Mycket bra
En hemsida som erbjuder kurser i golf. Dessa håller en god kvalité dÀr lÀrarna består av mycket erfarna golfspelare. En all in all bra webbplats med bra tjÀnster
Vill du lÀra dig spela golf och ta ditt gröna kort på ett enkelt och bekvÀmt sÀtt? Då Àr vår onlinekurs perfekt för dig! I denna kurs lÀr du dig grundlÀggande svingteknik genom pedagogiska videos, så att du behÀrskar golfens elementÀra slag. HjÀlpsamma verktyg för att lÀra dig golfens regler och etikett presenteras också. Vi lotsar dig Àven igenom Svenska Golfförbundets spel- och teoriprov som Àr de officiella proven för att erhålla grönt kort. Dessutom ger vi tips på prisvÀrda golfmedlemskap för dig som inte vet hur mycket du ska spela. Och det bÀsta av allt? Vår kurs kostar endast 695 kronor!
Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
VÀldigt bra hemsida som har hjÀlpt bÃ¥de mig och min kompis till att förstÃ¥ golf regler. Affe tyckte sÀrkilt att det var en bra hemsida dÃ¥ han aldrig spelat golf förut och kunde lÀra sig âgratisâ.
Bra kurs, billigt och löste grönt kort på två dagar. Snabba på att svara på frågor också
Köpte grönt kort kursen online till sonen som fyllde år förra veckan och det blev en succé. Bra pris. Rekommenderar starkt