レビュアーのコメントを見てみましょう
Yderst tilfreds med servicen og kvaliteten fra Goldendrop. Mig og min veninde købte 3 små parfumer, som vi har været utrolig glade for. Vi kommer helt sikkert til at købe parfumer herfra igen ☺️
企業が回答しました
Så lækre parfume olier. Dufter dejligt , god holdbarhed. Smuk indpakning. Har handlet op til flere gange hos Goldendrop. Mine varmeste anbefalinger. 😍
Her får du en rigtig god service og meget hurtig ekspedering. MEN du får også virkelig gode perfume olier. Og de holder længe. Jeg elsker ALLE mine, og er da ikke færdig med at købe. Elsker at deres o... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Golden Drop sælger parfumeolier af allerhøjeste kvalitet. Produceret i Europa under bedste standarder, er vores parfumeolier unikke, holdbare og velduftende. Vi har et udvalg over 100 forskellige dufte, så der er noget til enhver smag.
連絡先
デンマーク
- goldendrop.dk
Parfumeolien fra Goldendrop
Jeg har parfumeolien fra Goldendrop, og jeg er virkelig glad for den! Duften er dejlig og holder længe, og olien føles let på huden. Jeg er meget tilfreds og kan helt klart anbefale den til andre, der elsker kvalitetsparfumer.
Love
Helt supre parfymer! Elsker lukten, også holder duften seg svært lenge! Anbefaler sterkt!!!
GoldenDrop er fantastisk og jeg elsker duften
GoldenDrop er en varm og god parfymeolje som lukter behagelig og holder lenge. Du trenger bare noen få dråper, og duften sitter fint gjennom hele dagen. Den passer både til hverdags og når du vil føle deg litt ekstra fin.
Den anbefales på det sterkeste!
Yderst tilfreds med servicen og…

Goldendrop からの回答
Dejlige dufte og drøje i brug
Dejlige dufte og drøje i brug. Elsker min med duft af vanilje

Goldendrop からの回答
Trustpilot エクスペリエンス