Transparante offerte vooraf en geen verrassingen achteraf. Snelle reactietijd en goede service. De airco is op tijd en volgens planning geïnstalleerd. Ik ben tevreden met mijn airco. Aanrader!
企業が回答しました
I am an English speaking customer. On the website I saw a nice offer, the so-called winter action discount. The employee on the phone spoke fluent English and gave us good advice. Immediately sched... もっと見る
企業が回答しました
sturen herinnering factuur op 07-07-2025 van bestelling 30/09/2024, die gewoon met ideaal betaal is. Gelukkig had ik bijna een jaar naar dato de gegevens nog, maar lijkt alsof ze hun administrat... もっと見る
企業が回答しました
Prima airco, goede prijs, vriendelijke en nette monteur. Nam alle overtollige verpakkingen weer mee. Apparaat werkt uitstekend, heel de "winter"mee verwarmd en nauwelijks nog gas hoeven te gebruiken.... もっと見る
企業が回答しました
Wij zijn GoedkopeAirconditioning.com, dé specialist in betaalbare, energiezuinige airco’s. Wij leveren een ruim assortiment aan split-units en accessoires, altijd tegen scherpe prijzen. Of je nu zoekt naar een single-, duo- of multi-split systeem: bij ons vind je de juiste oplossing voor elk budget. Wat ons écht onderscheidt? Bij ons kun je gemakkelijk betalen in 3 rentevrije termijnen, zónder BKR-registratie. Liever een airco leasen? Ook dat is mogelijk – ideaal als je geen grote uitgave in één keer wilt doen, maar wél wilt genieten van een koel en comfortabel binnenklimaat. Daarnaast bieden we professionele montage, onderhoud en tot 5 jaar garantie. Dankzij onze vakkennis en certificeringen (BRL 100 en 200) ben je verzekerd van kwaliteit en service. GoedkopeAirconditioning.com – slim, snel en voordelig geregeld.
Wethouder Hulsstraat 1-11, 7951 SE, Staphorst, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Goedkopeairconditioning からの回答
Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas negatief verlopen.
Vanaf het begin heb ik problemen gehad met de airconditioning. Deze zijn meerdere keren gemeld en zijn nooit definitief opgelost. Vorig jaar is er een monteur langs geweest en is er tijdelijk een oplossing geboden, waaronder het vervangen van een afstandsbediening. Het oorspronkelijke probleem bleef echter bestaan.
Wat ik vooral jammer vind, is de manier waarop er later met mij is gecommuniceerd. In plaats van samen naar een oplossing te zoeken, werd de toon onvriendelijk en dreigend. Dat gaf mij geen vertrouwen meer.
Ik deel deze review om mijn persoonlijke ervaring te beschrijven. Voor mij was dit onvoldoende service en professionaliteit. Ik zal daarom in de toekomst voor een ander bedrijf kiezen.

Goedkopeairconditioning からの回答
Geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Installatie keuring en begeleiding(after sale) perfect voor elkaar.

Goedkopeairconditioning からの回答
Gisteren zijn ze hier geweest voor het instaleren van de Airco's. Ze hebben super werk afgeleverd. Zeer beleefd en netjes te werk. Het voortaject voor informatie en afspraken gaf ons al goede hoop, en dat is helemal waargemaakt. Alles is geheel volgens onze wensen. Ze zijn de 5 sterren 100% waard.

Goedkopeairconditioning からの回答
Vandaag bij mijn moeder thuis LG airco geplaatst. Super service, vriendelijk en netjes! Zie je niet vaak meer maar nogmaals aanrader. Moos Sonnevelt

Goedkopeairconditioning からの回答
Ik ben heel tevreden. Contact over de offerte via whatsapp (en mail) was vlot, vriendelijk en ook in de vrije uren.
Monteurs vriendelijk en vakkundig.
De airco's zijn inderdaad heel concurrerend qua prijs, dus ik heb geen echte minpunten. Dat ikzelf de dozen enzo moest afvoeren is voor mij geen probleem, maar als je geen vervoer hebt of oud en gebrekkig bent kan dat lastig zijn.
Ik ben heel tevreden. Aanrader.

Goedkopeairconditioning からの回答
Goed en snel advies, snelle levering en vakkundig geplaatst.

Goedkopeairconditioning からの回答
Snelle reactietijd, goed advies. Montage op korte termijn. Keurig geïnstalleerd. Lege dozen niet meegenomen vind ik een klein minpuntje.

Goedkopeairconditioning からの回答
Gelukkig had ik bijna een jaar naar dato de gegevens nog, maar lijkt alsof ze hun administratie niet op order hebben.
Update 08-07, ze hebben netjes hun excuses via mail aangeboden. Even ter verduidelijking ik heb geen airco gekocht maar trillingsdempers, administratie blijft lastig 😀. Dus geen volle 5 sterren

Goedkopeairconditioning からの回答
Ik heb nu mijn 2e airco laten installeren (eerste in woonkamer, tweede in slaapkamer. Uitstekende service, goede prijs en perfecte kwaliteit geleverd. Installatie was al mogelijk binnen 5 werkdagen in buurt van Amsterdam zonder extra kosten en de monteur denkt fijn met je mee om alles zo mooi mogelijk weg te werken!

Een super bedrijf!
Geweldige service!
En ontzettend vriendelijke mensen wat er werken!
In één woord: Top!!!
Absoluut een aanrader!!!

Goedkopeairconditioning からの回答
Goed geholpen. Na contact via WhatsApp snel een offerte ontvangen en een eerlijk advies gekregen. Na het bespreken van mijn wensen, kon het toch nog wat voordeliger dan ik had gedacht. Ik blij met mijn airco!

Goedkopeairconditioning からの回答
Ik ben ontzettend blij met mijn airco.
Ben goed geadviseerd over welke airco ik nodig had voor in mijn woning. De monteur kwam op tijd en heeft het super netjes gemonteerd, tijdens een bakkie koffie heeft hij me rustig uitlegt hoe het werkt.
prijs kwaliteit is prima. Niks mis mee.
Heb het heerlijk koel in huis.

Goedkopeairconditioning からの回答
Ik heb de duurste airco gekocht in de 2,5KW range, met warmtepomp systeem omdat ik ook moet verwarmen. Waarom ik de beslissing heb gemaakt om hier te bestellen is het volgende:
1: Kreeg tot in de avond laat antwoorden op me vragen m.b.t. airco, dus iemand is bijna altijd telefonisch beschikbaar.
2: Je kan in 3 delen betalen zonder problemen, handig voor grote bedragen.
3: De producten, zijn absoluut niet prijzig vergeleken met andere sites zijn ze zelfs goedkoper, dus ze doen hun eigen naam ook erg goed.
4: Die airco die ik heb heeft een air purifier en goeie wifi functionaliteiten.
Bel goed, doe je onderzoek en vraag wat je precies nodig hebt en daarna maak je keuze.
De monteur was op tijd en heeft het werk heel netjes achtergelaten. Ik vroeg hem om de airco precies in het midden te zetten en dit heeft hij ook speciaal voor mij gedaan waardoor het esthetisch ook erg mooi eruit ziet.
Denkt ook mee aan juiste plaatsing, de service kost wat, maar is het absoluut waard.
Kortom, ik ben tevreden!

Goedkopeairconditioning からの回答
Op 23 juni is er een airco geplaats bij mij monteur Mattia heeft alles keurig uitgelegd en alles heel netjes gemonteerd.
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf hoe ze de tijd nemen en de snelle afhandeling.

Goedkopeairconditioning からの回答
The employee on the phone spoke fluent English and gave us good advice.
Immediately scheduled a date and everything was installed to our full satisfaction.
Daikin Duo-Split 4.0 kW Outdoor + 2x 2.5kW

Goedkopeairconditioning からの回答
Zo een slecht en incompetent bedrijf als IQ ENERGIE goedkope aircontitioning ban ene Ger heb ik nog nooit mee gemaakt. Eerst werd een airco geplastst, toen was de zogenaamde elektriciën ziek en ef kwam een persoon. Deze kon de afgesproken werkzaamheden niet verrichten. Na weken wachten gebeld en geappt toen werd er weer een gestuurd die geen elektriciën is. Dus werkzaamheden weer niet uitgeboerd. Nu weer weken achter dat bedrijf aan en niets gebeurd. Ondrrtussen ander bedrijf ingeschakelt dat het prutswerk afmaakt. De rekening gaat naar het bedrijf wasr de aico gekocht is. Ik kan alleen waarschuwen voor dit bedrijf met leugens en incompetente leiding. Niets kopen daar!!!!!

Goedkopeairconditioning からの回答
Op maandag gebeld en aan het eind van de week al geplaatst naar volle tevredenheid, vriendelijk monteurs die meedenken met de wensen van de klant.

Goedkopeairconditioning からの回答
Goedkope airco’s heeft KWB overgenomen. Ik heb afspraak voor onderhoud afgezegd. Geen probleem. Namen wel weer contact op. Belde op gegeven moment dat ze in de buurt waren en of het uitkwam. En het kwam uit.
13 december was dat. Monteur vroeg een sopje. Heeft het filter (die ik regelmatig reinig) met een sopje schoongemaakt! 2 moeren gecheckt en na 15 minuten klaar. Kopje koffie gegeven en (oliekoekedom) mijn handtekening op telefoon van monteur geplaatst. Was voor zijn werkbon die ik niet te zien kreeg
Op 14 december ontvang ik een eerste! herinnering. Factuur is van IQ energie. Nooit van gehoord
Factuur is € 175,00. Binnen 5 dagen betalen.
Op zich zag t busje van goedkope airco’s er profi uit, monteur was als zodanig gekleed. Leek ook wel te weten wat ie moest doen.
Maar de facturatie riekt naar oplichting. Ik ga (nog) niet betalen. Er zijn tenslotte wettelijke betalingstermijnen.
Verder ga ik dit juridiseren.
Maar let op.

Review over goedkopeaircondioning.com
Een hele slechte ervaring met dit bedrijf. In het verleden een airco gekocht bij kwbcooling, ik kreeg te horen toen ik hen belde dat dit bedrijf gestopt was en zij de aftersales deden. De meneer die altijd de telefoon opneemt beloofde een hoop maar kwam het alleen niet na. Wat een service.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。