レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverfÞrsel. :-)

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man fÞlte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... もっず芋る

䌁業が回答したした

God service og behagelig mÞde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.

䌁業が回答したした

AfgÞrende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to Ã¥r, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hver... もっず芋る

䌁業情報

1. 金・銀取匕䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Good Old Days kÞber guld, sÞlv og porcelÊn til hÞjeste pris!!!

5.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 92ä»¶

レビュヌを曞く

TrovÊrdig oplevelse.

Et hyggeligt besÞg, hvor vi fÞlte os godt behandlet. Kan bestemt anbefales.

2026幎8月17日

Good Old Days からの回答

Åh - mange tusinde tak, hvor er vi dybt taknemmelige for din flotte anmeldelse med anbefaling af os.
Det betyder alt for os!
Vi bukker og takker ydmygt for det hele!

Venlig og imÞdekommende

Venlig, reel og imÞdekommende.
Vil helt sikkert vende tilbage og kan klart anbefale

2026幎8月15日

Good Old Days からの回答

Vi takker ydmygt for din flotte anmeldelse med den bedste anbefaling - det varmer om hjertet, at få den slags tilbagemeldinger.
Vi glÊder os meget til at handle med dig en anden god gang og bukker, skraber og nejer i sandet.

God service og behagelig mÞde

God service og behagelig mÞde.
Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.

2026幎8月12日

Good Old Days からの回答

Dejligt og skÞnt, at du har fÞlt dig tryg ved at handle med os, og vi ser frem til at handle med dig en anden god gang.
Vi takker ydmygt for det hele og bukker, skraber og nejer i sandet.

PÃ¥lidelig og kompetent betjening.

2026幎8月13日

Good Old Days からの回答

KÊre Helle. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse med alle de skÞnne stjerner og rosende ord. Vi er utroligt glade og taknemmelige for det hele, og bukker, takker og skraber i sandet.

En rigtig god oplevelse Fik en rigtig

En rigtig god oplevelse Fik en rigtig god pris for mit guld som blev afregnet med det samme.Michael er sÊrdeles behagelig og competent ,jeg var helt tryg

2026幎8月10日

Good Old Days からの回答

Fantastisk - tak fordi du giver os sådan en flot anmeldelse - og så hurtigt efter vi har handlet. Det glÊder os overordentligt meget, og vi er dig dybt taknemmelige for det hele. Så kan det ikke gÞres bedre! Vi sender dig en stor tak og bukker og skraber i sandet.

Super fin handel

Super fin handel, hvor jeg fÞlte mig tryg hele vejen og jeg fik en god og behagelig betjening. Fin pris for varen.

2026幎8月6日

Good Old Days からの回答

Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har fÞlt dig tryg og godt behandlet hos os. SkÞnt at få denne fine tilbagemelding. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, og derfor bukker og skraber vi stÞvet for dig.

God kommunikation og rigtig god pris

God kommunikation og rigtig god pris

2026幎7月27日

KÊre Angelo.
Mange tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Det glÊder os rigtig meget, at du har fÞlt dig så godt behandlet, og vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed - så kan det ikke gÞres bedre.
Vi bukker, nejer og skraber i sandet.

En rigtig god oplevelse

Jeg fik en rigtig flot pris for min ring, og hele salgsprocessen var nem, tryg og gennemsigtig. Det gjorde en stor forskel, at de tog sig tid til at svare på spÞrgsmål og var så imÞdekommende.

Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg skal sÊlge flere smykker, og jeg kan varmt anbefale dem til andre. Tak for en super god oplevelse!

2026幎7月13日

Good Old Days からの回答

KÊre Clara. Det er sandelig os, der takker, for den super flotte anmeldelse med alle de glimtende stjerner og rosende ord. Vi er dig dybt taknemmelig for det hele, og sÊtter også meget stor pris på din anbefaling her på TP. Vi bukker, nejer og skraber dybt i stÞvet og i al ydmyghed.

Super professionel vurdering og hÞj

Super professionel vurdering og hÞj pris.
Har brugt dem flere gange.

2026幎7月25日

Good Old Days からの回答

KÊre Heidi. Vi takker ydmygt for den flotte anmeldelse, som vi sÊtter meget stor pris på, og som vi er yderst taknemmelige for. Det er så dejligt, at du sender os så positive anmeldelser, og vi handler naturligvis gerne med dig en anden god gang.

110 % seriÞs og super service og pris

Tak for en super hurtigt aftale og så på en sÞndag .
Super god pris
Kan ikke rose dem nok
Modtog pengene med det samme
Alt ialt en god oplevelse 🙏tak herfra
Dbh.Dennis og Lene Gellert

2026幎7月26日

Good Old Days からの回答

KÊre Dennis og Lene. Mange Tusinde Tak for jeres flotte anmeldelse med alle de varme og rosende ord. Det glÊder os meget, at I har vÊret så tilfredse med det hele i forbindelse med vores handel. Vi er jer dybt taknemmelige for det hele og for jeres tid og ulejlighed. Vi bukke, nejer og skraber ydmygt og dybt i sandet. Så kan det ikke gÞres bedre.

Kan virkelig anbefales!

Meget sÞd, serviceminded og absolut fair i deres priser. Kan virkelig anbefales!

2026幎7月2日

KÊre Carina.
Tusinde Tak for din flotte anmeldelse med en dejlig anbefaling.
Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, som betyder alt for os.
Vi bukker og skraber i stÞvet og Þnsker dig en rigtig god dag.

Always good service and fast ,

Always good service and fast ,

2026幎7月2日

Good Old Days からの回答

Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er dig dybt taknemmelig for. Vi bukker og skraber i sandet og sÊtter meget stor pris på din tid og ulejlighed. Så kan det ikke gÞres bedre.

Meget venlig betjening

2026幎7月19日

Good Old Days からの回答

Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er rigtig glade og dybt taknemmelige for. Det var en fornÞjelse at handle med dig, og vi sÊtter meget stor pris på din tid og ulejlighed.

Altid nem at lave aftaler med og reel

Altid nem at lave aftaler med og reel at handle med
Og ligger super centralt få kilometer fra motorvej og nemt at parkere

2026幎6月21日

Good Old Days からの回答

KÊre Carsten. Mange tusinde Tak for din flotte anmeldelse med alle de skÞnne stjerner. Vi sÊtter meget stor pris på din tid og ulejlighed og er glade for, at du synes, vi er er nemme at handle med - og nemme at besÞge. SkÞnt at få sådan en fantastisk anmeldelse.

Rigtig god oplevelse

Vi har nu handlet tre gange med Good Old Days og alle tre gange har vÊret en positiv oplevelse, god vejledning, ikke noget pres, meget reel behandling, vi kommer igen. Helle og Rolf

2026幎4月24日

Good Old Days からの回答

KÊre Rolf. Mange tusinde tak for den flotte anmeldelse - det har vÊret en fornÞjelse at handle med jer, og vi glÊder os meget til at se jer en anden god gang. Vi bukker og skraber i sandet, og er jer dybt taknemmelige for jeres tid og ulejlighed.

God kommunikation

God kommunikation, fin behandling, gode priser.

2026幎6月4日

Good Old Days からの回答

Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse, som vi sÊtter meget stor pris på, og som varmer om hjertet. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed - så kan det ikke gÞres bedre.

Vi fik hjemmebesÞg af God Old Days

Vi fik hjemmebesÞg af God Old Days, det var en fantastisk oplevelse og meget professionelt.
Pengene blev overfÞrt som straks overfÞrsel og vi kunne se at de var gået ind.
Vi kan kun anbefale God Old Days på hÞjt plan

2026幎5月21日

KÊre Else Marie
Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse, som vi er dig yderst taknemmelige for.
Vi sÊtter meget stor pris på, at du har givet dig og haft ulejlighed med at skrive anmeldelsen, og vi bÞjer os naturligvis ydmygt i sandet.
Så kan det ikke gÞres bedre!

En fin handel og en god pris

En fin handel og en god pris .
Meget professionel og venlig betjening. Kommer gerne igen☺

2026幎5月13日

Good Old Days からの回答

Dejligt og skÞnt at få sådan en flot anmeldelse - mange tusinde tak for det!
Vi bukker og skraber ydmygt i stÞvet og glÊder os meget til at se dig i en anden god gang til en god handel.

Hurtigt svar

Hurtigt svar. Venlig modtagelse. Omgående afregning. Virker professionelt.

2026幎5月1日

Good Old Days からの回答

KÊre Anne. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse, som betyder alt for os. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, og sÊtter meget stor pris på det hele. Vi bÞjer os ydmygt i stÞvet og bukker og skraber i sandet.