Golfvante レビュー 414

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Så sköna och bra handskar. En handske var lite trasig när jag skulle använda den. Reklamerade och fick en ny så snabbt. Jättebra service samt bra handskar i många varianter.Så kan varmt rekommendera d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Superbra! Köpte 5 standard handskar under en kampanj för 99kr styck. Supersköna, dock så gick handsken sönder i en söm efter bara några slag. Jag hörde av mig till kundtjänst och fick svar efter bara... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och verkar vara bra! Har hunnit testat 1 indoor, thin. Tyckte den kändes tight först men den gav med sig! Dam Stl.S Köpte fler varianter som jag inte testat än..!

5つ星のうち5の評価

Som en kund som köpt massvis med handskar och verkligen gillar kvaliteten man får av så billigt pris så tycker jag det är perfekt. Finns inget fel. Att jag kan byta handske direkt när min handske är... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Golfvante logotyp

Golfvante – Svenskdesignade golfhandskar för herr, dam och junior

Handla på Golfvante.com

Golfvante utvecklar golfhandskar i premiumkvalitet för herr, dam och junior – från prispressade modeller till tourklass i cabrettaskinn. Designade i Skåne och tillverkade i Asiens främsta fabriker skapar vi modeller för alla väder och nivåer. Vi gör ett stort avtryck på svenska golfbanor – från granne till granne, golfkompis till golfkompis sprids våra handskar snabbt. Våra kunder väljer Golfvante för bra grepp, snygg design och perfekt passform.

Camarero golfhandske

Camarero är vår exklusiva tourmodell tillverkad i 100 % indonesiskt cabrettaskinn. Den kombinerar lyx, grepp och känsla för spelare som kräver det bästa. En riktig favorit bland kräsna golfare.

Se våra Premiumhandskar
TG XXV super premium golfhandske

TG XXV är vår mest exklusiva golfhandske – framtagen för krävande spelare som söker AAA-cabrettaskinn med tourkänsla och precision. En handske i absolut toppklass.

Estándar golfhandske

Estándar är vår mest sålda golfhandske – tillverkad i äkta cabrettaskinn. Den erbjuder bra grepp, snygg passform och en stilren look till ett fantastiskt pris. Passar både nybörjare och erfarna golfare.

Köp Estándar

Vi erbjuder även specialmodeller som Rain för regniga rundor, Frost för höst och vår, samt WinterMate – vår varmaste täckvante för riktigt kalla golfdagar.

Vilken kategori passar dig idag?

Golfvante – det svenska varumärket som utmanar!

4.6

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans. Har inte använt handskarna än men känns bra.

Tack Tommy! 🙏
Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att handskarna känns bra redan från start. Vi hoppas att du blir lika nöjd när du testat dem på banan. Tack för att du valde Golfvante!

Mycket bra kvalitet

Mycket bra kvalitet, snabb leverans och till kanonpriser🙏

Tack Bo-Anders för ditt fina omdöme! 🙏
Vi är glada att du uppskattar både kvaliteten och priserna – precis det vi strävar efter på Golfvante.
Hoppas handskarna sitter perfekt även under nästa runda! ⛳️

Bra pris i förhållande till kvalitet

Bra pris i förhållande till kvalitet

Tack Peter för din recension! 👋
Kul att höra att du tycker våra handskar håller riktigt bra kvalitet i förhållande till priset — det är exakt den balansen vi vill erbjuda alla golfare. ⛳️

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans!
Varor i toppkvalité

2025年10月28日

Tack Albin för din fina recension! 🙌
Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med kvaliteten på produkterna — precis som vi vill att det ska vara hos Golfvante. ⛳️

Bra kvalitet

Bra kvalitet, lätt att beställa, bra info när rea/lagerutförsöljning samt snabba leveranser!

2025年10月30日

Golfvante からの回答

Tack Magnus för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada över att du uppskattar kvaliteten, den enkla beställningen och våra snabba leveranser. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga upplevelse – både på banan och i shoppen. Hoppas du får många bra rundor med din Golfvante!

Premium till bra pris

Handskarna passar, känns bra och håller länge. Mycket bra 'vante', tack, mvh Peter

Golfvante からの回答

Tack Peter för din fina recension!
Härligt att höra att du är nöjd med både passform, känsla och hållbarhet – precis det vi vill uppnå med våra premiumhandskar.
Vi uppskattar verkligen att du valde Golfvante!

5つ星のうち5の評価

Bra handskar till ett vettigt pris

Bra handskar till ett vettigt pris. Snabb leverans

Tack Arne!
Härligt att höra att du är nöjd med både priset och leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension!

Nöjd kund!

Väldigt bra kvalité på handsken och även otroligt bra rabatterat pris just då, beställde hem modellen Anchor. Upplevde att handsken va lite större än normalt då den passade i storlek S när jag hade storlek M i min förra handske. Men mycket nöjd med företaget!

2025年10月8日

Tack så mycket, Elliot!
Vad roligt att du är nöjd med både kvaliteten och priset på vår Anchor-handske. Tack också för din feedback kring storleken – det hjälper både oss och andra kunder. Vi ser fram emot att få leverera fler golfhandskar till dig framöver!

5つ星のうち5の評価

Jeg har kjøpt hansker hos Golfvante…

Jeg har kjøpt hansker hos Golfvante flere ganger og har bare positivt å si om dette.
De er profesjonell, tar kunden på alvor, hadde 1 reklamasjon og den ble behandlet umiddelbart og ny hanske kom bare etter noen dager.
Prismessig meget gunstig sammenlignet med andre, god kvalitet og god kvalitet på skinn.
ANBEFALES

Tusen takk, Børge!
Vi setter stor pris på at du deler din erfaring – og ekstra hyggelig å høre at reklamasjonen ble håndtert raskt og tilfredsstillende. Vi jobber hardt for å kombinere høy kvalitet med rettferdige priser, så det betyr mye å få slik tilbakemelding. Takk for anbefalingen – vi gleder oss til å sende deg flere hansker framover!

Lätt att beställa

Lätt att beställa, snabb leverans

Golfvante からの回答

Tack Dan Roger för din fina feedback!
Härligt att höra att beställningen gick smidigt och att leveransen kom snabbt – precis som det ska vara.
⛳️ Vi hoppas att du är lika nöjd med din nya golfhandske ute på banan!

Nöjd kund

Nöjd med alla mina köp, det som svar ner betyget något är att det är svårt att väljastorlek.

Golfvante からの回答

Tack Kristin för din fina feedback! Vi uppskattar verkligen att du handlar hos oss och är nöjd med dina köp. Storlekar kan ibland vara lite kluriga, men vi har en uppdaterad storleksguide på vår hemsida som brukar hjälpa.
Tack igen för ditt förtroende och att du delar med dig av din upplevelse!

5つ星のうち4の評価

Snabb leverans i brevlådan och…

Snabb leverans i brevlådan och kvaliteten verkar bra.

Golfvante からの回答

Tack Hans för din fina recension! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med kvaliteten – precis som vi vill att det ska vara.
Vi hoppas att handsken ger dig många bra rundor på banan!

Golfvante からの回答

Tack Magnus för din recension! Härligt att höra att storleken och passformen stämde – det betyder mycket för oss.
Hoppas handsken följer med dig under många bra rundor framöver!

5つ星のうち5の評価

Billigt o snabbt Kvalitetsmässigt får man vad man betalar för.

Billigt o snabbt. Kvalitetsmässigt får man vad man betalar för.

Golfvante からの回答

Tack Lasse för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar din ärliga feedback. Våra modeller skiljer sig en del i material och prisnivå – vill du ha något mer exklusivt kan vi varmt rekommendera våra Premium-handskar i äkta indonesiskt cabrettaläder, där grepp och känsla är i toppklass.
Tack igen för ditt köp och för att du delar med dig av din upplevelse!

Bra och snabb leverans

Golfvante からの回答

Tack Jan-Olov för din recension! Härligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt – precis som vi vill att det ska vara.
Vi hoppas du blir riktigt nöjd med handsken ute på banan!

Sitter som handsken.

Bra handske, passar min hand. Får ett bra grepp om klubban.

Golfvante からの回答

Tack Ulf för din fina recension! Härligt att höra att handsken sitter perfekt och ger bra grepp – precis som det ska vara.
Hoppas den följer med dig under många lyckade rundor framöver!

Golfvante からの回答

Tack Alf för din fina recension! Vi blir glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten och priset – det är exakt den kombination vi strävar efter.
Tack för att du valde Golfvante!

5つ星のうち5の評価

Det var bra pris och relativt snabb…

Det var bra pris och relativt snabb leverans ..

Golfvante からの回答

Tack Mikael för din recension! Kul att höra att du är nöjd med priset och leveransen – vi jobbar hårt för att hålla både kvalitet och snabb service.
Hoppas du får mycket glädje av handsken på banan!

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och bra kvalitet för…

Snabb leverans och bra kvalitet för priset

2025年9月25日

Tack Ulf!
Kul att du är nöjd med både kvaliteten och leveransen – precis som vi vill att det ska vara. Hoppas handsken sitter perfekt ute på banan!

Handsken alla borde ha

Fantastisk passform, bra kvalitet, bra pris. Köpte greenlagaren också och det är den bästa jag någonsin haft!

2025年9月27日

Stort tack Erik!
Vad roligt att höra att du gillar både handsken och vår nya greenlagare – precis så vill vi att det ska kännas! 🙌
Vi hoppas de följer med dig på många rundor framöver.
Team Golfvante ⛳️

Trustpilot エクスペリエンス