Zijn super geholpen en een duidelijke communicatie. Gewoon hoe je verwacht dat verkoop zou moeten zijn, helaas niet meer van zelf sprekend.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wij hebben eind 2019 twee Veluxramen gekocht via Goedkoopstedakramen.nl. De levering liep heel soepel. Door ons eigen toedoen zijn, bij de montage van één van de ramen, de kunststof onderdelen van be... もっと見る
企業が回答しました
Een handelaar die met de consument meedenkt. Wij hebben in één keer voor een scherpe prijs alle Veluxramen in onze woning van binnen- en buitenzonwering voorzien. Goedkoopste dakramen gaf snel een hel... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Als leverancier van VELUX en dealer van FAKRO dakramen, bieden wij van goedkoopstedakramen.nl de beste service en stellen het belang van de klant voorop. Zijn er desondanks problemen, dan proberen wij die samen met u op te lossen. Service staat hoog bij ons aangeschreven. Uiteraard wel binnen onze mogelijkheden.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede service en communicatie
Ik heb een BBX dampremmende folie besteld bij dit bedrijf. Als optie gekozen om deze op te halen bij een bedrijf in de buurt. De volgende dag werd ik, s'ochtends vroeg al, gebeld dat de BBX daar niet op voorraad lag, maar dat ze er wel 1 kosteloos konden verzenden. Deze was er de volgende dag. Kortom hele goede service en communicatie. Topbedrijf!

Goedkoopstedakramen.nl からの回答
Goed advies, eerlijk en goede prijs
Goed en snel advies gegeven. Dakramen en manchet keurig op de afgesproken tijd geleverd. Helaas was 1 isolatieframe niet geleverd. Mocht de andere kosteloos retour sturen en het bedrag van beide isolatieframes keurig binnen enkele dagen op de rekening gekregen.

Betrouwbaar, snel en correct
Dakraam snel na bestellen geleverd. Duidelijkheid over verzending en dergelijke. Prima!

Perfecte afhandeling aankoop dakvenster
Geweldige service en heel goede prijs.
Venster mocht in schuur opgeslagen worden, en ik kon zelf het moment bepalen wanneer ik het ging ophalen, echt geweldige service.
Volgende venster koop ik weer bij goedkoopste dakramen

Goedkoopstedakramen.nl からの回答
Super oplettend bedrijf die mee denkt.
Onlangs dakramen besteld. Hierbij had ik ook verduisterende rolgordijnen besteld. Ik had hier de verkeerde maat van besteld. Dit bleek omdat de volgende ochtend netjes telefonisch contact werd opgenomen dat ik mogelijk een fout had gemaakt. Ze maakte direct het bedrag van de rolgordijnen over, zodat ik nieuwe van de juiste maat kon bestellen. Dit ook direct besteld en alles kwam netjes binnen 3 dagen bij mij thuis. Super service en een goed oplettend persoon die mee denkt of er niet iets verkeerd gaat.

Goedkoopstedakramen.nl からの回答
De leverdata was enkele weken
De leverdata was enkele weken, maar heeft ook met de leverbaarheid bij de fabrikant te maken, dat werd ook aangegeven. Er was manco bij de levering, maar dat was na een telefoontje snel geregeld. Prima service.

Goedkoopstedakramen.nl からの回答
Na wat problemen met zonwering perfect…
Na wat problemen met zonwering perfect opgelost door goedkoopstedakramen.nl

Dakraam besteld bij Goedkoopstedakramen.nl
Dakraam besteld bij Goedkoopstedakramen.nl
Snel geleverd en het fijne was dat het dakraam compleet geleverd werd en kon ophalen bij een Raab Karcher.

Snel geleverd conform afspraak
Telefonisch wat slechter te bereiken maar het raam was zeer snel binnen en conform afspraak.

Goedkoopstedakramen.nl からの回答
Keurig te woord gestaan en op de…
Keurig te woord gestaan en op de afgesproken tijd geleverd

Voortijdig review?
Alvast een review vragen terwijl nog niets van het product geleverd is?? Dan neem je het niet serieus.
Update: Verkoper heeft mij keurig telefonisch gebeld nav bovenstaande review, en gemeld een verandering in gang gezet; Dakraam voor tweede maal netjes op gemelde afleveringsdatum kunnen ophalen; Wegens de respons review bijgesteld.

Goedkoopstedakramen.nl からの回答
Netjes geholpen toen het met de…
Netjes geholpen toen het met de bestelling niet wilde lukken als alles morgen binnen is ben ik super tevreden

Ben goed geholpen
Ben goed geholpen, er werd snel gereageerd op mijn vragen. Na bestelling kreeg ik ook een mail dat de zending misschien wat later zou komen, ivm hemelvaart. Maar dat was gelukkig niet het geval. Wel blij met de extra melding. De dakramen werden netjes verpakt, afgeleverd bij mij. Doordat de spullen zo snel waren geleverd kon ik meteen de volgende dag (Zaterdag) mijn dakramen in mijn dak monteren.

Goedkoopstedakramen.nl からの回答
Artikelen zijn netjes afgeleverd volgens afspraak. We zijn gebeld omdat we iets vergeten waren, dit is gelijk meegekomen met de levering.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。