee curds geprobeerd: [1] kers en [2] sinaasappel-kaneel. Kers is versatiel en past goed bij veel etenswaren. De sinaasappel-kaneelcurd is mild en weinig zoet; daardoor past het goed bij andere zoete dingen, maar is het minder geschikt als zoete smaakmaker. Omdat ze allebei een erg prettig mondgevoel en een goede smaak hebben van zichzelf kan het lastig zijn niet uit de pot te gaan eten...
Snel verzonden, heel goed verpakt (de potjes hebben een struikelpartij over een stoeprand overleefd, doos kon weer in vorm worden gedrukt en daarna gewoon cadeau worden gegeven) en last but not least: HEERLIJK!!!

Goedgecurd からの回答
Ivm Corona lockdown nog stel afleverpunt kunnen wijzigen via Goedgecurd. No problemo! was het antwoord 😊
Op tijd voor kerst heerlijke kersencurd in huis voor op de toetjes.
Bestelgemak is uitstekend! Snelle levering. En amai: wat is dit spul lekker! Goedgecurd door de familie hoor!
Fantastisch product en na bestelling snel geleverd. De potjes waren keurig en vooral stevig verpakt.
Leuke en lekkere curds, Heerlij voor tijdens de lazy sundaymorningsbreakfast met bijzonder smaken.
Goddelijke substantie deze curd!
Aanradertje hoor.
Ook de kinderen smullen er van.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。