レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... もっず芋る

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... もっず芋る

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besÞg kÞbt for 1 Ã¥r siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af kÞen pÃ¥ en telefonsvarer 10 minute... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Ubrueligt

Ved dekret af 20171220 har Skifteretten i HolbÊk taget Good Times ApS under konkursbehandling efter begÊring modtaget den 15.12.2017.

Formodentlig er ovenstÃ¥ende Ã¥rsag til at jeg er en af mange der ikke kan aktivere et gavekort (kr 399). Alle fÃ¥r jo besked pÃ¥ at det er butikken hvor gavekortet er kÞbt der “glemmer” at aktiverer hos den konkursramte. Den kÞber jeg simpelthen ikke.

2018幎9月25日

Hej Peter,

Jeg kan se at du i din anmeldelse referer til, at vi (good times) er gået konkurs - sådan forholder det sig dog ikke.

Den virksomhed du henviser til hedder ganske vidst: "Good Times ApS, men denne konkurs er fuldstÊndig urelateret til vores virksomhed: good times.

Jeg kan dog bekrÊfte at vi pr. 1 februar 2018 har valgt, at lukke for alt salg og produktion af vores gavekort, hvorfor man ikke lÊngere kan kÞbe vores produkter.

Alle kunder der er i besiddelse af et gyldigt good times produkt, kan indlÞse dette på: www.goodtimes.dk.

I forhold til udfordringerne med dit eget gavekort, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, som sidder klar til at hjÊlpe dig videre på: Tlf: 70 20 29 00 eller kundeservice@goodtimes.dk

Oliver
good times kundeservice

dårlig service

En skuffelse at gÃ¥ i biografen for at opdage at biografbilletterne er udlÞbet. de vil ikke forlÊnge dem da de mener det er for sent jeg ringer. Øv for dÃ¥rlig service

2018幎9月5日
自発的なレビュヌ

Jeg kan kun give et thumbs up til Good Times.
Jeg forsÞgte den 22. august at indlÞse et gavekort, som jeg modtog sidste år. FÞrst fik jeg en fejlmelding, hvorefter jeg ved 2. forsÞg fik en melding om, at jeg havde indlÞst gavekortet. Det i sig selv, var ikke så fedt.
EfterfÞlgende var jeg ikke super positiv, da jeg så de mange dårlige anmeldelser af firmaet.
Jeg forklarede min sag til Good Times via mail kl. 16.22 og dagen efter, i går, kl. 08.52 fik jeg (meget kort) svar om, at billetterne var gensendt til min mail (hvilket faktisk også VAR tilfÊldet:-))
Hurtig behandling og jeg fik den hjÊlp jeg skulle bruge.

2018幎8月24日

200 kr ud i kloakken.

200 kr ud i kloakken.
Kan kun tilslutte mig en lang rÊkke af dårlige bedÞmmelser af Good times og i vores tilfÊlde manglende funktion af biografbilletter som gavekort. Vi ville betale med vores gavekort men fik at vide at det ikke virkede af medarbejderen i biografen. Vi forsÞgte at ringe på det nummer som var oplyst i tilfÊlde af gavekort som ikke virker eller er udlÞbet, men de var selvfÞlgeligt lukket. Der er nok sket det at da vores gave blev kÞbt blev det ikke aktiveret i butikken og derfor ingen startdato på det år som det skal vÊre brugbart. Vi har ingen bon, den fÞlger sjÊldent med gaver og vi gider simpelthen ikke skulle snakke med et firma som ikke gider snakke med deres kunder, så pengene er tabt, men vi vil give en masse dårlig omtale og sÞrge for at rigtigt mange ikke lÊngere putter penge i en pengemaskine som ikke har nogen funktion og som kun giver frustrationer og dårlige oplevelser for modtagerne. Vi var så heldige at de sÞde ansatte i biografen gav gratis sodavand og popkorn, som plaster på såret som reelt ikke skyldes dem, så tak til biografen på RoŽs torv.

2018幎6月27日

Produktet duer ikke

Produktet duer ikke! Fået et gavekort i gave, som kan indlÞses på hjemmesiden og jeg kan vÊlge et produkt. Da mine oplysninger skal bekrÊftes og produktet sendes til mig, duer det lige pludselig ikke alligevel, trods adskillige forsÞg på forskellige browsere og måde computer, mobil og ipad

2018幎6月24日

BAD times

Som mange andre også skriver er det vist mere "Bad times", jeg har fået et brunch gavekort af min mormor, sidste jul og hun har så glemt og bede om kvitteringen da hun ikke fandt det nÞdvendigt.
Der skete så en fejl i butikken, som gjorde at gavekortet ikke er aktiveret. Når man ringer til "Bad times" kundeservice, for man bare at vide at de ikke kan hjÊlpe da de skal bruge kvitteringen.
Nu sidder jeg så med et gavekort jeg ikke kan bruge til en skid!!
Mega dårlig service!!

2018幎6月20日

Fusk og humbug :-(

Fik et gavekort til 299 kr, men da man ikke lÊngere kan "kÞbe" noget og deres belÞber er 300 kr (1 kr mere) var jeg nÞdsaget til at have 49 kr i rest.

DesvÊrre noget vÊrre sjusk.

2018幎6月17日

Hej Charlotte,

Det er korrekt, at vi efter d. 1/2-2018 har stoppet salget af goodtimes produkter. Dette har medfÞrt at vi ikke lÊngere kan modtage betaling/restbetaling - selvom det i dit tilfÊlde kun drejer sig om en krone.

Vi tilbyder til gengÊld, at man kvit og frit kan ombytte sine gavekort, samt evt. restbelÞb til et Temagavekort, som bl.a. kan bruges til cafebesÞg, wellnessbehandlinger osv.

Hvis du venligst vil tage kontakt til vores kundeservice, så skal vi hjÊlpe dig med at få det fulde ud af dit gavekort.

Oliver

ikke muligt at indlÞse gavekort på nettet.

ForsÞgte efter anvisningen at indlÞse mit gavekort på nettet, men den side hvor man skal indlÞse kortet virker ikke.
Jeg indtaster koden men der sker intet.
Det kombineret med de andre anmeldelser af good times gÞr mig noget nervÞs for at mit gavekort er totalt vÊrdilÞst!

2018幎6月14日

Biografbilletter til skraldespanden

TÊnk sig at Goodtimes ikke forlÊnger biografbilletter med 2 gange guf??? 1 år + 3 måneders gyldighed ???? Og så kan du ellers smide dem ud.....
Skulle jeg betale et tillÊg så gÞr jeg gerne det!!! Hvis det er derfor gyldigheden er så kort??? Det er jo også helt vildt som prisen på biograf billetter stiger !!!!!! Jeg tÊnker at det er noget fis.....forlÊng nu bare de billetter !!!!
Mod betaling såfremt prisudviklingen skulle vÊre årsagen?????
ØV ØV Goodtimes. Jeg kan bestemt IKKE anbefale at kÞbe jeres gavekort.
Sker aldrig igen

2018幎6月2日

Hej Jane

Nordisk Film Biografer kan tage imod gave- og gufbilletter (udstedt af Nordisk Film Biografer) i pt. op til 3 måneder efter udlÞbsdatoen. Herefter har de desvÊrre ikke mulighed for at tage i mod dem.
Gavekort og gavebilletter/gufbilletter er omfattet af lov om forÊldelse og er derfor gyldige i 3 år med mindre andet er anfÞrt. De gavekort de sÊlger på et givent belÞb, har da også 3 års gyldighed, men på deres gavebilletter/gufbilletter er der påtrykt en gyldighedsdato/udlÞbsdato, hvorfor denne er gÊldende. At have gyldighedsdato/udlÞbsdato på gavebilletter, gufbilletter rabatkuponer etc. er en normal procedure for virksomheder lig Nordisk Film Biografer samt for andre detailbutikker.

Hvis de som virksomhed vÊlger at sÊtte en udlÞbsdato på en gavebillet/gufbillet, er det et krav, at der er en rimelig mulighed for at nå at bruge denne. Nordisk Film Biografers gavebilletter/gufbilletter kan bruges i over 50 biografer og gÊlder i et år (samt deres kutyme med at indlÞse billetterne pt. i yderligere op til 3 måneder). Det anser Nordisk Film Biografer som en rimelig mulighed for, at indlÞsning kan finde sted.

Good Times

Ubrugeligt gavekort !!

Vi har fået et brunch gavekort i bryllupsgave for snart 2 år siden. Da vi så vil aktivere gavekortet er den ugyldig. Vi ringer til kundeservice da der jo må vÊre tale om en fejl. Men nej, det er åbenbart den butik det har solgt gavekortet der har fejlen fordi i fÞlge good times er det kÞbsstedets ansvar at varen er aktiveret.
Så de forventer vi skal finde ud af hvem af vores ca. 100 gÊster der gav os gavekortet samt hvor den er kÞbt, ellers kan de ikke gÞre noget.
At gavekortet ikke virker er åbenbart ikke firmaets fejl, de fralÊgger sig alt ansvaret for deres eget produkt, ringere kundeservice har jeg dog aldrig oplevet.

2018幎5月15日

Hej Tim,

Når en kunde henvender sig til os med en inaktivt gavekort, så kan vi desvÊrre ikke se hvor gavekortet er solgt, da der ikke er sket en aktivering af gavekortet. Når man som kunde er i besiddelse af et inaktivt gavekort, så skal man rette henvendelse til den forhandler, hvor gavekortet er kÞbt.
For at vi kan vÊre behjÊlpelige, er vi nÞdt til at se en kvittering for kÞbet.
Mod fremvisning af en kvittering, vil vi kunne kontakte den pågÊldende butik og få gavekortet aktiveret.

Som det forholder sig med et hvert andet produkt kÞbt hos en forhandler, så skal man kunne fremvise en kvittering for sit kÞb, hvis der er en fejl på produktet.
Derfor skal man også med et Good times produkt kunne fremvise en kvittering for sit kÞb.

Vi vil selvfÞlgelig meget gerne hjÊlpe dig, da hverken vi eller kunden får noget ud af et inaktivt gavekort.

Rigtig god dag.

Mange hilsner Good times kundeservice

1 år gyldighed på biografbilletter er

1 år gyldighed på biografbilletter er simpelthen for ringe!! Det er et standard produkt. Det Êndre sig aldrig!!! Og ingen mulighed for at forlÊnge det, ud over 3 måneder. Jeg skal ALDRIG ha sådan et gavekort mere og vil ALDRIG kÞbe det til andre igen!! Og virkelig flabet service når man ringer til dem. Deres svar var: " nej, der er virkelig ikke noget jeg kan gÞre. Det var forlÊnget til februar."

Opdatering:
En undskyldning til goodtimes. Det flabet svar var faktisk ikke fra dem. Jeg var sur og hidsig og blandede svarende sammen. Det flabede svar var fra nordisk film. Og jo, det var flabet. Hun kunne have sagt det på en pÊn måde. Det gjorde hun ikke. Men beklager jeg sagde det var goodtimes. Jeg kÞber stadig aldrig deres produkter mere. Det tÞr jeg ikke...

2018幎5月11日

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse!

Det forholder sig sådan, at Biografturs gavekort kun har 1 års gyldighed - dette skyldes modsat hvad du skriver, at biografbillet priserne faktisk Êndrer sig ret meget og Nordisk film derfor har sat en begrÊnsning på 1 år på.
Derudover tilbyder Nordisk Film dog en forlÊnget periode på tre måneder efter udlÞb, hvor man stadig kan bruge sine billetter - dog udelukkende i deres biografer.

Din kommentar om flabet kundeservice vil vi simpelthen ikke acceptere, da du blot har fået den korrekte information oplyst - du skal huske denne begrÊnsning af gyldigheden er ikke bestemt af Good times, men derimod af Nordisk Film.

Beklager at du ikke har haft en god oplevelse med vores gavekort og har fået et forkert indtryk af vores kundeservice.

Du må trods alt have en god dag i det dejlige sommervejr!

Mvh.

gavekort Goodtimes

Ja, så er vi en af mange!!!- ville aktivere vores middag for 2 kort, vÊrdi 499,-. som vi har modtaget som gave. udlÞbsdato 15-10-2020.
Kortet kan ikke aktiveres/ bruges. Det er ikke goodtimes- men badtimes.

2018幎4月24日

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse!

Alle vores mad-gavekort bliver allerede aktiveret i den butik de kÞbes i - dvs. at man blot skal medbringe sit gavekort på en af vores partnercaféer, hvorefter den indlagte vÊrdikode vil fungere som betaling.

Hvis du venligst vil indsende din vÊrdikode til: Kundeservice@goodtimes.dk - så vil vi undersÞge sagen og så er jeg overbevidst om, at du nok skal få dit gavekort brugt.

Tyveri på åben gade?

Good times bliver man lovet men jeg fÞler at det er Tyveri pÃ¥ Ã¥ben gade ! Har fÃ¥et en gaveÊske “middag for 2” men kan ikke indlÞse den. Har forsÞgt at ombytte til en gavekort til brunch, men intet modtaget i mailboks. 499,-kr vÊk ! Sig mig er det firma bygget pÃ¥ svindel ?

2018幎4月4日

Hej Dorthe,

Good times

1500 kr lige ned i lokummet!

Står med fem gavekort af en vÊrdi på samlet set 1500kr ca.
De er tilsyneladende alle udlÞbet, én af dem i 2016, med en holdbarhed på 3 år. Så i fÞlge jer har jeg fået gavekortet i 2013? Det passer jo ikke.
Et af bio kortene fik jeg i december 2017, men det udlÞb i 2016 - hvad foregår der her? Jeg har desvÊrre ikke kvitteringerne, da jeg har fået dem som gave. Heldigvis for jer, for ellers var det her endt hos forbrugerombudsmanden! Aldrig har jeg oplevet noget lignende, det er i hvert fald absolut sidste gang jeg kunne finde på at bruge jer, eller anbefale jer!
Har forgÊves forsÞgt at ringe til jer, men får af vide at der ikke er ledige medarbejdere, hvorefter jeg bliver smidt af - super kundeservice!

2018幎4月2日

Hej SÞren,

Tak for din anmeldelse!

Alle vores gavekort har en gyldighedsperiode på 3. år fra den dag de bliver kÞbt og aktiveret i butikken - dog ikke vores "biograftur for 2" som har en gyldighed på 1. år. Når denne periode er overskredet er det desvÊrre ikke muligt for os, at genaktivere disse gavekort - du kan dog altid tjekke din udlÞbsdato på www.goodtimes.dk

Jeg vil venligst opfordre dig til, at kontakte vores kundeservice omkring de gavekort, som du ikke mener kan vÊre udlÞbet - her vil de have mulighed for, at fortÊlle dig hvor og hvornår disse gavekort er kÞbt.

Jeg kan se, at du ikke har haft held med, at fange os påštelefonen, jeg kan derfor anbefale at skrive en mail til os på: kunderservice@goodtimes.dk

Jeg beklager din oplevelse og håber vi finder en lÞsning til dig.

Bad times.....

Bad times.....
Jeg har (måske) et gavebevis til Billetlugenpå 499 kr. ,via Goodtimes (udlÞbsdato 19.02.2020) da jeg endelig skulle benytte mit gavebevis hos Billetlugen , dukkede flg. op (efter at have tastet vÊrdi-og pinkode flere gange) "intet rest-belÞb på dette bevis " og hos Goodtimes eksisterede mit bevis slet ikke .
Kundeservice havde påskelukket !
Jeg håber selfÞlgelig på en god forklaring ,så jeg ikke skal stille mig op i kÞen af utilfredse Goodtimes-kunder.

2018幎3月29日