Goloan er en fantastisk formidler af pengeudlåning. Fik jeg mit Þnskede lån på 15 minutter. Jeg bÞjer mig i stÞvet. Goloan får helt klart mine bedste anbefalinger.
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service og god tjeneste. Fik flere lÃ¥netilbud og brugte ingen tid pÃ¥ at gÃ¥ det hele igennem. Det var nemt at bruge og jeg kunne vÊlge mellem flere tilbud, jeg valgte det der var billigst. Anbefale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
syndes i er gode selv om jeg dummer mig i ansÞgningen og dÞjer med nogle af jeres måde så fejlen er min taaaak
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god service og rigtig sÞde medarbejdere, som hjalp mig med at fÃ¥ et lÃ¥n ð Vil til enhver tid anbefale jer ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Goloan.dk har du mulighed for at få lånetilbud fra mange banker, herunder forbrugslån og samlelån. Du indsender én digital låneansÞgning og får tilbud tilbage fra bankerne. Den billigste måde at låne penge på, er at indhente tilbud fra flere steder på samme tid, så du kan sammenligne lån og ikke blot vÊlger det fÞrste lån, som du bliver tilbudt. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansÞge om lån på GoLoan.
Vesterbrogade 149, Bygning 3, 2. sal, 1620, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
ðð»ðð»ðð».ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»

Goloan ããã®åç
Det var skide let. Der var ikke så mange ting der skulle gÞres. Og så kan du låne bare. Det var meget glad for.

Goloan ããã®åç
Der en sÞd dame som prÞver at hjÊlpe mig meget toldmodig

Goloan ããã®åç
God service svar på alle spÞrgsmål hurtig behandling meget hjÊlpsom

Goloan ããã®åç
Jeg har forsÞgt at komme i kontakt med kundeservice i over en uge. Jeg har problemer med en låneansÞgning gennem dig, og hverken mig eller banken, jeg har fået tilbuddet fra, kan komme i kontakt med dig. Ingen tager telefonen, chat virker ikke, og ingen svar på e-mailen. Er der nogen egentlig måde at komme i kontakt med dig på?

Goloan ããã®åç
Jeg har aldrig bedt om at modtage SPAM som I jÊvnligt sender til mig.
Til info, vil jeg gÞre opmÊrksom på at nÊste gang jeg modtager jeres SPAM, vil jeg sende den vider med en anmeldelse vedr "Forstyrelse af privat livetsfred".
I gjorde dem nemt og i var hurtig. FÞlte i meget gerne ville hjÊlpe. Mange tak. Mvh. June
Awesome experience helpful staff very grateful