Så sköna och bra handskar. En handske var lite trasig när jag skulle använda den. Reklamerade och fick en ny så snabbt. Jättebra service samt bra handskar i många varianter.Så kan varmt rekommendera d... もっと見る
企業が回答しました
Superbra! Köpte 5 standard handskar under en kampanj för 99kr styck. Supersköna, dock så gick handsken sönder i en söm efter bara några slag. Jag hörde av mig till kundtjänst och fick svar efter bara... もっと見る
企業が回答しました
Snabb leverans och verkar vara bra! Har hunnit testat 1 indoor, thin. Tyckte den kändes tight först men den gav med sig! Dam Stl.S Köpte fler varianter som jag inte testat än..!
企業が回答しました
Som en kund som köpt massvis med handskar och verkligen gillar kvaliteten man får av så billigt pris så tycker jag det är perfekt. Finns inget fel. Att jag kan byta handske direkt när min handske är... もっと見る
当該企業による記述
Golfvante utvecklar golfhandskar i premiumkvalitet för herr, dam och junior – från prispressade modeller till tourklass i cabrettaskinn. Designade i Skåne och tillverkade i Asiens främsta fabriker skapar vi modeller för alla väder och nivåer. Vi gör ett stort avtryck på svenska golfbanor – från granne till granne, golfkompis till golfkompis sprids våra handskar snabbt. Våra kunder väljer Golfvante för bra grepp, snygg design och perfekt passform.
Camarero är vår exklusiva tourmodell tillverkad i 100 % indonesiskt cabrettaskinn. Den kombinerar lyx, grepp och känsla för spelare som kräver det bästa. En riktig favorit bland kräsna golfare.
Se våra Premiumhandskar
TG XXV är vår mest exklusiva golfhandske – framtagen för krävande spelare som söker AAA-cabrettaskinn med tourkänsla och precision. En handske i absolut toppklass.
Estándar är vår mest sålda golfhandske – tillverkad i äkta cabrettaskinn. Den erbjuder bra grepp, snygg passform och en stilren look till ett fantastiskt pris. Passar både nybörjare och erfarna golfare.
Köp EstándarVi erbjuder även specialmodeller som Rain för regniga rundor, Frost för höst och vår, samt WinterMate – vår varmaste täckvante för riktigt kalla golfdagar.
Golfvante – det svenska varumärket som utmanar!
Svedala , スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tacksam att jag hittade er tidigt då det är den bästa ”vanten” jag någonsin haft!
Ser fram emot många härliga golfrundor tillsammans.

Golfvante からの回答
Har testat Standard och Standard xThin. Otroligt bra kvalité. xThin är vanten för mig. Har spelat otaliga rundor och handsken är fortfarande hel. Kul med svenska varumärken! Bra pris för slående kvalité.

Golfvante からの回答
Jag har nu sedan juni 2024 köpt ett tiotal handskar till mig/sonen och vi är väldigt nöjda båda två.
Favoriten hos oss båda är ESTÁNDAR med STANDARD xTHIN som god tvåa.
Båda håller formen väldigt bra och är minst lika slittåliga som andra märken jag/vi provat genom åren.

Golfvante からの回答
Köpt 5-6 handskar sedan förra året av olika modeller, alla har hållit bra kvalitet, bra passform och sköna att använda.
Rekommenderar starkt.

Golfvante からの回答
Superfornøyd med leveransen, enkelt å bestille og rask levering. Veldig god kvalitet på både standard og xthin hansker :))

Golfvante からの回答
Har köpt massa handskar och accessoarer av golfvante och är en fröjd varje gång.
Bra priser, bra handskar och skickas alltid samma dag. 10/10.

Golfvante からの回答
Har använt Golfvantes handskar i flera rundor nu och är riktigt imponerad. Bra grepp, skön passform och de håller betydligt längre än många andra jag testat.
Beställningen var enkel, leveransen gick snabbt och allt kändes proffsigt rakt igenom.
Rekommenderar varmt till alla som vill ha en pålitlig golfhandske med känsla!

Golfvante からの回答
The products where in good quality
The delivery works perfectly

Golfvante からの回答
Otroligt nöjd med kvalitén och den snabba leveransen. Priserna är helt otroliga, dem kör ofta många fina erbjudanden på diverse olika handskar.
Har ni inte redan köpt så kan jag varmt rekomendera!
Det finns minst en handske för var och en.

Golfvante からの回答
Fick mina handskar i brevlådan dagen efter beställning. Som vanligt mer än nöjd med både logistik och kvalitet till i mitt tycke superbrapris.

Golfvante からの回答
Riktigt usel kvalitet på handskarna. Undvik till varje pris. Använt 2 olika och båda har gått sönder så inget engångsrelaterat. Fick erbjudande om ersättningshandske men beställningen drogs tillbaka för det var fel handske.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。