Fantastisk service. Jag sökte AI Smoke FW och hybrid. Hittade två klubbor (demo resp. begagnad) som var rätt förutom att de hade regular-skaft. Tomas på Golftorget var mycket hjälpsam och smidig och g... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bästa kundservicen jag vart med om? Troligtvis! Bytte skaft till ett styvare och ett annat grepp utan några konstigheter. Vart "komplikationer" med drivern jag köpte, skickade mail klockan 19.30 en... もっと見る
Mycket smidig webbshop med otroligt hjälpsam personal! Golftorget har varit mycket proffsiga och behjälpliga i min kontakt med dom. Har bara gott att säga. Snabb leverans, snabb kontakt med persona... もっと見る
Jag sålde mina Cobra järn till Golftorget och det blev en bra deal för båda och det uppskattar jag väldigt mycket , så det blev en snabb affär och jag rekommenderar er alla att prova Golftorget. Häl... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Golftorget erbjuder ny och begagnad golfutrustning för alla golfare oavsett kunskap och erfarenhet. Vårt sortiment är betydligt billigare än nyköp och du bidrar även med ett mer hållbart och cirkulärt golfande. Golftorget har klubbor från de största varumärkena som Titleist, TaylorMade, Callaway, Mizuno, Scotty Cameron med flera. Vår ambition är att alla från nybörjare till rutinerade spelare ska kunna hitta sina nästa klubbor hos oss. Varmt välkommen Golfvänner
Varggatan 5 , 37441, Karlshamn , スウェーデン
- Info@golftorget.se
- golftorgets.se
Väldigt smidigt och snabb affär när de…
Väldigt smidigt och snabb affär när de köpte mina klubbor
Rekommenderas
Direkt återkoppling, bra bud, smidig och snabb utbetalning vid försäljning!
Enkelt
Enkelt!
Bra med schenker som gör att det endast behövs visa upp qr kod vid sälj till golftorget
Byte mina klubbor mot nya smidigt fick…
Byte mina klubbor mot nya smidigt fick dom nya hemskickade och skicka tillbaka mina gamla
Riktigt bra kundfokus och service
Riktigt bra kundfokus och service. Bra kvalitet på varorna. Rekommenderas
Snabbt och enkelt
Toppenbra!
Väldigt smidigt sätt att köpa, sälja, byta in. Allt fungerade klockrent, snabbt svar på inbytet. Inget att klaga på överhuvudtaget.
Köpte nya klubbor och bytte in mina…
Köpte nya klubbor och bytte in mina gamla. Super smidigt och enkelt. Kan starkt rekommendera golftorget!
Snabba svar och lätt affär
Super smidiga att ha att göra med
Super smidiga att ha att göra med. Kan starkt rekommendera.
Jag sålde mina Cobra järn till…
Hälsningar
Roger
Super smidigt vid inbyte av klubbor
Super smidigt vid inbyte av klubbor. Skicka en förfrågan, få svar.
Mycket bra
Mycket bra
Snabba på att svara och ge anbud, svarade inom 1 timme på min förfrågan.
Smidig kommunikation och snabb återkoppling med fraktsedel och instruktioner.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。